Kradeze
Kradeze
Protoze se nam posledni dobou zase rozmnozily kradeze v hotelu nebo vsude tam kde jde sebrat item z jineho pokoje bugem, nabizim zde majitelum nemovitosti moznost nastrazit pasti. Zima bude dlouha a logy se nam vzdy hodi.
Piste mi page ve tvaru: None past
Pokud vas chytnu online tak to poresime, idealni cas je okolo 20h
Piste mi page ve tvaru: None past
Pokud vas chytnu online tak to poresime, idealni cas je okolo 20h
Re: Kradeze
Dovolil jsem si ti to editnout at nedavame primo navod (i kdyz to kazdej druhej stejne zna)
srbqf
- Legend Of Pain
- Pencil Master
Kód: Vybrat vše
01.01.2010 19:31 Waks af03b2 - Myslel sem si že lidi už nekradou přez strop domu, tak sem dal past na zloděje a už tu máme druhého i když už nejsou vánoce má to taky za 1k polen. *None*

ChmLegend Of Pain píše:1k logov za bugovanie a obchádzanie herného nastavenia. Olololol.Kód: Vybrat vše
01.01.2010 19:31 Waks af03b2 - Myslel sem si že lidi už nekradou přez strop domu, tak sem dal past na zloděje a už tu máme druhého i když už nejsou vánoce má to taky za 1k polen. *None*

"Pravda," řekla poštolka, "je jen střípek ledu."
http://www.panslabyrinth.com/
http://www.panslabyrinth.com/
Budte radi ze tu mate aspon jedno GMko ktere je na vas hodne a mekke 
(sakra ze y se ta taktika hodnej a zlej policajt provarila uz tak brzo?
)

(sakra ze y se ta taktika hodnej a zlej policajt provarila uz tak brzo?

srbqf
-
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
na afk kontrolach uz davno,nekteri se s tim nemazou,nekdo je shovivavejsiBaltik píše:Budte radi ze tu mate aspon jedno GMko ktere je na vas hodne a mekke
(sakra ze y se ta taktika hodnej a zlej policajt provarila uz tak brzo?)

Kód: Vybrat vše

Legie (navzdy!!)
Ochvíločku tu bude AFK najhorší prohřešek.Legend Of Pain píše:1k logov za bugovanie a obchádzanie herného nastavenia. Olololol.Kód: Vybrat vše
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
To neznamená, že hráči nebudou remcat, když se jim nějaké rozhodnutí nebude zdát.Darkne píše:Netuším co tu někteří řešíte.None je gm ne vy.Je to jeho rozhodnutí a stím stejně nic nenaděláte,jak to říká jedno ze základních pravidel.
# Rozhodnutí GM jsou pro hráče konečná a neoddiskutovatelná.
Ad dotaz: co když stejný postup použiju na sudnání itemu z vlastní střechy? Dává ta past automaticky jail a logy?
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
nie, ale dava ik a maze telo tak pozor !Papez píše:To neznamená, že hráči nebudou remcat, když se jim nějaké rozhodnutí nebude zdát.Darkne píše:Netuším co tu někteří řešíte.None je gm ne vy.Je to jeho rozhodnutí a stím stejně nic nenaděláte,jak to říká jedno ze základních pravidel.
# Rozhodnutí GM jsou pro hráče konečná a neoddiskutovatelná.
Ad dotaz: co když stejný postup použiju na sudnání itemu z vlastní střechy? Dává ta past automaticky jail a logy?
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
-
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Za pouziti daneho prikazu te urcite do jailu nic nekopne. Je to trochu vice zapeklite, nez myslis.Papez píše:Ad dotaz: co když stejný postup použiju na sudnání itemu z vlastní střechy? Dává ta past automaticky jail a logy?
A tady si dovolim pripomenout, ze umi IVM za vase fullHP a dokonce i prochazet zavrenymi dvermi - to se mi zda lepsi. Ik ti dnes da skoro kazda prisera.Shadowsong píše: nie, ale dava ik a maze telo tak pozor !
Naposledy upravil(a) Mrs.Beanes dne 04.01.2010 15:35:18, celkem upraveno 1 x.
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
ze? taky to nechapuLegend Of Pain píše:1k logov za bugovanie a obchádzanie herného nastavenia. Olololol.Kód: Vybrat vše

- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
Já vím, že teď zase budete psát, že se chudák None nikomu nezavděčí, ale tohle je podle mého špatný postup. Nezlobte se na mě.
Když u dostali nějaké tresty, tak je prostě maj. Bylo to na rozhodnutí GM a to se nějak rozhodnulo, tak nevim co je komu do toho. Všichni tady chytrý až půdu.
Revize trestů na základě bulení hráčů na foru:
ANO[------||]NE
Když u dostali nějaké tresty, tak je prostě maj. Bylo to na rozhodnutí GM a to se nějak rozhodnulo, tak nevim co je komu do toho. Všichni tady chytrý až půdu.
Revize trestů na základě bulení hráčů na foru:
ANO[------||]NE
Nexios
- Legend Of Pain
- Pencil Master
Nemusel to byť špatný prístup, keby k tomu prehrešku pristupoval s chladnou hlavou. Ono mať pomaly taký istý prehrešok za bugovanie&vykrádanie a AFK, je už trošku nahlavu.Hunter píše:Já vím, že teď zase budete psát, že se chudák None nikomu nezavděčí, ale tohle je podle mého špatný postup. Nezlobte se na mě.