Sphere? RunUO? POL?

Vaše nápady a návrhy
Rozarka
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Sphere? RunUO? POL?

Příspěvek od Rozarka »

Dobrý den,rád bych trochu rozproudil diskuzi o tom, jaký z emulátorů se více hodí pro náš skvělý server Dark Paradise. Podle mě už je Sphera moc zastaralá, a konkurenti (_ a podobní) jsou ve značných výhodách. Jelikož _ asi před rokem či dvěma přecházel na novou verzi POLu, tak si k sobě přetáhl i více nových lidí. Sphere už zas tak výkonná v dnešní době není a jestli si všímám dobře, tak hráčů pomalu ale jistě taky ubývá. Kdyby se DP postavilo třeba na RunUO bylo by vše OK a nezapadali bychom tolik někam do neznáma. Já vím, že se mi to tu asi kecá když já to předělávat nebudu, ale myslím,že je potřeba se nad tím zamyslet...

Děkuji za pozornost a přeji šťastné a veselé Vánoce všem :wink: !
Ucraftím vše, na co si vzpomenete !!!
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

never ending story, mate ale chlapci vydrz, to se vam musi nechat :p
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Imho by to šlo, proč jako ne.

Jen je potřeba najít někoho s několika měsíci volného času a potřebnejma schopnostma. Potom najít někoho, kdo toho člověka za ten čas zaplatí. A pak bude potřeba ještě najít minimálně pár desítek hráčů jako náhradu za ty, kteří to na DP ukončí, protože herní systém se hodně razantně změní.

Ale jak řikám, jinak proč ne.
Nexios
Jakub Bohem
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jakub Bohem »

nemusi takovy runuo se da predelat tak ze by nikdo ani nepoznal ze se preslo na jinej emu (urcite by se dala sepsat utiltka na prevod save) ale je pravda v tom ze by k tomu nekdo na par mesicu musel sednout a tu runuo prekopat
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Jakub Bohem píše:nemusi takovy runuo se da predelat tak ze by nikdo ani nepoznal ze se preslo na jinej emu (urcite by se dala sepsat utiltka na prevod save) ale je pravda v tom ze by k tomu nekdo na par mesicu musel sednout a tu runuo prekopat
Emulator pisu, ale jak psali lidi prede mnou, neni to vec na 14 dni.
Zatim uspech je v tom, ze postavicky muzou chodit po svete, kdyz jsou dost blizko tak se vidi a kdyz jdou dal tak zase zmizi z view, pricemz se da nastavit jak daleko je viditelnost.
Ja vim, nic moc, ale zato je to schopne bezet i na 16 jadrech ;)

Co se tyce prechodu na existujici emulator, to je fakt (pri zachovani herni mechaniky) snadnejsi napsat novej.
Sveho casu jsem zkousel premigrovat DP na sphere tehdy 0.56a, teda velmi podobnej, a jenom to co bylo nutne udelat ay fungovaly podobne skilly znamenalo ze by to ani s 20 lidma nejelo na soucasnych procesorech protoze jsou moc pomale ;)

Az budu mit naladu, tak klidne nekam soupnu chodici bleeding-edge verzi, akorat to sezere dost pameti (kolem 900MB na mapu) kvuli plne podpore 3D (nekolik cesticek nad sebou) takze spis po upgradu nejake masiny
srbqf
Delarock
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarock »

To byla 56a oproti 56b tak moc pomala?
[16:37] Nexios: jako ja ho mam rad
[16:37] Mulambo: ja ne, me dycky pojel a pak se mi vysmal, a pak uz me radsi ani nepojizdel a jen se mi vysmal
-
Smazali mi ICQ :(
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Delarock píše:To byla 56a oproti 56b tak moc pomala?
V okamziku kdy se ti pri kazdy rane pocita nekolikastrankovej script tak jo :)
srbqf
Delarock
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarock »

