Hudba aneb Co máte zrovna v přehrávači II
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
nj.6+- rocna vec.Stich píše:teraz si ma fakt zahambil toto pocujem prvy krat
to Big Bud: V Cesku ano :p U nas nie (teda aspon u mna a u ludi s ktorymi sa stretavam ja :p)
a aby som nebol uplne OT:
Ja som mal radsej toto
Naposledy upravil(a) Johny Matovic dne 18.01.2010 22:40:17, celkem upraveno 2 x.
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
- Stich
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
tak urcite co sa tyka rapu su lepsi zverina dramatikz turbo boost (neviem ci este existuju) rytmusovi tiez raz za cas nieco vide lepsie ako komu kolvek inemu dalej este napriklad moja rec (aj ked su skoro na rovnakej urovni)Johny Matovic píše:nj.6+- rocna vec.Stich píše:teraz si ma fakt zahambil toto pocujem prvy krat
to Big Bud: V Cesku ano :p U nas nie (teda aspon u mna a u ludi s ktorymi sa stretavam ja :p)
- Johny Matovic
- Kontaktovat uživatele:
Turbo este funguju myslimStich píše: tak urcite co sa tyka rapu su lepsi zverina dramatikz turbo boost (neviem ci este existuju) rytmusovi tiez raz za cas nieco vide lepsie ako komu kolvek inemu dalej este napriklad moja rec (aj ked su skoro na rovnakej urovni)

a Rytmus je POP.Pre mna bola TOP slovenskej sceny Druha Strana.Bo som timco oni davali trosku aj zil.
Sklb - okrasny clovek
- Johny Matovic
- Kontaktovat uživatele:
Zmysel davaju iba ludom ktory v tom ten zmysel mozu vidiet.Pokial nezijes na "ulici"(nebrat doslovne) tak ho imho vidiet nemozes.Nezapadavaju ti suvislosti.. :p Mne zas ako detsky rep pride jednasestStich píše:druha strana to bol podla mna detsky rap ako keby chlapci siedmaci zo zakladky nieco rapovali hudba o nicom texty vobec nedavali zmysel...to je moj nazor no

Sklb - okrasny clovek
- Lucky
- Kontaktovat uživatele:
Me prijde jako detsky vsechen :pJohny Matovic píše:Zmysel davaju iba ludom ktory v tom ten zmysel mozu vidiet.Pokial nezijes na "ulici"(nebrat doslovne) tak ho imho vidiet nemozes.Nezapadavaju ti suvislosti.. :p Mne zas ako detsky rep pride jednasestStich píše:druha strana to bol podla mna detsky rap ako keby chlapci siedmaci zo zakladky nieco rapovali hudba o nicom texty vobec nedavali zmysel...to je moj nazor no.pre porovnanie H16,Druha Strana
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Johny Matovic
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsi tam dal vyměklý track, od 16.. Jako je to individuální názor.. Mě se to dobře poslouchá.. Navíc když vyšel ven Kvalitní Material, tak jsem byl zrovna v anglii pracovne 2 měsíce a poslouchal sem to pořád dokola, tak proto mi asi přirostli k srdciJohny Matovic píše:Zmysel davaju iba ludom ktory v tom ten zmysel mozu vidiet.Pokial nezijes na "ulici"(nebrat doslovne) tak ho imho vidiet nemozes.Nezapadavaju ti suvislosti.. :p Mne zas ako detsky rep pride jednasest.pre porovnanie H16,Druha Strana

Jinak Turbo Boost se mi taky hodne libili, akorat nedavaji nic new.. coz je skoda... Dale bych byl i zvedavej na nejaky novy pociny od Toruly..

- Johny Matovic
- Kontaktovat uživatele:
- Johny Matovic
- Kontaktovat uživatele:
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
to mluvite vo takovy ty "hudbe" jak se pusti buchar a do toho ctou noviny..?
to uz je lepsi traktor blues.. http://www.snotr.com/video/2778
to uz je lepsi traktor blues.. http://www.snotr.com/video/2778
hemeneks more gadzo vazelina!
- Legend Of Pain
- Pencil Master
16tka je odpad škaredých chalanov, druhu stranu nepoznám, ale keď ku ním patrí miki mora, tak to bude asi niečo podobné
ale aby som nebol bezcharakter, tak http://www.youtube.com/watch?v=KETlzgVb ... re=related :p
ale aby som nebol bezcharakter, tak http://www.youtube.com/watch?v=KETlzgVb ... re=related :p
- Johny Matovic
- Kontaktovat uživatele: