Skládané zbraně
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz uz je tu ten topik, chtěl bych se dotázat proc je na webu tohle
1) Videl sem lidi se spearama - tzn uz to nejde, nebo chyba na webu?
2) Proc vampik nemuz War Fork?
Jakoze kdyz ho muze i rang tak to bych fakt zaplakal, urcite se to tu nekdy uz resilo, vysledek si nepomatuju. Pokud to stale plati muzete mi argument proti zopakovat?
Pokud ne, uvazuje se o zpristupneni tehle zbrane vampirum?
Vsechny povolani maji skill pro slozeni teto zbrane 90 .. i vampir takovehle hodnoty dosahne ...
-----------------------------------------------------------------------------
Jinak co si budeme nalhavat pri vampirim mystiku je uzivatel defakto stále lord a kdyz není tak je do peti minut a tohle dela ze skaldacek docela op bych mozna i rekl ... Ale nadruhou stranu je to dobre aspon lidi nebudou brecet ze je vamp k nicemu... ;p
Kód: Vybrat vše
Vampire Fencing 80 Kryss, Short Spear
2) Proc vampik nemuz War Fork?
Jakoze kdyz ho muze i rang tak to bych fakt zaplakal, urcite se to tu nekdy uz resilo, vysledek si nepomatuju. Pokud to stale plati muzete mi argument proti zopakovat?
Pokud ne, uvazuje se o zpristupneni tehle zbrane vampirum?
Vsechny povolani maji skill pro slozeni teto zbrane 90 .. i vampir takovehle hodnoty dosahne ...
-----------------------------------------------------------------------------
Jinak co si budeme nalhavat pri vampirim mystiku je uzivatel defakto stále lord a kdyz není tak je do peti minut a tohle dela ze skaldacek docela op bych mozna i rekl ... Ale nadruhou stranu je to dobre aspon lidi nebudou brecet ze je vamp k nicemu... ;p
Jde, vydyndali si to v 2006 jen je neaktualni webLucky píše: 1) Videl sem lidi se spearama - tzn uz to nejde, nebo chyba na webu?
A hlavne vidle proc nema2) Proc vampik nemuz War Fork?
Jak koukam do nastaveni, WF je sice 1H, malicko silnejsi ale dost pomalejsi, duvod proc ne me nenapada.
srbqf
- Lucky
- Kontaktovat uživatele:
Parada!Baltik píše:
Jak koukam do nastaveni, WF je sice 1H, malicko silnejsi ale dost pomalejsi, duvod proc ne me nenapada.
Ja totiz slysel kdysi neco o tom ze spolu s wmkem je to asi nejvic dmg jednorucka (coz bych podle pozorovani i souhlasil) a tak z toho duvodu ze by to zas posililo vampa se to nepovolilo.
Pokud je vse jinak tak parada ;p
Damage jo (ale jen o malo), DPS je by ocko mirne horsi nez nez u spearu kdyz s tim nemlatis adamantku teda.Lucky píše: Ja totiz slysel kdysi neco o tom ze spolu s wmkem je to asi nejvic dmg jednorucka (coz bych podle pozorovani i souhlasil) a tak z toho duvodu ze by to zas posililo vampa se to nepovolilo.
Tohle bych ostatnim klidne predhodil.
srbqf
No - dmg, nedmg .. hlavně je to skládačka. To, jakej to má dmg (pokud se pohybujeme v rozpětí plusovek) nikoho (v kontextu "můžemelizvládnout, když se dá vampoi nový druh skládané zbraně) skutečně nezajímá. Protože se s tím dungovat nebude. Maximálně to vydrží na pár týdnů pvp. A když uvážíme cenu, tak je skutečně jedno, jestli bude mít vamp možnost mít ubah skládací válečnou vidličku. Pokud se tedy nehejbalo s durabilitou.
Nexios
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Tak sice to ve vyrobe je, ale na miste vampiku bych to neuspechaval, je docela mozne ze do WF se mirne (jen malicko) bude muset hrabnout (dmg vs speed).Lucky píše: a tak z toho duvodu ze by to zas posililo vampa se to nepovolilo.
Na druhou stranu jako obourucka jsem na rychlo splacnul vidle, jeden vampik mi s nima bude tyden behat zatimco se budu dovolenkovat, pokud by byl nejaky dalsi vazne mineny zajemce o testovani, tak napiste, neslibuju ze poverim zrovna vas nebo ze zareaguju hned (mizim na dovcu), ale chtelo by to vic nazoru.
srbqf
- Lucky
- Kontaktovat uživatele:
Dobre uvidime, kdyz by na to prislo taky bych zkusil...Baltik píše:Tak sice to ve vyrobe je, ale na miste vampiku bych to neuspechaval, je docela mozne ze do WF se mirne (jen malicko) bude muset hrabnout (dmg vs speed).Lucky píše: a tak z toho duvodu ze by to zas posililo vampa se to nepovolilo.
Na druhou stranu jako obourucka jsem na rychlo splacnul vidle, jeden vampik mi s nima bude tyden behat zatimco se budu dovolenkovat, pokud by byl nejaky dalsi vazne mineny zajemce o testovani, tak napiste, neslibuju ze poverim zrovna vas nebo ze zareaguju hned (mizim na dovcu), ale chtelo by to vic nazoru.
- Edward Cullen
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
- Johny Matovic
- Kontaktovat uživatele:
- Edward Cullen
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
- Edward Cullen
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele: