No to nevim jestli je to za aktivitu. Ja myslel ze je to random komu to padne, ne?Ash píše: Je to fakt pekna odmena za aktivitu
Dark chest of wonders
- Ash
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Kdo nic nechodi zabijet, tomu to nepadne... pokud nejaky "noob" zabije za den stovky potvor, ma rozhodne vetsi sanci na random odmenu nez pan veliky mamonar stojici na trhu. Je to proste takova sance na dobry item z cehokoliv, hrozne mala ale jeJoe píše:No to nevim jestli je to za aktivitu. Ja myslel ze je to random komu to padne, ne?Ash píše: Je to fakt pekna odmena za aktivitu

U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
ty teraz ale !verejne! ohováraš Amonthiu,... budem sa opakovať, a zase točiť o nich ale musím sa ich zastať, (niekto si už bude myslieť, že ich fakt ohováram alebo čo ;D),... zažili sme pár situácií keď padlo nejaké to wirečko v low dungách, a nikdy nás ani nenapadlo odkopnúť,... to by nám naše GuM nasekalo na holú ;P
Naposledy upravil(a) Leon dne 30.01.2010 15:00:54, celkem upraveno 1 x.
[00:32] Hunter : Leon je internetovej nick pro slovensko
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
jde oto ze su tam jen 2 amonthka chdi low dzngy v 10 ne kecam v 6 =)Leon píše:ty teraz ale !verejne! ohováraš Amonthiu,... budem sa opakovať, a zase točiť o nich ale musím sa ich zastať, (niekto si už bude myslieť, že ich fakt ohováram alebo čo ;D),... zažili sme pár situácií keď padlo nejaké to wirečko v low dungách, a nikdy nás ani nenapadlo odkopnúť,... to by nám naše GuM nasekalo na holú ;P
jinak nic proti amonom =)
http://www.outlaws.unas.cz/ *PSANEC*
Tak jak kdo, nekteri radeji na soloUther píše:jde o to ze su tam jen 2, amonthka chodi low dungy v 10, ne kecam v 6 =)
Nekdy je problem sehnat lidi tak jdou 2, 3
Ale, kdyz uz jsou lidi na mape kteri si chteji zahrat, nereknes jim ne moc lidi, malej mamon, cler moc prace, ne nic, makrujte
Uplne normalni vec, ikdyz mi ty lidi spis shanimePheme píše: Ale, kdyz uz jsou lidi na mape kteri si chteji zahrat, nereknes jim ne moc lidi, malej mamon, cler moc prace, ne nic, makrujte

Naposledy upravil(a) Joe dne 30.01.2010 22:32:45, celkem upraveno 1 x.
Joe - hodný craftik, se zlym kladivkem.
okejPheme píše:Tak jak kdo, nekteri radeji na soloUther píše:jde o to ze su tam jen 2, amonthka chodi low dungy v 10, ne kecam v 6 =)
Nekdy je problem sehnat lidi tak jdou 2, 3
Ale, kdyz uz jsou lidi na mape kteri si chteji zahrat, nereknes jim ne moc lidi, malej mamon, cler moc prace, ne nic, makrujte

http://www.outlaws.unas.cz/ *PSANEC*
Re: Dark chest of wonders
postestilo se nekomu v predchozich 2 letech? Me uz ani ty reagenty padat asi nechteji.
Kdybys tenhle topic neoživil, ani bych nevěděl, že z toho nepadaj jenom regy po jednom 

po mesici a kus jsem tech boxu nazbiral hromady a co pamatuju tak jen 1x nejaky reg