Flame 2

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Nelfein
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Nelfein »

GM tady na tomto sharde sou vymatlany ale jeste ze existuje to L2 no jedte s tim DP s 80 hraci :D:D:D ste uzasny davam vam tak 3mesice a jdete do haje.
Nelfein
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Nelfein »

Baltik píše:
Hanted píše:A to proč jste to smazaly? ten náš rozhovor?:D BAn za slovo Imbecil proti GM na foru? hm?:D :D
1.Presunuli protoze to sem nepatri.
2.nestaci ti block IP? OK, staci rict.
3.Smazaly s tvrdym Y se pise pouze v pripade, ze jsou osloveny pouze zeny.

Aha, takze:
18.11.2008 02:38 Výherce titulu sprosťák dne - 500 logů. Vyhvězdičkováním nebo vynecháním písmenka ze sprostého slova nesprosté neuděláte

11.03.2009 08:34 Sprosťák, 500 logů + 500 za nepoučitelnost z předchozího prohřešku + 2000 za postavu Galia Amoon a 500 za postavu Hanted = 3500 *

01.06.2009 02:49 Xanthin Dual + makro blacksmithing. 1000 logů

24.04.2009 10:43 Zachary Mel povereni od GM delat afk kontroly. Sem zvedavej od jakeho. Doufam ze ho to gm pusti brzo z vezeni. Ja to ale nebudu.

01.06.2009 02:47 Xealos Dual + bouchaná. 500 logů. GM Pozn: Block na vlastni zadost

Myslim ze neni co resit, k tomu v base t.c. nebyly jen posledni dva accounty.
Takze chapu, co ti oskliveho udelal (nejen Acarus), ale jestli ses nedokazal za ten rok poucit...
O týhle prohřešky mě fakt nešlo..:D hrál jsem úplně normálně dál ale vadi mi jak se Acarus chová jako debil. To oasi vše no
Movalis
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Movalis »

Zdá se mi to nebo se s blížícími vánoci zvyšují počty jedinců, kteří se snaží si pod stromeček nechat smazat account i s banem?

Dělám si další čárku za konec DP do tří měsíců, jen mám strach aby mi stačil papír za těch 5 let co jsem tady.
Bez podpisu
Nelfein
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Nelfein »

Movalis píše:Zdá se mi to nebo se s blížícími vánoci zvyšují počty jedinců, kteří se snaží si pod stromeček nechat smazat account i s banem?

Dělám si další čárku za konec DP do tří měsíců, jen mám strach aby mi stačil papír za těch 5 let co jsem tady.

Ne s blížícími vánoci jdou lidi hrát jiné, lepšíhry a na Low Ultimu nebo vlastně na Low Shardy jako je tohle lid serou. :)
Deacon Frost
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Deacon Frost »

Nelfein píše: Ne s blížícími vánoci jdou lidi hrát jiné, lepšíhry a na Low Ultimu nebo vlastně na Low Shardy jako je tohle lid serou. :)
No a že ty tu ještě zůstáváš :)
-J-afk:
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Nelfein píše:GM tady na tomto sharde sou vymatlany ale jeste ze existuje to L2 no jedte s tim DP s 80 hraci :D:D:D ste uzasny davam vam tak 3mesice a jdete do haje.
Nechces se jit uz zahrabat? Radsi mit 79 hracu nez 80 vcetne povlu jako jsi ty. A po ceste se nauc pocitat.
srbqf
Redd
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Redd »

Mě vždycky baví, jak všichni klikaj a klikaj, a potom, když je někdo smaže, tak je to ten nejhorší shard a do pár měsíců padne :)

Balte, počkej, v půl pátý končim v práci, tak nech ten ban na pak :D
a ten border pořád zlobí :( nikde chyba není, všecko validní a dělá to takovou kravinu :(
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Redd píše: Balte, počkej, v půl pátý končim v práci, tak nech ten ban na pak :D
a ten border pořád zlobí :( nikde chyba není, všecko validní a dělá to takovou kravinu :(
Tyjo ja ale potrebuju dneska pracovat, ne se bavit takhle low s nejakym frackem na urovni zvlastni skoly, to uz bych si rovnou mohl pustit TV a vyslo by to nastejno.
srbqf
Redd
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Redd »

VéKáVéčka! :-D
Já jako taky pracuju, právě tisknu štítky na spam českou poštou. Takovou firmu jsem ještě neviděl. Vezmou registr firem a rozesílaj :) Žádný letáky, regulérně obálky :)
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Movalis píše:Zdá se mi to nebo se s blížícími vánoci zvyšují počty jedinců, kteří se snaží si pod stromeček nechat smazat account i s banem?
To je pocasim, lidi blbnou, ten mraz leze na mozek, a pak to takhle vypada. Do jiste doby se to da tolerovat, obcas to i pobavi, ale nekdy je toho proste uz moc no.
srbqf
Acarus

Příspěvek od Acarus »

dobre rano mladosi :p ja jeste nepracuju.
Redd
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Redd »

Já jsem dělal do 6ti web, pak jsem do 7:15 spal a pak jel do práce :D
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Acarus píše:dobre rano mladosi :p ja jeste nepracuju.
Hoj starochu ;) Ja jsem do pulnoci oslavoval, pak spal, a ted budu pracovat. To se mam, co? :)

BTW nepresunem to zase do Pokecu?
srbqf
Redd
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Redd »

Hotovo...proč to neumí spojovat :p Co takhle upgrade na novou verzi?
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Redd píše:Hotovo...proč to neumí spojovat :p Co takhle upgrade na novou verzi?
Jestli se ti do toho chce tak muzem. Ale problem bude registrace, phpbb3 pouziva nejakej jinej hash nez md5()
srbqf
Redd
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Redd »

Tak já s tím moc nenadělám - SQL máš pod palcem ty, registraci bys musel pořešit taky ty :) Já bych to mohl jen nastavit, aby to vypadalo stejně, protože nesnášim avatary na pravé straně :D
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Redd píše:Tak já s tím moc nenadělám - SQL máš pod palcem ty, registraci bys musel pořešit taky ty :) Já bych to mohl jen nastavit, aby to vypadalo stejně, protože nesnášim avatary na pravé straně :D
Je to jeden kratkej php, nic vic
srbqf
Acarus

Příspěvek od Acarus »

No co hotpix chlapci radsi, forum celkem i jako funguje.

Ja zas budu brecet celou noc, ze sem v praci no si clovek nevybere.
Redd
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Redd »

Já bych rád, ale v php jsem včera napsal tak max formulář na odeslání emailu a s kolegou, co jsem to začal, už nepracuju.
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Acarus píše:No co hotpix chlapci radsi, forum celkem i jako funguje.
Hele napis me na icq jestli to je v nejakym stavu,,,, Engine dohromaty zmatlam, ale formatovani atd. musi nekdo jinej
srbqf
Odpovědět