na mna minule vybehol cler a mag cler mi dal kvf ja som ho buchol mag mu dal ivm potom som toho clera nejak zabil a mag ho ressol bandouMrakoplas píše:mne kdysi v deceitu pojel clerik s Kvfkem .... :pp
dont try

na mna minule vybehol cler a mag cler mi dal kvf ja som ho buchol mag mu dal ivm potom som toho clera nejak zabil a mag ho ressol bandouMrakoplas píše:mne kdysi v deceitu pojel clerik s Kvfkem .... :pp
dont try
Mno nic moc vtipné :pStich píše:na mna minule vybehol cler a mag cler mi dal kvf ja som ho buchol mag mu dal ivm potom som toho clera nejak zabil a mag ho ressol bandouMrakoplas píše:mne kdysi v deceitu pojel clerik s Kvfkem .... :pp
dont tryaaaa uz viem ako som ho dal bol som na paladinovi a vysumil som si nanho licha a on ho dal
Jenže Stichi on si srandu nedělal, dřív se dali bugovat SpellBooky....A mohli si házet kouzla i ostatních povolání. Smutně jsi zpomína na Vampira se zrcátkem...Stich píše:na mna minule vybehol cler a mag cler mi dal kvf ja som ho buchol mag mu dal ivm potom som toho clera nejak zabil a mag ho ressol bandouMrakoplas píše:mne kdysi v deceitu pojel clerik s Kvfkem .... :pp
dont tryaaaa uz viem ako som ho dal bol som na paladinovi a vysumil som si nanho licha a on ho dal
No zase co som si ja vsimol tak to hadze do jailu len pri tych extrem kuzlach ( mag s IVM, cler s KVF atd ) bo minule ked ma volaky paladin harmoval na HB tak sa mu nic nestalo :p ( ale je to uz daka doba no )Baltik píše:Tak to je filosoficka otazka, jestli jde hodit kouzlo kdyz to normalne sezere regy, akorat misto dopadnuti kouzla dopadne provinila postava do jailuBig Bud píše:tak ono to jde i teď, ale Mrak tam to dobře vystihl tim Don't try..:p
to rovno daj paladinovy alebo warovy paru...proste cler neni utocene povolanie aj ked by bola sranda mat pog za dementa co healuje,ale ber to tak ze mag/neger maju utocne kuzla iba...ziadny boost atd,proste tak ani cler nemoze mat pog...kort ranger ktory ma extra dmg+pog,harm ;p a to nehovorim o sumoch ale myslim si ze je to v pohode :pEdward Cullen píše:mam napad ze by clerik mohl mit vice utocnych kouzel treba blesk vice ubira a myslim ze by to hodne hracu ocenilo
tak kdyz je pro tebe cler co healuje ****** tak si bez dung bez klera a uvidime kam dojdes :pppppAegis Anima píše:to rovno daj paladinovy alebo warovy paru...proste cler neni utocene povolanie aj ked by bola sranda mat pog za dementa co healuje,ale ber to tak ze mag/neger maju utocne kuzla iba...ziadny boost atd,proste tak ani cler nemoze mat pog...kort ranger ktory ma extra dmg+pog,harm ;p a to nehovorim o sumoch ale myslim si ze je to v pohode :pEdward Cullen píše:mam napad ze by clerik mohl mit vice utocnych kouzel treba blesk vice ubira a myslim ze by to hodne hracu ocenilo
,kill môžeš hádzať koľko chcešUther píše:aj ja scem hazet ,kill