Flame 2
O týhle prohřešky mě fakt nešlo.. hrál jsem úplně normálně dál ale vadi mi jak se Acarus chová jako debil. To oasi vše noBaltik píše:1.Presunuli protoze to sem nepatri.Hanted píše:A to proč jste to smazaly? ten náš rozhovor?:D BAn za slovo Imbecil proti GM na foru? hm?:D
2.nestaci ti block IP? OK, staci rict.
3.Smazaly s tvrdym Y se pise pouze v pripade, ze jsou osloveny pouze zeny.
Aha, takze:
18.11.2008 02:38 Výherce titulu sprosťák dne - 500 logů. Vyhvězdičkováním nebo vynecháním písmenka ze sprostého slova nesprosté neuděláte
11.03.2009 08:34 Sprosťák, 500 logů + 500 za nepoučitelnost z předchozího prohřešku + 2000 za postavu Galia Amoon a 500 za postavu Hanted = 3500 *
01.06.2009 02:49 Xanthin Dual + makro blacksmithing. 1000 logů
24.04.2009 10:43 Zachary Mel povereni od GM delat afk kontroly. Sem zvedavej od jakeho. Doufam ze ho to gm pusti brzo z vezeni. Ja to ale nebudu.
01.06.2009 02:47 Xealos Dual + bouchaná. 500 logů. GM Pozn: Block na vlastni zadost
Myslim ze neni co resit, k tomu v base t.c. nebyly jen posledni dva accounty.
Takze chapu, co ti oskliveho udelal (nejen Acarus), ale jestli ses nedokazal za ten rok poucit...
Movalis píše:Zdá se mi to nebo se s blížícími vánoci zvyšují počty jedinců, kteří se snaží si pod stromeček nechat smazat account i s banem?
Dělám si další čárku za konec DP do tří měsíců, jen mám strach aby mi stačil papír za těch 5 let co jsem tady.
Ne s blížícími vánoci jdou lidi hrát jiné, lepšíhry a na Low Ultimu nebo vlastně na Low Shardy jako je tohle lid serou.
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Tyjo ja ale potrebuju dneska pracovat, ne se bavit takhle low s nejakym frackem na urovni zvlastni skoly, to uz bych si rovnou mohl pustit TV a vyslo by to nastejno.Redd píše: Balte, počkej, v půl pátý končim v práci, tak nech ten ban na pak
a ten border pořád zlobí nikde chyba není, všecko validní a dělá to takovou kravinu
srbqf
To je pocasim, lidi blbnou, ten mraz leze na mozek, a pak to takhle vypada. Do jiste doby se to da tolerovat, obcas to i pobavi, ale nekdy je toho proste uz moc no.Movalis píše:Zdá se mi to nebo se s blížícími vánoci zvyšují počty jedinců, kteří se snaží si pod stromeček nechat smazat account i s banem?
srbqf