Zodpovednost Guildy za cleny.

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Zamčeno
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Proč se pořád hádáte o přiměřenosti nebo nepřiměřenosti trestu, četli jste pravidla?

Základní pravidla shardu:
1. Gamemaster (dále jen GM) je na serveru Dark Paradise nejvyšší autoritou.
2. Znevážení této autority se trestá smazáním accountu.
3. Rozhodnutí GM jsou pro hráče konečná a neoddiskutovatelná.
4. GM může rozhodnout i jinak než v rámci pravidel, pokud to bude ve prospěch hry.
5. Ceny a funkce všech věcí na serveru, včetně těchto pravidel se můžou na základě uvážení GM měnit s okamžitou platností.
6. GM v žádném případě a za žádných okolností nenahrazují ztráty na majetku ve hře utržené a to ani v případě krádeží.

Hlavně bych chtěl zdůraznit bod číslo 4. tak si svý blbý camry o pravidlech narvite do špic.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

Co to je špic?
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Bury
Walking Scribbler
Walking Scribbler

sd

Příspěvek od Bury »

Já jen chci říct ,že když nevíte jesi to jsou prasata neberte ty lidi do gildy hned .. Názorný příklad si vemte z Gildy Amonthie ..Ta přijme některý lidi na Adept třeba až za rok .. Než poznají , že je to fakt super člověk a , že je na něj spolech .. Teda tak si myslim ,že to dělaj newim to jistě ;)
Hiki
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hiki »

Prafotr Morava píše:Co to je špic?
Pokud se nepletu pan Dudek myslel... si ty reci narvete do vypletu od kola.
Pak Dudek je asi vasnivej cyklista.o))
Ostrava a okoli .))

Mozna me opravi .o)) pokud je to jina lokalita.
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Re: sd

Příspěvek od Prafotr Morava »

Bury píše:Já jen chci říct ,že když nevíte jesi to jsou prasata neberte ty lidi do gildy hned .. Názorný příklad si vemte z Gildy Amonthie ..Ta přijme některý lidi na Adept třeba až za rok .. Než poznají , že je to fakt super člověk a , že je na něj spolech .. Teda tak si myslim ,že to dělaj newim to jistě ;)
na člena je třeba fyzickej kontakt, Někdy i třikrát za večer.
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Tyjo takovej topik, dobre ste udelali.
Tahle gilda bez urovne to uz potrebovala ;)
---------------
Pro ty co si mysli ze potrestani cely gildy za chyby jednotlivců tu nebylo (napr ta kovarna zejo) tak snad vzkazat jen jak by rekl raynor... vubec nevite...
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Ciatronic
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ciatronic »

Takže já sem jedno z těch prasat co pojeli guildu Hunters v decu.

řeknu vám jak jsem to viděl já

Večer nebylo do čeho píchnout tak pár lidí na mapě začalo psát že by jsme mohli vyrazit decík ale neměli jsme prska jedinej kdo přišel v úvaho kdo to za něj umí hrát byl Megatron. Tak jsem za ním doběhl za postavu Rikaf aby mi dal věci kdyby ho někdo zgárdil aby o nic nepřišel a za druhou postavu jsem mu šel hodit gate k portům zazdil jsme to okolo stráží za postavu Ballin a Megatron proskočil gate a skočil do portu já sem si šel teda přelognout na ranga aby sem za nima mohl doběhnout no ale Megatron na nic nečekal a rovnou utíkal k dungu kde byl bohužel modrák od hunters a on ho zabil když sem tam byl tak sem radši lognul ventrilo aby sem věděl co se děje no a šli jsme dál. v druhý místnosti chyběl hlídač tak jsme na něj čekali ale ten modrák od hunters se vrátil a Megatron ho vyběhl zase zabít řekl sem že to neměl dělat když stejně nic nemá. No a vtom nám logl na mapu ještě jeden člen a doběhl za nama do deciku. Megatronovi jsme klikli aby se dostal k nám i s tím členem a čekali na hlídače ale mezitím už doběhli lidi z Hunters a začali házet pf po půlce místnosti kde jsme byli pochybuju že to bylo cílený jen na pk protože těch pf tam bylo asi 15 možná víc a zasahlo to mě (Rikaf) a natashu tak jsme řekli že jdeme pojet toho negra co to po nás házel. Nechali jsme si klikat od klérika Paymen the last aby jsme se vůbec dostali přez ty pf který tam pořád házel. Když jsme se dostali ven a začali zabíjet negra tak se do nás pustili i ostatní ano uvědomuju si že jsme pomáhali pk ale oni složili to pk jako první a mohli si ho lotnout my jsme pokračovali pořád v zabíjení negra až jsme zabili negra tak vyběhl klér a ress Megatrona(pk) což je opět napomáhání pk. Za všechno klidně poneseme následky ale jen ti co se provinili nechápu v životě sem neudělal jedinej prohřešek ale když na mě někdo zaútočí tak si to nenechám jen tak líbit. to že natasha pak vylotil všechny mrtvoli a ještě to dal na web nebylo správny ale mohli se taky hunters zachovat trochu normálne a kdyby si nechali jen zabít negra taky by jsme do nikoho dalsiho nemohli jit.

Hraju v guildě crusaders od prvního roku co hraju což už je nějakých 5 let co jsem se vrátil k dp nikdy sem neudělal nic špatnýho za co by mě měli nějak trestat a proč by mě měli vyhodit ale tohle bylo na mě moc aby mě někdo začal parovat v dungu a je to taky asi jedinej prohřešek co jsem kdy udělal a asi jak to tak vidím i poslední. Pro guildu jsem něco málo udělal pro její rozvoj a ať si myslí kdo chce co chce tak guilda crusaders nikdy nepráskla jedinej dung.

A k topiku nikdo a to opakuju nikdo nemá odpovědnost za cizí osobu pokud nepodepíše nějký právní doklad. I s čistýho rozumu je tohle totální píčovina kterou vymyslel acar v časovým presu a ještě musel redd jailovat protože acar neměl čas. Stát se něco takovýhleho v americe tak by se určitě našel někdo kdo by ho zažaloval u real soudu za křivdu a pomluvy protože v Americe je možný všechno.

Takže jestli chcete někoho potrestat víme svou vinu a příjmeme následky ale jen ti co za to můžou né celá guilda.

A ještě k těm hráčům co mají na stránkách napsaný prohřešek za napomáhání pk ano sisel je asi jedinej co kdy úmyslně pomáhal pk při pvp. Dbs dostal prohřešek když vracel káď s Gs nycťákovi a když si to none pak zjistil tak to taky uznal ale řekl že prohřešek nemůže zrušit tak ho jen zmírnil. A to druhý že mu pomohl odnést věci z lidí co zabil prostě taky by sem si neuvědimil že to nemůžu v ten moment udělat.

Tak a to je všechno
Amadeus
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amadeus »

2Cia: K první části - vinnen.
Ciatronic píše:A k topiku nikdo a to opakuju nikdo nemá odpovědnost za cizí osobu pokud nepodepíše nějký právní doklad.
Přijmutí za člena (1. strana), 10k a přihlášení do guildy (2. strana). Přímo s podepisováním - prakticky podepíšeš právní doklad přijetí do guildy, přímo slovo podepsat (konkrétně odepsat) se objeví i při opouštění guildy ("I resign...").
Ciatronic píše:protože v Americe je možný všechno.
:lol:
"...a rudé budou vaše slzy..."
Mr. PeKař

18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
Hiki
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hiki »

Amadeus píše:2Cia: K první části - vinnen.
Ciatronic píše:A k topiku nikdo a to opakuju nikdo nemá odpovědnost za cizí osobu pokud nepodepíše nějký právní doklad.
Přijmutí za člena (1. strana), 10k a přihlášení do guildy (2. strana). Přímo s podepisováním - prakticky podepíšeš právní doklad přijetí do guildy, přímo slovo podepsat (konkrétně odepsat) se objeví i při opouštění guildy ("I resign...").
Ciatronic píše:protože v Americe je možný všechno.
:lol:
Prvni cast zachoval bych se stejne .. proto jsem prase .o)))
A vim ze uz jsme se tak ne jednou zachoval a udelal bych to tak vzdy.
Tezko rict jak by se to vyhodnotilo pokud by cruss napsali misto utoku page ze na ne utoci modrak v dungu nebo skupina modraku.

Druha cast .. poplatek platis GM guildy .. ten te zapisuje na GS .. a nikdo jiny na to nemusi mit vliv a jinak se plati 25K jen pro tve info .

Pravo civilni uplatnit proti DP shardu je nemozne .. nic tady zadnemu normalnimu hraci nepatri nema se ceho domahat.
Mesmeric
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Mesmeric »

Hiki píše: Pravo civilni uplatnit proti DP shardu je nemozne .. nic tady zadnemu normalnimu hraci nepatri nema se ceho domahat.
Je ti ale jasné, že v USA je přeci jen trochu...ne dobře, úplně jiný právní systém než v ČR? :)
A btw na to aby tě někdo pomluvil/urazil nepotřebuješ nic vlastnit.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Trest by udelen vyjimecne takto protoze se chtelo zamezit dalsim prasarnam ze strany dane guildy. Neznamena to ze se bude uplatnovat nejak dal. Kazdej ma moznost se proti testu odvolat jak sem jiz psal a slo jen o jeden konkretni pripad.
Zamčeno