Ty radši o ukřivděných prasatech nehovoř :pMrakoplas píše:´bonzacky, ubreceny, ukrivdeny prasata
Oor-Tael
njn ted ses tvrdak a tam si byl tak hodnouckej a milouckej:pRaynor píše:Ty radši o ukřivděných prasatech nehovoř :pMrakoplas píše:´bonzacky, ubreceny, ukrivdeny prasata
vis kdybych vas zazdil, tak sem ukrivdeny prase:p
ale myslim, ze to uz te nezajima
Omlouvam se za svuj dobry humor...
Pod vlivem Mamonstva
Pod vlivem Mamonstva
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Ako 12 rocne dieta...Persian píše:Mne jen zajima proc treba takovej Magic John a Chozze ktery snama behali aktivne vice jako nekteri jini, nedostali jail jako ostatni. Polovina guildy to odnesla a polovina ne ...... A proto zadam Acaruse aby dodelal to co zacal a odneslito vsichni co stim maj neco spolecneho !!
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Please, for fuck sake, no revolution.
mno cetl sem jen zacatek ale BHW delaj snad to same bo neni mozne ze jim utecu a pak me najdou uplne pres mrte portu atd..si stojimv domku a pribehne 20 bhw a vigardi atd... nebo si nekde zajdi na harv za pk po te co jim utecu a oni me najdou a toto pres normal atacklast nejde pres interni makro v clientu tak prosim o vysvetleni tohoto :-)a myslim si ze toto se stava vice pk +nevim pokavad dobre umim cist pravidla tak straze se maji pouzivat pouze na odehnani pk a ne k tomu ad pribehnou k vasemu baracku v gz a zacnou guardit ano je pravda ze brecim na spatnem topku je mi jedno vas nazor na me...jako na cloveka ale de mi o BHW a zneuzivani strazi a podobnych veci co nazacku rikal Garadien...
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
on myslel najemni baraky ktery lezi mimo gz, ale jelikoz sou najemni maji uvnitr gz ... napr okolo britu (teda pokud jim nebyla sebrana gz okolo baraku tak jako u baraku v buxu, ale rekl bych ze nebyla, nebo aspon u meho baraku nebyla) ...Dudek píše:jestli dokazes guardit v dome mimo GZ, tak nekde neco asi bugujes a meli by te smazat.Shadowsong píše:vyguardili ta v dome v gz alebo mimo gz?
- Legend Of Pain
- Pencil Master
Co na tom....mě to BHW udělal v domku u Mongolow taky, neřešilo se nic, sic je to docela jasné zneužití guardů. Na tohle si nemá cenu ani stěžovat. Prostě bydlet akorát někde na samotě a modlit se, aby tě to odcrimlo/odloglo dřív než ti tam přiběhne nějáký idiot a napíše ti gurads jedno políčko od domku.Cremmonka píše:mno cetl sem jen zacatek ale BHW delaj snad to same bo neni mozne ze jim utecu a pak me najdou uplne pres mrte portu atd..si stojimv domku a pribehne 20 bhw a vigardi atd... nebo si nekde zajdi na harv za pk po te co jim utecu a oni me najdou a toto pres normal atacklast nejde pres interni makro v clientu tak prosim o vysvetleni tohoto :-)a myslim si ze toto se stava vice pk +nevim pokavad dobre umim cist pravidla tak straze se maji pouzivat pouze na odehnani pk a ne k tomu ad pribehnou k vasemu baracku v gz a zacnou guardit ano je pravda ze brecim na spatnem topku je mi jedno vas nazor na me...jako na cloveka ale de mi o BHW a zneuzivani strazi a podobnych veci co nazacku rikal Garadien...
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
tu nekde nekdy nekdo (acarus tusim) psal ze tohle je v poradku a ze prej si maj pk poridit domek ze soch..Mesmeric píše:Co na tom....mě to BHW udělal v domku u Mongolow taky, neřešilo se nic, sic je to docela jasné zneužití guardů. Na tohle si nemá cenu ani stěžovat. Prostě bydlet akorát někde na samotě a modlit se, aby tě to odcrimlo/odloglo dřív než ti tam přiběhne nějáký idiot a napíše ti gurads jedno políčko od domku.
hemeneks more gadzo vazelina!
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Např. nad britem nám u těchto typů domů nedávno odlogovali Fufáci a Anomeni z BHW.Shadowsong píše:v buxe to vypnute jeAcarus píše:neni to v buxu uz vypnuty ty gz kolem domku ?Prafotr Morava píše:a já si zas myslim že když napíšou gurads tak se nic nestane
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Mno možná by bylo lepší to prostě zakázat a tvrdě postihovat než si s tím dat prácu a opravovat to všude po světě .Acarus píše:no vidis no tam by to taky mohlo bej, zkusim neco vymyslet.Miky Mora píše:Např. nad britem nám u těchto typů domů nedávno odlogovali Fufáci a Anomeni z BHW.Shadowsong píše: v buxe to vypnute je
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..