Hraci ubyvaji
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Amadeus
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Když používáš slova jako "někdo" "by měl" "něco" "udělat" , tak to moc nezabere (imho). Konkrétní návrh? "Přilákat hráče" , známej známýmu, reklamy. Myslím, že ti v tom nikdo nebrání, nevím kdo to byl, ale někdo už to zkusil (přestože to trošku vypadalo jako rozesílání spamu). Trošku urážlivé nadsázky: Najdi mi ta DP pozitiva, o kterých chceš psát recenzi :) Jinak myslím, že ti nikdo nebrání nějakou reklamu DP udělat (ano, ty sám). "Někdo něco někde nějak" asi nefunguje.Joe píše:Tak ja nevim proc jsem neco vymyslel, kdyz si to nikdo ani neprecetl.
Ja myslel, ze je to topic o napadech, ktere by prihrali nejake nove hrace.
No, nakonec, tenhle můj post má asi stejnou hodnotu jako ten tvůj, vůbec jsem to nemusel psát. Ale když ty se tak divíš, že na tebe všichni prděj, tak jsem se ti pokusil vysvětlit alespoň svůj přístup ke tvému osvícenskému supernápadu.
"...a rudé budou vaše slzy..."
Mr. PeKař
18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
Mr. PeKař
18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
Naopak ja se domnivam ze ne ze by mladi nechteli hrat tezke hry ale proste dneska wow leti ale je spousta lidi kteri by radi hrali neco jineho ale treba nemaji alternativu.A je na nas jim ji nabidnout.
Take si myslim ze o grafice to tolik neni vsimnete si dnes jakou popularitu maji webove hry travian atd a tam se o grafice neda mluvit uz vubec.
Take si myslim ze o grafice to tolik neni vsimnete si dnes jakou popularitu maji webove hry travian atd a tam se o grafice neda mluvit uz vubec.
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Tak urcite bude pro decka lakadlem naky to fun wow, ale zase nevim jak dlouho je to bude bavit
A vubec copak si dokazu vzpomenout co a proc me kdysi bavilo(vlastne to ted bude jine). Mit tenkrat ty hry/internet ktere jsou ted, co bych hral a nebejt toho, ze na dp hral jedinej clovek s kterym sem si o hrach mohl pokecat, tak treba bych tady nepsal ten svuj spam
Ale jsem rad, ze sem uo na dp poznal, vyborna hra a dobri lide(par ne no )
A vubec copak si dokazu vzpomenout co a proc me kdysi bavilo(vlastne to ted bude jine). Mit tenkrat ty hry/internet ktere jsou ted, co bych hral a nebejt toho, ze na dp hral jedinej clovek s kterym sem si o hrach mohl pokecat, tak treba bych tady nepsal ten svuj spam
Ale jsem rad, ze sem uo na dp poznal, vyborna hra a dobri lide(par ne no )
Správněs' to napsal - WEBOVÉ hry.Anger píše:Take si myslim ze o grafice to tolik neni vsimnete si dnes jakou popularitu maji webove hry travian atd a tam se o grafice neda mluvit uz vubec.
Jako takové je není problém odehrát o přestávce (o hodině) ve škole, v práci, z mobilu či z kdekoliv skoro. A přitom prostě máš pocit, že hraješ hrozně hru. Čili toto se UO netýká.
Jsou i mladí, co htějí hrát obtížné hry. V tom problém nevidím. Problém (pro DP) je ten, že mladí chtějí hlavně pohodlí. Tisícpětsetdevětset GM 24/7/365 na drátě připravené pomoct (jistě, jsou za to placeni, což tady nejde), hodně možností, různé dějové linie, bohatou grafiku, rozhodně hlavně pocit, že se o tu hru stále někdo stará a stále ji dnes a denně zlepšuje a tuní. Čili festivaly, dny toho a něčeho jiného, turnaje, ligy, a podobně.
Na neziskovém a antickyemulovaném serveru jako je DP, navíc s přihlédnutím k tomu, že hra je kolikrát starší než někteří, co ji tady hrají - je to problém.
Jinak, abych teda napsal něco pozitivního, tak můj mladší stepbrotha a jeho tři kámoši právě (minulý týden) začli na DP klikat. Oslavujte mě pls.
Nexios
Takže můžem čekat, že za další týden nám trošku zaprasí a pobijou pár dalších žádostí o světlo, za další týden či dva vykradou pár domků, napíšou, že jsme na nic a ať jdem do háje a pak se budou slavnostně vracet s žádostí o odban tak dlouho než z nich uděláme GMka, jo?Hunter píše:
Jinak, abych teda napsal něco pozitivního, tak můj mladší stepbrotha a jeho tři kámoši právě (minulý týden) začli na DP klikat. Oslavujte mě pls.
Ale radost mám, ne že ne. Jestli budou z tvé krve, to tu bude veselo
-
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
Ja si myslim ze taky dost dulezitou veci je to, jestli GM vubec stoji o vice hracu. Je jasny, ze pri zvyseni poctu hracu se zvysi i mnozstvi povinnosti pro GM a kdyz si clovek veme ze je to nekomercni cinnost bez naroku na vraceni vlastnich investic tak klobouk dolu za to jak to tady funguje ted. Nevim jak presne funguje sfera, ale mohlo by pomoc, kdyby se DP zpoplatnilo treba 20,- mesicne za acc (coz si dle me muze poslat i maly dite z mobilu), tim by se urco i zlepsila kvalita serveru a bylo by i vic lidi, ktery by tu hrali. Urco by taky bylo gut udelat naky novinky co se tyce cehokoliv pze to kazdy rad uvita, ale vse je to na GM a proto bych poprosil o jejich vyjadreni, pze bez jejich zajmu o navyseni poctu lidi dle me ani nema smysl v tomto tematu dal pokracovat..