dungy vs pk

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Zamčeno
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

Petrkov píše:
Apocalyptos píše:
Legend Of Pain píše:Ach jaj. ako keby bol próblm sa odstenovať a odkopnúť :)
Inteligent promluvil až bude war a kler umět zeď tak se rád odstěním.
Jo a war a kler to tk za 45 minut nedaji
and the point is ... ?
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Pro me bylo nejlepsi anti pk opatreni, kdyz ten dung sel i nekdo kdo po chvili psal...hele pise me kamos, ze ted nekoho dobiha v xy dungu...

V xy dungu sme my, co to je za borce a kolik jich je a kde jsou?

No jde A, B a C a jsou tam a tam

No tak kopneme, nebo tady na ne pockame?

Ja bych pockal, ja taky, ja ne, ja bych pockal

Dobry no, tak pockame
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Ja bych rekl, ze cim jednodussi dung tim hure ho dobihat. Tzn neco jako ze Dec pro nooby temer bez sance, ale dobehnout si takovej destard -shame -desp a pride by melo bejt uplne v klidu, Dyt ty hraci jsou uz prece zkuseni a cim lip umi hrat tim lip pro ne ne?
Foukus
Orc Writer
Orc Writer

Re: dungy vs pk

Příspěvek od Foukus »

Apocalyptos píše:Dobrý den chtěl bych se jen zeptat když hrajeme na tom shardu, kde se nepodporují pk.......

Tohle někdy někdo řekl? :o

Ad dál: Jak už ti mnozí napsali, není problém napřed poslat hlídače omrknout dung a pak ho tam chvilku nechat stát.

K respu hlídačů: Když jsem ještě hrával víc a hodně hlídal, kontroloval jsem pravidelně jestli už je hlídač. A hodněkrát se mi stalo, že se nerespl ani když výprava došla na konec (třeba Dec) nebo byla tak daleko, že by je PK už nedoběhli. Takže jsi měl asi smůlu (nebo pokud se ti to stalo u 50 dungu po sobě tak tě Bohové nemají rádi :P ).
*Život je jako bahno......umí v něm chodit jenom svině*

Bejvávalo:
Gobledon [Hunters] - The Paladin
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Petrkov píše:Inteligent promluvil až bude war a kler umět zeď tak se rád odstěním.
A jaka musi byt presila tech PK aby se jim war+kler nesmali s prstem v nose?
srbqf
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Baltik píše:
Petrkov píše:Inteligent promluvil až bude war a kler umět zeď tak se rád odstěním.
A jaka musi byt presila tech PK aby se jim war+kler nesmali s prstem v nose?
A musi byt presila?
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
None

Příspěvek od None »

Je smutny ze za 90% pojezdu si muzou hraci sami. Muj nazor je ten, ze pokud te PK nezabijou u vchodu uz nemaj sanci te v dungu dat. Staci jen nechavat jednoho clena pozadu pred skokem do dalsi casti dungu a PK jsou bez sance.
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

None píše:Je smutny ze za 90% pojezdu si muzou hraci sami. Muj nazor je ten, ze pokud te PK nezabijou u vchodu uz nemaj sanci te v dungu dat. Staci jen nechavat jednoho clena pozadu pred skokem do dalsi casti dungu a PK jsou bez sance.
Počkej None, zase brzdi. Když tohle napíše (s dovolením) takovej mober jako seš ty, tak to skoro může vypadat jako sabotáž pvm osazení shardu. Rychle si skoč zčervenat alespoň jeden char, jinak to tu asi vážně rozloží veškeré jistoty!
Nexios
None

Příspěvek od None »

Hunter píše:
None píše:Je smutny ze za 90% pojezdu si muzou hraci sami. Muj nazor je ten, ze pokud te PK nezabijou u vchodu uz nemaj sanci te v dungu dat. Staci jen nechavat jednoho clena pozadu pred skokem do dalsi casti dungu a PK jsou bez sance.
Počkej None, zase brzdi. Když tohle napíše (s dovolením) takovej mober jako seš ty, tak to skoro může vypadat jako sabotáž pvm osazení shardu. Rychle si skoč zčervenat alespoň jeden char, jinak to tu asi vážně rozloží veškeré jistoty!
Heeej nenavazej se do me jeste se prida Sejra vs moje pvp arena a pujdu nekam brecet :p
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

None píše: Heeej nenavazej se do me jeste se prida Sejra vs moje pvp arena a pujdu nekam brecet :p
Zalozime gildu [EMO]? ;)
srbqf
None

Příspěvek od None »

Baltik píše:
None píše: Heeej nenavazej se do me jeste se prida Sejra vs moje pvp arena a pujdu nekam brecet :p
Zalozime gildu [EMO]? ;)
No nevim podle nasich ucesu bych to nazval [KOLENO] :)
Acarus

Příspěvek od Acarus »

mno :P
Bizon
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bizon »

Redd píše:Pokud máš pocit, že se ty hlídači můžou zrušit, můžu Ti klidně předvést, jaké to bude.
My víme, že jsi GM a že jsi všemocný.
Existují tři zásadní situace, kdy muž nevratně ztrácí svoji čest:
Když kvůli své zbabělosti nepomůže napadenému, když kvůli svému chtíči podvede svou lásku a když kvůli své pohodlnosti nesplní slib daný dítěti..!

