no jo ja jsem si to skusil a vykouzil sem stejny pocet koni a earth elementalu tak jsem si rekl, ze se mi to kdysi jen zdalo kdyz jsem si to myslel:)Baltik píše:JeCastian píše:moja chyba neni to tak..
za watera mas 28, za ostatni vysoke 18, za 5 kruh 16
Bug?Dotaz..
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
tiez mam rovnaku skusenost s timy poctamiCastian píše:no jo ja jsem si to skusil a vykouzil sem stejny pocet koni a earth elementalu tak jsem si rekl, ze se mi to kdysi jen zdalo kdyz jsem si to myslel:)Baltik píše:JeCastian píše:moja chyba neni to tak..
za watera mas 28, za ostatni vysoke 18, za 5 kruh 16
E:tak j 6 elmov 7 viperov..(na toho posledneho som ale chvilku cakal,cca minutu ;p)
Naposledy upravil(a) Johny Matovic dne 12.01.2010 17:24:24, celkem upraveno 2 x.
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Please, for fuck sake, no revolution.
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
protoze ...
( 6x18 <= x ) >! ( 7x16 >x ) ...
Edit: omg sem lama :p thx balte
Edit2: za x si dosad celkovy pocet slotu ...
( 6x18 <= x ) >! ( 7x16 >x ) ...
Edit: omg sem lama :p thx balte

Edit2: za x si dosad celkovy pocet slotu ...
Naposledy upravil(a) Wilson dne 12.01.2010 18:00:20, celkem upraveno 10 x.
protože pokud máš víc postav a uděláš s jedný PH -ne neupsala jsem se myslela jsem Player Hunter, tak už je ti jedno, jestli má ta daná postava quest nebo ne, protože ji máš na pojezd, ne na hlavní hraní.Redd píše:JJen nechápu, proč si to berete, když to stejně nechcete splnit a navíc ten item nijak nepřekáží, jen při nalogování do hry je vidět.
ale když s ní lognu a mám tam cob a vím, že už nechci a nepotřebuju shánět 10 kostiček, tak je to nadbytečnej item co překáží a nejde trashnout.
a jestli tobě nepřekáží, tak ti doporučuju si jeden takovej do báglu hodit a běhat s tim aspoň 3 dny

EDIT: a k tomu, že už questy existujou už několik set let, a že jsem nikdy žádnej přiteplenej (děti prominou tento slovní obrat) cob v báglu neměla, se už radši vyjadřovat nebudu

- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím nechtel jsem zakladat novej topik tak to prcnu sem.
No můj problem je v tom ze nevidím item respektive MYstickou houbu!!! Proste vubec jsem ji kupoval od typka a kdyz ji na me hodil tak se mi normalne ukazalo jako ze mi neco dava ale nic jsem nevidel no a kdyz jsme to prijal tak to spadlo do baglu vsechny veci jsem vyhodil z baglu a stejne tam nebyla. TYpek me pak kilnul a normalne mi ji z tela zase vzal. Takze tam byla ale ja ji proste nevidím:((( Nevite co stím?? dekuji
No můj problem je v tom ze nevidím item respektive MYstickou houbu!!! Proste vubec jsem ji kupoval od typka a kdyz ji na me hodil tak se mi normalne ukazalo jako ze mi neco dava ale nic jsem nevidel no a kdyz jsme to prijal tak to spadlo do baglu vsechny veci jsem vyhodil z baglu a stejne tam nebyla. TYpek me pak kilnul a normalne mi ji z tela zase vzal. Takze tam byla ale ja ji proste nevidím:((( Nevite co stím?? dekuji
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
- Legend Of Pain
- Pencil Master
-
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele: