Vamp a endgame dungovani
Tak dejte upíroj , (Stone Impoj) abillitku .. item do kterého si člověk může vkládat fame. Kapacita itemu na fame by byla omezená , třeba na 5k fame? Při poklikání na item to dá člověku 1k fame (tzv nb fame deed).4k zbydou. Umře , pokliká 3k.... atd. Pak si to znova bude muset nabít, nebo použít zminovanou lidskou formu.
Ale zdálo by se mi jednodusi snížit náročnost morfování stone na slávu.(Garga 8k) ,
(Imp 5k).
+ teda přidání málého bonusu STR horizitům (v bojovkách se stejnak paladinoj nebo waroj nevyrovnají).
Ale zdálo by se mi jednodusi snížit náročnost morfování stone na slávu.(Garga 8k) ,
(Imp 5k).
+ teda přidání málého bonusu STR horizitům (v bojovkách se stejnak paladinoj nebo waroj nevyrovnají).
Tak nevim, ale co tak v posledni dobe sleduju PvM "taktiku" (bez uvozovek bych to nemohl napsat) vampu, tak bych rekl ze je to tim, ze s nima nikdo neumi poradne (pardon, lepsi by bylo rict "vubec") hrat.
Jako nechci vam kazit iluze, ale z te UO duny nebo jak se ted chodi dungeony (jeden "vedouci" a spousta nemyslicich botu na TS) by to chtelo prejit na pouzivani mozku, fakt vas to TS nezachrani
A jako je k placi videt kdyz nejakou potvoru se snazi (a umre) parovat klerik, kdyz ten by mohl byt v hidu a odparovat to vamp hezky svitkem z morgu s 200+ hp, zatimco ten tam trapne stoji hidlej v cloveku a kdyz se clovek zepta tak prej "ja to nemam delat"
Takze muj navrh: Nehrabat do toho vubec a naucit se s vampem prvne hrat.
Rozhodne jsem proti vam pridavat cokoli STR STR STR STR kdyz neumite vyuzit ani to co mate ted.
Edit: Pokud byla vampum odebrana kouzla v morfu, pak se omlouvam za ne-up-to-date prispevek
Jako nechci vam kazit iluze, ale z te UO duny nebo jak se ted chodi dungeony (jeden "vedouci" a spousta nemyslicich botu na TS) by to chtelo prejit na pouzivani mozku, fakt vas to TS nezachrani
A jako je k placi videt kdyz nejakou potvoru se snazi (a umre) parovat klerik, kdyz ten by mohl byt v hidu a odparovat to vamp hezky svitkem z morgu s 200+ hp, zatimco ten tam trapne stoji hidlej v cloveku a kdyz se clovek zepta tak prej "ja to nemam delat"
Rozhodne jsem proti vam pridavat cokoli STR STR STR STR kdyz neumite vyuzit ani to co mate ted.
Edit: Pokud byla vampum odebrana kouzla v morfu, pak se omlouvam za ne-up-to-date prispevek
srbqf
- Morlith
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
na to je uz neskoro, to by sa muselo zakazat TS aby ludia zacali mysliet...
a to nemyslim len teda hra za vampa ale celkovo, sa to hraje cim dalej tym viac no brain... napise clovek do hry a do mapy "mam vysoke steny, ked umres pri stene poodstup si" kym mu to nepovies na TS tak nehne prdelou cely dung... holt iny cas, iny mrav
anby som nebol uplne OT to morfovanie za znizenej fame by sa mi apcilo, stoune garga tak 9k (2x stone za sebou...), imp tak 8-7k, to by to pekne spestrilo
edit: opravene, diky dudek
a to nemyslim len teda hra za vampa ale celkovo, sa to hraje cim dalej tym viac no brain... napise clovek do hry a do mapy "mam vysoke steny, ked umres pri stene poodstup si" kym mu to nepovies na TS tak nehne prdelou cely dung... holt iny cas, iny mrav
anby som nebol uplne OT to morfovanie za znizenej fame by sa mi apcilo, stoune garga tak 9k (2x stone za sebou...), imp tak 8-7k, to by to pekne spestrilo
edit: opravene, diky dudek
Naposledy upravil(a) Morlith dne 25 led 2010 16:04, celkem upraveno 1 x.
snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni
- Nait Magusanus
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
myslim ze to by slo udelat peknym kompromisem mit moznosti si usadit 1k famy do toho kopi co tu famu saje :p po poklikani a naslednym targetu na sebe to da dmg ktery 1 z x pripadu zabije nebo jen zrani a prida 1k famy kterou by si pak musel nasledne naharvit v dungu by se takhle mohl "docepovat" a jeste jednou morfnout, jen moznost nejsem si jisty 100% bugproofemDudek píše:2x smrt znamena, ze ti zbyde 8100 fame.Morlith píše:OT to morfovanie za znizenej fame by sa mi apcilo, stoune garga tak 9k (2x smrt), imp tak 8-7k, to by to pekne spestrilo
to je tak, kdyz koukas na wilzna jak hraje vampa v despu:pppBaltik píše:Tak nevim, ale co tak v posledni dobe sleduju PvM "taktiku" (bez uvozovek bych to nemohl napsat) vampu, tak bych rekl ze je to tim, ze s nima nikdo neumi poradne (pardon, lepsi by bylo rict "vubec") hrat.
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
to je ve stylu: "nerikam tak ani tak ale na moje slova jednou dojde"Shadowsong píše:su fame deedy, je mystik. balt vam tu prave hovori ze ani nevyuzivate co mate tak ehm. pravdou ale je ze vamp by skutocne potreboval nejaku abilitu.
neco malo k tematu abych nebyl ouplne OT: fame deedy jsou stale linkle na postavu, ktera ho zvedne? kdyby nebyly tak by se treba obchodovaly... padaji i z mapkovejch pokladu tak snad by se vyskytly i na trhu...
vim nic prelomoveho ale alespon neco
-
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem s nynějším wampem spokojený a nic bych neměnil... maximálně bych do morfu uvítal přidáním hidu a stealthu...
Dávám Baltovi za pravdu, že většina wampů využívá ani ne polovinu jeho schopností.. Většina ani neví, že nějaké svitky existujou a v morfu jich lze použít..
Ono wamp není jenom káď s krví, bandy a pár regů...
je třeba využívat potionů gs, magických nástrojů(popř. ryb), rr-ka, klamáků a bez svitků na para, pf, port a hlavně blade spiritů ani ránu..
Dávám Baltovi za pravdu, že většina wampů využívá ani ne polovinu jeho schopností.. Většina ani neví, že nějaké svitky existujou a v morfu jich lze použít..
Ono wamp není jenom káď s krví, bandy a pár regů...
je třeba využívat potionů gs, magických nástrojů(popř. ryb), rr-ka, klamáků a bez svitků na para, pf, port a hlavně blade spiritů ani ránu..
nj, to vis vamp je neco jinyho nez kad s GB jak tady kazdej rika:pMiki píše:Songu , joo ten mystik je v dungu mega dobrej, než jsem naharvil 1k fame v Pride Pekle, tak jsem byl 3x mrtvej na Ikačka od LLL.Shadowsong píše:su fame deedy, je mystik. balt vam tu prave hovori ze ani nevyuzivate co mate tak ehm. pravdou ale je ze vamp by skutocne potreboval nejaku abilitu.
A vis co ti nato vsichni chytraci reknou...neumirej:p To je odpoved na vsechno :p
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Morlith
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
balte to je pekne ale ekd sa dava LLLko tak ako as davalo furt, tak ludia nebudu koli vampom menit taktiky, proste nezoberu vampa, len taky detail...Baltik píše:Tak vamp ktery se v cloveku tupe postavi vedle LLL, jen tam stoji a autoattackem do nej rejpe si nic nez smrt nezaslouziMiki píše: Songu , joo ten mystik je v dungu mega dobrej, než jsem naharvil 1k fame v Pride Pekle, tak jsem byl 3x mrtvej na Ikačka od LLL.
snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni