Quest na LD bardu? :ppp
-
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
Quest na LD bardu? :ppp
Já vím, že to dopadne tak, že to bude strašný trapas atd.... Ale.... Co udělat hardcore quest pro necra na LD BARDU ? ;pp
Dřív se dala sehnat kdekade, z lvl 5tek atd. Ale dnes, pokud si to pride nezajdeš, tak ji nemáš
Dřív se dala sehnat kdekade, z lvl 5tek atd. Ale dnes, pokud si to pride nezajdeš, tak ji nemáš
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
-
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Blbost, dostupnost LD bard je v pořádku , možná bych přidal LD do nákýho dungeonu , ale přidávat LD na qwest je zbytečnost.Johny Matovic píše:A tak preco nie.
LD niekde bez lootu (a nelootuje) v malych priestoroch s velkym timerom na vstup (aby stihlo zmiznut telo :p) by urcite spravilo radost na srdci nejednemu gm.
Souhlas. LD barda se válí pomalu u každého 5 domkuMiki píše:Blbost, dostupnost LD bard je v pořádku , možná bych přidal LD do nákýho dungeonu , ale přidávat LD na qwest je zbytečnost.Johny Matovic píše:A tak preco nie.
LD niekde bez lootu (a nelootuje) v malych priestoroch s velkym timerom na vstup (aby stihlo zmiznut telo :p) by urcite spravilo radost na srdci nejednemu gm.
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Ld bardy se daji vynest pokud teda nepocitam desp 5 ve kterem sem nebyl a nevim jesli tam to ld je tak 2 a to je pride rise/peklo neni to trosku malo...
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
- Ash
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Noa neivm jak je to ted, ale teda drive bylo LD sem tam u LVL 5 mapky, je pravda ze ty uz se tolik nevyskytuji jako kdyz se dali ulovit.
U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Moc dlouho to nebylo, každopádně z těch zásob dožívám doteď.Ash píše:Noa neivm jak je to ted, ale teda drive bylo LD sem tam u LVL 5 mapky, je pravda ze ty uz se tolik nevyskytuji jako kdyz se dali ulovit.
Pokud neni nějaký mimořádný quest nebo dungeon, tak LD se dá zabít jen v Pride. Na ancastralky pro celý server je to trochu málo.
-J-afk:
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
-
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
Díky Froste, konečně se vyjádřil objektivní názor, který semtam logne i do hry, a jen nepyskuje ze záhrobí, že je všeho dost...Deacon Frost píše:Moc dlouho to nebylo, každopádně z těch zásob dožívám doteď.Ash píše:Noa neivm jak je to ted, ale teda drive bylo LD sem tam u LVL 5 mapky, je pravda ze ty uz se tolik nevyskytuji jako kdyz se dali ulovit.
Pokud neni nějaký mimořádný quest nebo dungeon, tak LD se dá zabít jen v Pride. Na ancastralky pro celý server je to trochu málo.
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
-
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele: