Přínosná diskuze z: Portování přímo do domku

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave Lister »

Rampa McKvak píše:ja na rozdil od Tebe a toho chudaka oblacka odevzdam tyhle zemi daleko vic za tu dobu, co tu budu, nez Vy za celej zivot.
muzu vedet co konkretne hodlas odevzdavat?
Rampa McKvak píše:Nepohrdam jednotlivci, kteri se vymykaji stereotypnimu predstaviteli ceskeho naroda. Nepohrdam lidmi, kteri nekradou, jsou cestni, pomuzou, chteji neco dokazat spravnou cestou. Bohuzel, drtiva vetsina naseho naroda takova neni. A ja proste nemuzu byt hrdy na zlodeje a podvodniky, kterymi nas narod, bohuzel (a opravdu me to mrzi) je.
a vlastne proc neco vubec hodlas odevzdavat, kdyz tady temer vsema tak hrozne pohrdas?

takze jestli to spravne chapu, ty tady vetsinou naroda opovrhujes, ale i presto cejtis potrebu neco pro tuhle zemi udelat, a pak vypadnes a uz s ni nechces mit nic spolecnyho? tak to mi hlava nebere..

jinak souhlas s johnym..
hemeneks more gadzo vazelina!
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

Mrakoplas píše:ja se ji neohanim:p
to taky nebylo na tebe mráčku :)
Sklb: ale i ten šariš se dá pít :p
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

Prafotr Morava píše:
Mrakoplas píše:ja se ji neohanim:p
to taky nebylo na tebe mráčku :)
Sklb: ale i ten šariš se dá pít :p
ten mi chuti iba cierny.... ;p za to vasa plznicka do tej som sa zamiloval ... o tom by som vedel basne skladat :p...Ale tak my zas mame dobry tvrdy alkohol ...Spišská Čučoriedka :p vyskusaj volakedy :)
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

si ze sloveska vždy dovážim borovičku, ale ne ani moc pro sebe :) Jsem spíš pivo vodka :p ale jako u vás piju rád hlavně naposled jsem tam byl když Češi prohráli ve dotbale tak nás každej v hospodách měl rád a dělal si z nás srandu :p
[/color]
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Johny Matovic píše:
Rampa McKvak píše:tak mi rekni duvod, za co bych mel na svuj narod byt dnes hrdy? (krom historie, piva, drivejsich sportovnich uspechu). Dyt delame ostudu vsude, kam vlezem. Se smichem si na nas ukazuje uz cela Evropa a ma nas jen za prachproste vysiraky, hasterivce a zlodejicky. Na to mam byt hrdy? Dyt i ten lev by blil, kdyby videl, jak to tady dnes mame. Jediny, na co jsem do urcite miry hrdy, je cinnost nasich soldatu v misich - kde si je kazdy pochvaluje. Jenze, to se mi zas otevira kudla v kapse z onech "hrdych" cechacku, co je nazyvaji zoldaky...
Kamarat ty to mas neake pomiesane. Si hrdy na ludi ktory chodia na vojnove misie (nie mierove to fakt nie su) a ochranuju zaujmy cudzich statov, co mi pride teda trosku chore pretoze toto skutocne su zoldaci.Ja myslim ze mas byt na co hrdy. Mate nadherne hlavne mesto,nadherne zeny, MUDREHO(a toto myslim vazne) prezidenta,najlepsie pivo na svete,Historiu plnu slavnych kralov ( Premysl otakar II,Karol IV,Vaclav neviem kolkaty :p)atd atd. Ja som slovak a som na to tiez hrdy. Sice mame dokopy akurat tak pekne zeny a skarede hlavne mesto ,ale som hrdy na to ze tu vlastne sme ;p,ze nas nespapalo Madarsko aj ked nas je len 5m a podobne.
Ale poviem ti na co by som skutocne hrdy nebol.Nebol by som hrdy na to byt americanom tomu ver......Ako Slovak v chudobnom policajnom state sa citim este celkom dobre.

a s tim chovanim ma podla mna mrak pravdu :p
fakt ked chces byt tak "civilizovany" nemal by si urazat cele forum .. Pretoze to je cesta do rumunska a nie do pokrocilej "civilizacie" ;p
Až na toho prezidenta s tebou souhlavim a som také hrdý :"P.
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

Amadeus píše:
Shadowsong píše:a vyzeralo to byt na taky zabavny topic... :(
Ty se nebavíš? :P FLÉÉÉJM!!!
pivo a tvrdy alkohol to nastastie uhrali do outu :p
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

To Prafotr Morava: ja som borovicku este ani nepil ;pp Tak sa necuduj ved sme prvy krat za historiu postupily na MS ... Serotin nam kvoli tomu teraz tecie aj z usi ... :)
to Shart: Havla si mal radsej ci ?;p
Shedow: tj imho este len medzizastavka... :lol:
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »

nerozmlouvejte mu to, toho skoda neni
Omlouvam se za svuj dobry humor...

Pod vlivem Mamonstva
Nycte
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Nycte »

Johny Matovic píše:To Prafotr Morava: ja som borovicku este ani nepil
O nic si neprisiel :D Ono sa to "pomsta z lesa" nevola nahodou :D
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Navazite se do Rampa McKvak a pritom pochybuju, ze vite co v prvnim postu napsal a proc
Ve zkratce rekl, ze je u nas moralka nic moc, krade se, tim sme znamy i ve svete, ale nejlepsi na tom je, ze to berete jako samozrejmost(a prosim nesrovnavejte nas se staty, kde je dodrzovani zakonu vicemene nemozne)
A kdyz nekdo pak dela lumparny ve hre tak s vasi moralkou je vlastne borec kterej umi obcurat ty druhy...nez teda dojde na vas
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »

Pheme píše:Navazite se do Rampa McKvak a pritom pochybuju, ze vite co v prvnim postu napsal a proc
Ve zkratce rekl, ze je u nas moralka nic moc, krade se, tim sme znamy i ve svete, ale nejlepsi na tom je, ze to berete jako samozrejmost(a prosim nesrovnavejte nas se staty, kde je dodrzovani zakonu vicemene nemozne)
A kdyz nekdo pak dela lumparny ve hre tak s vasi moralkou je vlastne borec kterej umi obcurat ty druhy...nez teda dojde na vas
hmmm ja si ale nemyslim, ze sme banda zlodeju a nerikam, ze je to normalni...

hlavni duvod proc se do toho paka navazim, je, ze je to vul:p

a arandila tu neobhajujem:)

ale cokoli ti vymlouvat nema cenu, takze mysli si co chces:)
depkari si u ty hry dal. jen doufam, ze skoncis driv nez si uvedomis o co si za ty roky makrovani a brouseni maker prisel...

a pokud se za sebe taky stydis, tak taky mi je te lito, ale co uz:)

Pod vlivem Mamonstva
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

Rampa McKvak píše:Neboj se, hned jak dodelam skolu, odkroutim si deset let ve sluzbe, tak se balim a mazu pryc.
Jenže, to ti bude 35 pokuď se teda o škole nebavíš o základce :p A to chci vidět jak budeš utíkat.. Spíš budeš vyhlížet rentičku, za tvoje odevzdávání se státu a v poklidu popíjet pivíčko v teplácích na gauči.
Rampa McKvak píše:A jinak Ty typickej Cechu, ja na rozdil od Tebe a toho chudaka oblacka odevzdam tyhle zemi daleko vic za tu dobu, co tu budu, nez Vy za celej zivot.
Mno o tom bych se pobavil, podle platu... Ono zdanění tady není nijak malý.. A když budeš teda 10 let sloužit, tak tě vlastně budu platit já, obláček a všichni ostatní... Ale ja se narozdíl od tebe neoháním jak chci této zemi něco odevzdat. Ono je to docela tvrdý to říct, ale raděj budu žít v prohnilím česku a mít se dobře, než superspravendlivěpoctivé Skandinavíí a dřít bídu.

Rampa McKvak píše:Ale aspon si nehraju na falesnyho patriota, kterej ma plnou hubu kecu, ale kdyby melo dojit na vec, tak verim, ze to bude skutek utek.
Záleží jakou věc má na mysli tvůj zelenej mozeček..
Rampa McKvak píše: A navstivil jsem i jine zakouti, nez jen Evropu, ale nebudu tu hazet perly svinim.

Svině tu nevidím a pochybuju, že máš perle na rozhazování... Tak čelem vzad a levá, pravá, levá, pravá :p
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Popravde ano, stydim se, ze sem nenapsal nekolika lidem do prihlasky, ty jsi zmetek s tebou bych nikdy nehral(nepsal sem to protoze jsem se omlouval tim, ze s nima stejne hrat nebudu, ostatnim je to jedno a budou radi, ze maji s kym hrat)
Stydim se, ze jsem s nima na mape vubec prohodil rec, ale tam zase mate to, ze oni nejsou spatni ze 100% a clovek v nich porad vidi to dobry
Ale nemel sem jim v cemkoli vyjit vstric protoze jediny, co sem proti nim mohl udelat je ignorovat je(a to jsem se zamozrejme omlouval, ze ze me si tak neco budou delat)
To je jedine jak je muzu potrestat za zpusob jak se chovaji, jak hraji, protoze rict jim to, tak je tim jen pobavim
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Mrakoplas píše:ale cokoli ti vymlouvat nema cenu, takze mysli si co chces:)
depkari si u ty hry dal. jen doufam, ze skoncis driv nez si uvedomis o co si za ty roky makrovani a brouseni maker prisel...

a pokud se za sebe taky stydis, tak taky mi je te lito, ale co uz:)
Vol líp slova Ponte, Pheme je hodně rovnej člověk a docela dost chytrej. To že své názory neprodá tak jako ty, rozhazováním okolo sebe neznamená že nemá pravdu. Možná tim, že je o hodně starší než ty a je zhnusenej chováním mladších lidí, což jako že výchova jde postupně doha...někam je pravdou. Pro něho je morální status víc než to, že ho někdo protáhne dungem a toho si na něm docela vážim. Hodně lidí na dp to o sobě říct nemůže.
[/color]
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »

Prafotr Morava píše:
Vol líp slova Ponte, Pheme je hodně rovnej člověk a docela dost chytrej. To že své názory neprodá tak jako ty, rozhazováním okolo sebe neznamená že nemá pravdu. Možná tim, že je o hodně starší než ty a je zhnusenej chováním mladších lidí, což jako že výchova jde postupně doha...někam je pravdou. Pro něho je morální status víc než to, že ho někdo protáhne dungem a toho si na něm docela vážim. Hodně lidí na dp to o sobě říct nemůže.
Jenze Fe ze strachu pred sprasenim, pred umrenim, tedy pred jakymsi "zkazenim hry" tu hru dle meho vubec nepoznal. a to mne se...

nevim, jak pozna kdo je zlej clovek a kdo ne, opravdu, opravdu by mne to zajimalo, kazdopadne sem to byl urcite i ja, jelikoz semnou do dngu patu nevytahl...

co uz.

Pod vlivem Mamonstva
Odpovědět