Bizon
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

None píše: No nevim podle nasich ucesu bych to nazval [KOLENO] :)
Dobre, tailoring mam 100,0 uz davno, tak jen doscriptuju vyrobu paruky :)
srbqf
Otec Z Nebes
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Otec Z Nebes »

Bizon píše:My víme, že jsi GM a že jsi všemocný.
Možná tím chtěl naznačit, že GM nejsou od utírání zadečků...(když to není nutný:p)
Ian
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ian »

Mesmeric píše:
Ian píše:
Apocalyptos píše:...
DP proste neni pvm&pvp shard, ale pvm&pk shard.
Pk sice vzdycky byli, jsou, a budou, ale driv jich nebylo tolik. Ted si prska na pojizdeni vytrenuje kde kdo.

Reseni: Stale bezi jeden cesky pvm server. Bohuzel, aktivne tam klika malo lidi.
To je taky řádná blbost tohleto. Zkoušel jsi už někdy něco pojet? Pochybuji, protože pak by jsi nevypustil takovou blbost z úst. Na pojezd prsky? Hm jo tak 2, 3 max. Jinak další jsou k ničemu, na pojezd potřebuješ hrubou sílu, kterou jaksi prsk nedá, že?
Mesmericu, nic proti tobe nemam, chapu, ze kdyz jsi hral blue, hajil jsi zde modraky a ted jsi obratil. Nemam s tim problem.
Mas pravdu, nikdy jsem nikoho nepojel, nevlastnim pk postavu. Jednak mi to nejde, nikdy jsem se pvp nijak nevenoval a ani nemam zapotrebi lidem kazit naladu.

Ale odmitam svuj nazor povazovat za blbost. Dobra, sve trvzeni s prskama jsem obecne nadnesl. Nicmene si stojim za nazorem, ze obecne pocet pk vzrostl (coz s pojezdy neprimo souvisi). A kdyby ne, tak minimalne neklesl pricemz pocet only blue hracu klesl. Samozrejme, nemam v ruce zadne statisticke udaje a pokud redd napise, ze to tak neni, nezbyva, nez mu verit (nebo v mem pripade drzet hubu:p).
zeleninový taveňák je největší zlo na Zemi!!
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

No ono tech opravdu poradne hrajicich pk v jeden moment fakt tolik nebude(jak uz zde nekolikrat napsalo ruzny gm, kdyz se kvuli tomu divalo do logu)
Ale na druhou stranu, si nemyslim, ze je potreba vic nez 6 pk aby si stihali pohlidat ty pro ne zajimavy dungy(ne spiclovani duchem, pomocnym programem, nebo napraskanim)
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Pheme píše: Ale na druhou stranu, si nemyslim, ze je potreba vic nez 6 pk aby si stihali pohlidat ty pro ne zajimavy dungy(ne spiclovani duchem, pomocnym programem, nebo napraskanim)
Tak. A ja si na treti stranu nemyslim, ze by tech 6PK co si ty dungy hlidaj dokazalo pojet vic nez tak kazdou patou modrou vypravu, pokud by si ti modraci davali majzla.

Ale jako kdyz budete hodni a ja se budu nudit, tak si v ramci procviceni SQL klidne pohraju a udelam (treba za minulej tejden aby to zbytecne neprozrazovalo trend) graf pocet aktivnich pk/modraku podle casu... ;)
srbqf
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Pheme píše:No ono tech opravdu poradne hrajicich pk v jeden moment fakt tolik nebude(jak uz zde nekolikrat napsalo ruzny gm, kdyz se kvuli tomu divalo do logu)
Ale na druhou stranu, si nemyslim, ze je potreba vic nez 6 pk aby si stihali pohlidat ty pro ne zajimavy dungy(ne spiclovani duchem, pomocnym programem, nebo napraskanim)
HAH, to je výsměch! Prej 6! Já v Hated obíhám dungy sám a NIC mi neunikne :D. *joke* (ale opravdu to tak je :p)

A to se o mě prej povídalo, že mám na hlídače skripty :).
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Movalis
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Movalis »

Bez podpisu
Zamčeno