http://www.thenoobcomic.com/headquarter ... /00334.jpg
A já ti prostě tvrdošíjně budu tvrdit, že to tak není. Když jsem hrál jenom frakci, tak jsme skákali runami na dungu na 3 PK gulidy, teď dungy pojíždí akorát Hated, nikdo jiný. LAW si sem tam zaběhá Cove PvP, DPC jsou polomrtví, a když už tak akorát Cove PvP si dají. Jediná aktivní PK gulida jsme tím pádem jenom my, což opravdu není více než bylo dříve.Ian píše:
Mesmericu, nic proti tobe nemam, chapu, ze kdyz jsi hral blue, hajil jsi zde modraky a ted jsi obratil. Nemam s tim problem.
Mas pravdu, nikdy jsem nikoho nepojel, nevlastnim pk postavu. Jednak mi to nejde, nikdy jsem se pvp nijak nevenoval a ani nemam zapotrebi lidem kazit naladu.
Ale odmitam svuj nazor povazovat za blbost. Dobra, sve trvzeni s prskama jsem obecne nadnesl. Nicmene si stojim za nazorem, ze obecne pocet pk vzrostl (coz s pojezdy neprimo souvisi). A kdyby ne, tak minimalne neklesl pricemz pocet only blue hracu klesl. Samozrejme, nemam v ruce zadne statisticke udaje a pokud redd napise, ze to tak neni, nezbyva, nez mu verit (nebo v mem pripade drzet hubu:p).
Podle mě ano. Výprava nějáký loot má, takže nevýjde úplně na prázdno a dobíhající vrahouni akorát ostrouhají a zabijí nějákou dobu svého hraní absolutně zbytečně v dungu.Pheme píše:Je vitezstvim kopnout pred pk pryc?
(samozrejme, ze je lepsi neriskovat, ze se pk podari lotnout byt jen jedineho hrace a dostat se tak do plusu ktery jinak na dp neni mozny)
to sme to napsali kravinu co? :pStrigwyr píše:Poprosil by som uplakanych modrakov aby sa tu nestazovali na resp. Pretoze jednak ked ste schopny/neschopny tak dung musite vzdy byt rychlejsi nez pk pretoze vy mate pred sebou kazdeho hlidaca resp zatial co sa tyka pk tak moze byt kazdy mrtvy a na kazdeho sa cakat okrem toho ako keby nestacili aj tie byvale runy ktore boli dost nechutne sem tam, a ked uz tak ked niekoho dobehnu PK zoberte si lepsie equipy a viac ludi nech si to prebehnete rychlejsie... nuz ked dakto ide dung vo veritku a +5ke tak to aj tolko trva...
si z dungu neodnášíš loot?:pDucky píše:Ale zase si tu nehrajte na to, ze pojizdenim pomahate ekonomice dp :p ty itemy nezmizeji, jako kdyz vylehnes, jen se prelejou k nekomu jinemu, takze je to vlastne sphere i dpcku uplne jedno.
No jo tohle je takové ošemetné téma a kompromisy v něm neexistují :pBaltik píše:Me jen napada, kdyz nekdo upravi dung, ze se v nem zacne vylehavat.Raynor píše: ale tu někdo píše ja nemluvil o ekonimice dp ale o možnosti nedojít dung...
To bude revu a breku jak je to nehratelne...
No prave.Raynor píše:No jo tohle je takové ošemetné téma a kompromisy v něm neexistují :p
Blood?Baltik píše:No prave.Raynor píše:No jo tohle je takové ošemetné téma a kompromisy v něm neexistují :p
Vezmi si ze hypoteticky udelam dung, kde bude zakazane/nemozne PvP, na konci bude zajimavy poklad, akorat ze tam bude dost velka sance ze vyprava vychcipe a se slabsim equipem vychcipe skoro jiste.
Zkus si tipnout kolik modraku tam pujde?