UO na 64bit windows wista and 7
UO na 64bit windows wista and 7
Caute, chci se zeptat jestli nemate nekdo skusenosti s Ultimou pod 64bitovejma widlema a to bud nektere z wist bo nejlepe s win7 ale pouze 64bit! Mam problem v tom ze mam dvoujadrovi notas s 4G ramkou a ked tam dam 32b. tak to vali jen s 3G ram, zatimco na 64b widlich to jede v pioho s 4G ram ale zato mi nejde patchnout uo, natoz spustit 8´(
Verzi uo mam second age..
Jestli zde uz neco podobneho je tak se predem omlouvam.
- Rampa McKvak
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Mám Win Vista x64 na 8GB RAM, UO Mondains Legacy a vše běží, jak má. Neměl jsem zatím problém spustit jakoukoliv věc, co jsem potřeboval. Nepoužívám ani žádné zvláštní nastavení. Možná nějaký režim kompatibility na UO, ale tím si nejsem jistý (musel bych se doma mrknout).
Problém se 4GB RAM na 32bit systémech:
Adresace je omezena 32bitovým přístupem k paměti + nutností alokace
adresního prostoru pro další zařízení. Proto není na 32bitových
systémech možné využít více než 4 GB, tedy přesněji ani ty 4 GB. To je
prostě celý adresní prostor, který je k dispozici a musí se do toho
adresního prostoru vejít nejen RAM, ale i vše ostatní.
Problém se 4GB RAM na 32bit systémech:
Adresace je omezena 32bitovým přístupem k paměti + nutností alokace
adresního prostoru pro další zařízení. Proto není na 32bitových
systémech možné využít více než 4 GB, tedy přesněji ani ty 4 GB. To je
prostě celý adresní prostor, který je k dispozici a musí se do toho
adresního prostoru vejít nejen RAM, ale i vše ostatní.
- DarthKnight
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
AMD Phenom Quad Core Processor s 64bit systemem Win 7 Ultimate 4Gb paměti. Běží to naprosto v pohodě.
Jedine co mi nefunguje tak je zobrazování regů ale to je tuším nějaká věc s vizualními motivy. Netuším.
Jedine co mi nefunguje tak je zobrazování regů ale to je tuším nějaká věc s vizualními motivy. Netuším.
Slovo "Matka", je Boží jméno na rtech a v srdcích našich dětí.
Breezeway [Sanct Lor] - Vánek před bouří (Důchodkyně)
Phawna [Sanct Lor] - Sestra noci (Unavená alchymistka)
Jindriska [Sanct Lor] - Craftswoman (Vzteklá pracantka)
Breezeway [Sanct Lor] - Vánek před bouří (Důchodkyně)
Phawna [Sanct Lor] - Sestra noci (Unavená alchymistka)
Jindriska [Sanct Lor] - Craftswoman (Vzteklá pracantka)
Ano nejsem odbornik, ale i tak...jestli ti to vadi ta bez regu listaBreezeway píše:AMD Phenom Quad Core Processor s 64bit systemem Win 7 Ultimate 4Gb paměti. Běží to naprosto v pohodě.
ilaunch-vlastnosti-kompatibilita-zakazat motivy
jestli to nebude stacit, muzes nastavit spustit v rezimu kompatibility treba windows xp
a jestli ani to nebude stacit, tak to stejne ve vlastnostech clienta 1264b
Znovu rikam, nejsem odbornik

- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
dakujemPheme píše:Ano nejsem odbornik, ale i tak...jestli ti to vadi ta bez regu listaBreezeway píše:AMD Phenom Quad Core Processor s 64bit systemem Win 7 Ultimate 4Gb paměti. Běží to naprosto v pohodě.
ilaunch-vlastnosti-kompatibilita-zakazat motivy
jestli to nebude stacit, muzes nastavit spustit v rezimu kompatibility treba windows xp
a jestli ani to nebude stacit, tak to stejne ve vlastnostech clienta 1264b
Znovu rikam, nejsem odbornik
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Please, for fuck sake, no revolution.
- Germanicus
- Slime Flourisher
- Kontaktovat uživatele:
Re: UO na 64bit windows wista and 7
ja mam sice 32bit windows 7 bezi mi to na macbooku pro ale mam s tim dost problemu at uz se jedna o spravne zobrazeni pisma a barvy, tak po plynuly chod hry i pres upraveneho clienta na jedno jadro nevim treba bych zkusil i 64bit kdyz uz je mam na cd ale bojim se aby to nebylo horsi 

Co je zábava? Na hry Ti stačí 4GB v pohodě. Pokud děláš něco s grafikou atd. a máš 64bit soft, tak to poznáš.
Jestli si ještě nekoukal, tak se podívej sem a vyzkoušej instalaci podle toho. Teď jsem to rozjel i na x64 W7, postup je víceméně stejnej jako u 32-bit, jenom se liší cesty do Program Files (u x64 se používají Program Files (x86), zatímco u 32bitových "normální" Program Files). Taky tam mam 4GB RAM... Odůvodnění 64bit systému a RAM viz Redd.Fames píše:Caute, chci se zeptat jestli nemate nekdo skusenosti s Ultimou pod 64bitovejma widlema a to bud nektere z wist bo nejlepe s win7 ale pouze 64bit! Mam problem v tom ze mam dvoujadrovi notas s 4G ramkou a ked tam dam 32b. tak to vali jen s 3G ram, zatimco na 64b widlich to jede v pioho s 4G ram ale zato mi nejde patchnout uo, natoz spustit 8´(
Thunder is good, thunder is impressive; but it is lightning that does all the work.
[url=http://www.theitcrowd.cz/tricka/]RTFM[/url]
[b][url=http://www.temnyhaj.yw.sk]Komixy ze světa UO, každý týden nový.[/url][/b]
[url=http://www.theitcrowd.cz/tricka/]RTFM[/url]
[b][url=http://www.temnyhaj.yw.sk]Komixy ze světa UO, každý týden nový.[/url][/b]
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
Nechtěl se mi hledat topik a dokonce to s timhle i trochu souvisi. Po poslednim reinstalu UO mam problem lognout. UO updatnu na posledni ofiko patch (tady bude nejspis problem, ale nechce se mi to zkouset bez patche), nahraju mapu a kdyz chci lognout, vyhodi mi to nize uvedeny error (jak na 1264a,b nebo mikeeho clientu). Meli jste s tim nekdo podobny problem? Posledni UO patch je 7.0.6.4 (Patch 80).

EDIT: Tak fajn, dela to jeden z poslednich oficialnich updatu clienta. Naposledy mi to jelo bez problemu na verzi 7.0.5.4 (Patch 80), takze to bude nektery mezi 7.0.5.4 a 7.0.6.4. Timto tedy vsechny upozornuji, ze pokud stahujete oficialni updaty, cinte tak max do verze 7.0.5.4. (nez zjistim, ktera je posledni ok).

EDIT: Tak fajn, dela to jeden z poslednich oficialnich updatu clienta. Naposledy mi to jelo bez problemu na verzi 7.0.5.4 (Patch 80), takze to bude nektery mezi 7.0.5.4 a 7.0.6.4. Timto tedy vsechny upozornuji, ze pokud stahujete oficialni updaty, cinte tak max do verze 7.0.5.4. (nez zjistim, ktera je posledni ok).
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
128 ramky jsou na ultimu az moc...