Ale tak 56b je ok ne? Sic mam zkusenost s tak max 30 lidma, ale xstrankovy scripty a nikdy sem si nevsiml jedinyho zadrbu. Nemluve o prasarnach co sem zkousel :p
[16:37] Nexios: jako ja ho mam rad
[16:37] Mulambo: ja ne, me dycky pojel a pak se mi vysmal, a pak uz me radsi ani nepojizdel a jen se mi vysmal
-
Smazali mi ICQ :(
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Hele, uprimne, zarekl jsem se ze uz nikdy nebutu ztracet cas ohejbanim veci od kterych nemam zdrojaky...
srbqf
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

Baltik píše:Hele, uprimne, zarekl jsem se ze uz nikdy nebutu ztracet cas ohejbanim veci od kterych nemam zdrojaky...
Vždyt jsi asi před 4 rokama říkal , že když se ti koupí soudek piva a dá se ti měsíční výplata tak to zvládneš.
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Miki píše:
Baltik píše:Hele, uprimne, zarekl jsem se ze uz nikdy nebutu ztracet cas ohejbanim veci od kterych nemam zdrojaky...
Vždyt jsi asi před 4 rokama říkal , že když se ti koupí soudek piva a dá se ti měsíční výplata tak to zvládneš.
Ale ne na closed-source :)
srbqf
Jakub Bohem
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

tak si porid runuo tam sou source kody volne ke stazeni sice je to emu narocnej na pamet (ale ne jak tvuj) ale da se prekopat temer uplne a z uo udelat i jinou hru jen s grafikou uo
Ian
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ian »

SteamEngine (potažmoMoriaEngine) je už mrtvý projekt?
zeleninový taveňák je největší zlo na Zemi!!
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Ian píše:SteamEngine (potažmoMoriaEngine) je už mrtvý projekt?
Mno, Tartaros vypada porad optimisticky, jestli budem mit zkousku kapely tak se ho ve ctvrtek zeptam jak to s tim vypada ;)

ale mam pocit ze driv budu mit hotovou tu vlastni hracku, ale mozna ne, nechame se prekvapit.
srbqf
Jakub Bohem
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

no hlavne steamengine je delanej pro morii a jeji potreby ted otazka kolik toho umi atd a jak moc by se hodil pro dp
DarthKnight
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DarthKnight »

jsem zvědav na tu 3D baltiku :-)
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

DarthKnight píše:jsem zvědav na tu 3D baltiku :-)
Ja taky :)
srbqf
DarthKnight
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Baltik píše:
DarthKnight píše:jsem zvědav na tu 3D baltiku :-)
Ja taky :)
Smím li se zeptat,kdy to plánuješ nahodit?Používáte ještě nějaký irc? bo jak s tebou komunukovat?:-D
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

DarthKnight píše: Smím li se zeptat,kdy to plánuješ nahodit?Používáte ještě nějaký irc? bo jak s tebou komunukovat?:-D
Vsak pisu ze zatim stav "projektu" je funkcni jadro, ktere by mohla pouzit libovolna sekta na hru pro sve ovecky. (*)
Optimistickej odhad za rok, pesimistickej nikdy ;)

(*) Muzes se volne prochazet po svete, potkavat jine lidi, povidat si s nima, obdivovat krasy prirody. Nic jako boj, zotrocovani jezditek, prisery, mamon (itemy) a dalsi zlo neexistuje ;)
srbqf
DarthKnight
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Baltik píše:
DarthKnight píše: Smím li se zeptat,kdy to plánuješ nahodit?Používáte ještě nějaký irc? bo jak s tebou komunukovat?:-D
Vsak pisu ze zatim stav "projektu" je funkcni jadro, ktere by mohla pouzit libovolna sekta na hru pro sve ovecky. (*)
Optimistickej odhad za rok, pesimistickej nikdy ;)

(*) Muzes se volne prochazet po svete, potkavat jine lidi, povidat si s nima, obdivovat krasy prirody. Nic jako boj, zotrocovani jezditek, prisery, mamon (itemy) a dalsi zlo neexistuje ;)
To je taky programovaný přez Céčko? Co to IRC?:-D
Odpovědět