and the point is ... ?Petrkov píše:Jo a war a kler to tk za 45 minut nedajiApocalyptos píše:Inteligent promluvil až bude war a kler umět zeď tak se rád odstěním.Legend Of Pain píše:Ach jaj. ako keby bol próblm sa odstenovať a odkopnúť
dungy vs pk
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Pro me bylo nejlepsi anti pk opatreni, kdyz ten dung sel i nekdo kdo po chvili psal...hele pise me kamos, ze ted nekoho dobiha v xy dungu...
V xy dungu sme my, co to je za borce a kolik jich je a kde jsou?
No jde A, B a C a jsou tam a tam
No tak kopneme, nebo tady na ne pockame?
Ja bych pockal, ja taky, ja ne, ja bych pockal
Dobry no, tak pockame
V xy dungu sme my, co to je za borce a kolik jich je a kde jsou?
No jde A, B a C a jsou tam a tam
No tak kopneme, nebo tady na ne pockame?
Ja bych pockal, ja taky, ja ne, ja bych pockal
Dobry no, tak pockame
Re: dungy vs pk
Apocalyptos píše:Dobrý den chtěl bych se jen zeptat když hrajeme na tom shardu, kde se nepodporují pk.......
Tohle někdy někdo řekl?

Ad dál: Jak už ti mnozí napsali, není problém napřed poslat hlídače omrknout dung a pak ho tam chvilku nechat stát.
K respu hlídačů: Když jsem ještě hrával víc a hodně hlídal, kontroloval jsem pravidelně jestli už je hlídač. A hodněkrát se mi stalo, že se nerespl ani když výprava došla na konec (třeba Dec) nebo byla tak daleko, že by je PK už nedoběhli. Takže jsi měl asi smůlu (nebo pokud se ti to stalo u 50 dungu po sobě tak tě Bohové nemají rádi

*Život je jako bahno......umí v něm chodit jenom svině*
Bejvávalo:
Gobledon [Hunters] - The Paladin
Bejvávalo:
Gobledon [Hunters] - The Paladin
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
Počkej None, zase brzdi. Když tohle napíše (s dovolením) takovej mober jako seš ty, tak to skoro může vypadat jako sabotáž pvm osazení shardu. Rychle si skoč zčervenat alespoň jeden char, jinak to tu asi vážně rozloží veškeré jistoty!None píše:Je smutny ze za 90% pojezdu si muzou hraci sami. Muj nazor je ten, ze pokud te PK nezabijou u vchodu uz nemaj sanci te v dungu dat. Staci jen nechavat jednoho clena pozadu pred skokem do dalsi casti dungu a PK jsou bez sance.
Nexios
Heeej nenavazej se do me jeste se prida Sejra vs moje pvp arena a pujdu nekam brecet :pHunter píše:Počkej None, zase brzdi. Když tohle napíše (s dovolením) takovej mober jako seš ty, tak to skoro může vypadat jako sabotáž pvm osazení shardu. Rychle si skoč zčervenat alespoň jeden char, jinak to tu asi vážně rozloží veškeré jistoty!None píše:Je smutny ze za 90% pojezdu si muzou hraci sami. Muj nazor je ten, ze pokud te PK nezabijou u vchodu uz nemaj sanci te v dungu dat. Staci jen nechavat jednoho clena pozadu pred skokem do dalsi casti dungu a PK jsou bez sance.
My víme, že jsi GM a že jsi všemocný.Redd píše:Pokud máš pocit, že se ty hlídači můžou zrušit, můžu Ti klidně předvést, jaké to bude.
Existují tři zásadní situace, kdy muž nevratně ztrácí svoji čest:
Když kvůli své zbabělosti nepomůže napadenému, když kvůli svému chtíči podvede svou lásku a když kvůli své pohodlnosti nesplní slib daný dítěti..!
Bizon
Když kvůli své zbabělosti nepomůže napadenému, když kvůli svému chtíči podvede svou lásku a když kvůli své pohodlnosti nesplní slib daný dítěti..!
Bizon
- Otec Z Nebes
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
- Ian
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Mesmericu, nic proti tobe nemam, chapu, ze kdyz jsi hral blue, hajil jsi zde modraky a ted jsi obratil. Nemam s tim problem.Mesmeric píše:To je taky řádná blbost tohleto. Zkoušel jsi už někdy něco pojet? Pochybuji, protože pak by jsi nevypustil takovou blbost z úst. Na pojezd prsky? Hm jo tak 2, 3 max. Jinak další jsou k ničemu, na pojezd potřebuješ hrubou sílu, kterou jaksi prsk nedá, že?Ian píše:DP proste neni pvm&pvp shard, ale pvm&pk shard.Apocalyptos píše:...
Pk sice vzdycky byli, jsou, a budou, ale driv jich nebylo tolik. Ted si prska na pojizdeni vytrenuje kde kdo.
Reseni: Stale bezi jeden cesky pvm server. Bohuzel, aktivne tam klika malo lidi.
Mas pravdu, nikdy jsem nikoho nepojel, nevlastnim pk postavu. Jednak mi to nejde, nikdy jsem se pvp nijak nevenoval a ani nemam zapotrebi lidem kazit naladu.
Ale odmitam svuj nazor povazovat za blbost. Dobra, sve trvzeni s prskama jsem obecne nadnesl. Nicmene si stojim za nazorem, ze obecne pocet pk vzrostl (coz s pojezdy neprimo souvisi). A kdyby ne, tak minimalne neklesl pricemz pocet only blue hracu klesl. Samozrejme, nemam v ruce zadne statisticke udaje a pokud redd napise, ze to tak neni, nezbyva, nez mu verit (nebo v mem pripade drzet hubu:p).
zeleninový taveňák je největší zlo na Zemi!!
No ono tech opravdu poradne hrajicich pk v jeden moment fakt tolik nebude(jak uz zde nekolikrat napsalo ruzny gm, kdyz se kvuli tomu divalo do logu)
Ale na druhou stranu, si nemyslim, ze je potreba vic nez 6 pk aby si stihali pohlidat ty pro ne zajimavy dungy(ne spiclovani duchem, pomocnym programem, nebo napraskanim)
Ale na druhou stranu, si nemyslim, ze je potreba vic nez 6 pk aby si stihali pohlidat ty pro ne zajimavy dungy(ne spiclovani duchem, pomocnym programem, nebo napraskanim)
Tak. A ja si na treti stranu nemyslim, ze by tech 6PK co si ty dungy hlidaj dokazalo pojet vic nez tak kazdou patou modrou vypravu, pokud by si ti modraci davali majzla.Pheme píše: Ale na druhou stranu, si nemyslim, ze je potreba vic nez 6 pk aby si stihali pohlidat ty pro ne zajimavy dungy(ne spiclovani duchem, pomocnym programem, nebo napraskanim)
Ale jako kdyz budete hodni a ja se budu nudit, tak si v ramci procviceni SQL klidne pohraju a udelam (treba za minulej tejden aby to zbytecne neprozrazovalo trend) graf pocet aktivnich pk/modraku podle casu...

srbqf
HAH, to je výsměch! Prej 6! Já v Hated obíhám dungy sám a NIC mi neuniknePheme píše:No ono tech opravdu poradne hrajicich pk v jeden moment fakt tolik nebude(jak uz zde nekolikrat napsalo ruzny gm, kdyz se kvuli tomu divalo do logu)

A to se o mě prej povídalo, že mám na hlídače skripty

Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..