Co to mas za skladacku ?:pEliska píše:Je pravda, že skládačku už mám pár let, ale z truhly jsem ju ještě ani nevytáhl. (ani an trh :p)
Ja ju mam 3 roky a nosim ju takmer stale vsade.(Mam robu)
Na solovanie je to pre mna najlepsia roba
Voe sklbe nekecej, dyt ty na ni nemas vetsinou famu:)Johny Matovic píše:Co to mas za skladacku ?:pEliska píše:Je pravda, že skládačku už mám pár let, ale z truhly jsem ju ještě ani nevytáhl. (ani an trh :p)
tak ale ked raz za uhorsky rok famu mam tak ju nosim noPetrkov píše:Voe sklbe nekecej, dyt ty na ni nemas vetsinou famu:)Johny Matovic píše:Co to mas za skladacku ?:pEliska píše:Je pravda, že skládačku už mám pár let, ale z truhly jsem ju ještě ani nevytáhl. (ani an trh :p)
imho, on reagova na Sklba ;PLettlos píše:..aneb, post v topicu skladane zbrane...
Johny Matovic píše:Co to mas za skladacku ?:pEliska píše:Je pravda, že skládačku už mám pár let, ale z truhly jsem ju ještě ani nevytáhl. (ani an trh :p)
Eliska píše:Mám mágovskou robku.
[00:32] Hunter : Leon je internetovej nick pro slovensko
Ty ses fakt zkourenejKiriela píše:Vyuziti maj jen roby a krump... Ostatni skladacky jsou naprosto ale naprosto k nicemu... Mozna na poskrabani se na zadech... Ale k cemu skrabatko na zada nekolik M?
Na dungy jsou veru jine zbrane, treba +9.Kiriela píše:No pouziti sw, fenc ci mf zbrani v dungach je temer 0. Kdyby meli dmg jako +7 zbrane tak by to byla parada... PS: Zkourenej nejsem, ale neco jsem pil