Vamp vs. war v PvP

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Vamp vs. war v PvP

Příspěvek od Miky Mora »

Mno jak začít...Takže, jedná se mi o jedno mocné vampýří kouzlo, které dělá z wara utíkající chudinku a sice kouzlo Ort Rel. :-P. Vlastně ani nevim proč to sem píšu, páč to kouzlo tu je už nepaměti, snad mě jen zajímají vaše názory. Takže, co si myslíte o tomhle, proti warovi, docela destruktivním a klíčovým kouzle v PvP?
Já si za tu dobu, co hraju PvP už docela zvykl, že když vidim na obzoru vampa, co si dokáže hodit místo bandy i třeba šipku, tak rači zdrhám, co mi nohy stačí, ale právě proto se ptám: Je to tak správně? :). Proč by měl mít vamp takhle silný kouzlo, vůči kterýmu se v podstatě nemožu jako war bránit? Žádný char není vůči druhýmu charu tak bezmocný (nepočítám krafta), jako war proti vampovi.

Pokud je vamp sám, vysaje mě, počkám až bude házet paru, dám RR a budu doufat, že mu uteču. Pokud se tak nestane, možu tak maximálně pořád dokola pít MR (sníst rybku, ale taky nejde furt) a zkoušet utíkat, dokud mě nechytí do PF a nedá na mě poison field.
A to je ještě ta dobrá situace, protože většinou samotnýho vampa v pvp nepotkám, tzn. že zpravidla sám nebývá a v takovém připadě jsem už úplně v lóji. :)
Moje návrhy:
- Snížit účinnost kouzla a sice např. tak, že mě nevysaje úplně + zvýšit nárok na manu.
- Vysaje-li vamp warovi manu, pak ji vamp ztratí taky

Tak diskutujem! :-P

(Dal jsem to schválně preventivně do pokecu :-))
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »

mage vs cler?
:)
Omlouvam se za svuj dobry humor...

Pod vlivem Mamonstva
Anger
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anger »

zrovna za maga se da cler zabit a i za clera zabijes maga harmama.
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Mrakoplas píše:mage vs cler?
:)
špatný příklad

radši to sem postnu než to napadne nějakýho joudu :p
vamp v morfu sw parovač je taky špatný příklad
Správce charity válečníků
Michaels
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michaels »

co branit se da tomu uplne v pohode, kdyz mu das RR na mana drain tak se vysaje vampir sam a to se vysaje tak ze bude mit 0 many, kdyz te vysaje tak co je tezkeho slezt z jezditka a dat na sebe all kill ? a jeste kdyz te parne tak pf ti neda deatli ani kdyby ses rozkrajel, jen kdyz nejsi parnutej dostanes deathly, jako nomral war muze mit zase vsechny kamenovky , sice vamp vyysaje wara a nemuze se pak hybat , ale sam vamp dobreho wara nezabije , kdyz umi trosku premyslet a to plati i naopak
Ulter-Bes
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ulter-Bes »

Michaels píše:co branit se da tomu uplne v pohode, kdyz mu das RR na mana drain tak se vysaje vampir sam a to se vysaje tak ze bude mit 0 many, kdyz te vysaje tak co je tezkeho slezt z jezditka a dat na sebe all kill ?
Tak to jsi zrovna crim, pokud se nemýlím...
http://ultra-bjes.blogspot.com - blog z uo
Michaels
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michaels »

nj ale miki mora je pk tak to je fuk,a stejne i kdyz te vysaje te nema jak zabit pokad nejsi lama .
Castian
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Castian »

ono netreba davat all kill, staci zautocit na vlastni jezdidlo, ono se to rado mlati, i kdyz llama vam asi z pary moc nepomuze ze jo
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

sharte ale vamp te 1 vs 1 zabit nemuze, protoze kdyz si v pare poison fielda ti neda poisn, muze te prudit a drzet te pod parou nez dobehne naka jeho posila a sjedou te, ale pokud nejsi lama, tak si ten poisn dat nenechas ... tim nerikam ale ze se mi nynejsi stav libi, za me doby aktivniho pvp sem nad timhle taky polemizoval :p
Michaels
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michaels »

ale da se povest ze das deatly ja kdyz s wallacem jedu 1 vs 1 na wara tak poison mu dam skoro na 100% :p
Uther
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Uther »

Michaels píše:co branit se da tomu uplne v pohode, kdyz mu das RR na mana drain tak se vysaje vampir sam a to se vysaje tak ze bude mit 0 many, kdyz te vysaje tak co je tezkeho slezt z jezditka a dat na sebe all kill ? a jeste kdyz te parne tak pf ti neda deatli ani kdyby ses rozkrajel, jen kdyz nejsi parnutej dostanes deathly, jako nomral war muze mit zase vsechny kamenovky , sice vamp vyysaje wara a nemuze se pak hybat , ale sam vamp dobreho wara nezabije , kdyz umi trosku premyslet a to plati i naopak
a co kdyz mna ta lama neustale misuje ja sesednu dam kill miss miss ty das dalsi pf a zase miss miss :-) ty mudas do toho RR sani no on bude mit 0 a vypije si tmr a je full:-) , jinak je pravda ze najit samotneho vampa to asi nefici :P

P.S. pravda blby zosti:P
http://www.outlaws.unas.cz/ *PSANEC*
Michaels
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michaels »

najdes , ja treba beham furt sam :p
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Re: Vamp vs. war v PvP

Příspěvek od Hunter »

Miky Mora píše:[..] Vlastně ani nevim proč to sem píšu, páč to kouzlo tu je už nepaměti, snad mě jen zajímají vaše názory. Takže, co si myslíte o tomhle, proti warovi, docela destruktivním a klíčovým kouzle v PvP?
Já si za tu dobu, co hraju PvP už docela zvykl, že když vidim na obzoru vampa, co si dokáže hodit místo bandy i třeba šipku [..]
Drze vyquotnuto. Jo.

Ale jinak to bude (imho) to hlavní. Je tu od nepaměti & nedostatek vampů, tak skilled, že by se za wara nedalo běhat. Pokud se teda v nedávné době nějak suckeři (tedy sáči, tje ale slovo ;P) neurodili ve velkém.
Nexios
Marsyas
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marsyas »

Použiji otřepanou frázi: nebreč :)

btw: Co Ti vadí? Když ti někdo vysaje manu a parne, tak máš u sebe minimálně 5 lidí co Tě mohou odparnout...
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Nevim je to tak spravne ne war vampa na fera rozjebe tak vamp kdyz trosku zapremejsli muze zabit wara, pride mi to fer .. neco jako Vamp vs Headles knight ...
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Karolilinecka
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karolilinecka »

Marsyas píše:Použiji otřepanou frázi: nebreč :)

btw: Co Ti vadí? Když ti někdo vysaje manu a parne, tak máš u sebe minimálně 5 lidí co Tě mohou odparnout...
500 minimalne
Fila
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fila »

Lucky píše: .. neco jako Vamp vs Headles knight ...
pekne debilni priklad..hodis pf->natahnes tam headlesa->stoupnes na konec pf a jedes pcw,kdyz dojde na konec hodis novou pf a jedes nanovo...

nerikej mi ze najdes tak tupeho wara...
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Fila píše:
Lucky píše: .. neco jako Vamp vs Headles knight ...
pekne debilni priklad..hodis pf->natahnes tam headlesa->stoupnes na konec pf a jedes pcw,kdyz dojde na konec hodis novou pf a jedes nanovo...

nerikej mi ze najdes tak tupeho wara...
parnes si wara on se bude chtit odparnout das mu pojzna v lepsim pripade mu na to chcipne i jezditko, vysajes ho hodis pf jednou za cas vysajes a neresis rozdil je v tom, ze war rychlejs utika a hedles te da obcas i iko ... neni co resit
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Nait Magusanus
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nait Magusanus »

dal bych warovi zbran ktera by davala extra dmg,paru vampum a bylo by :p
Hodmal
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Hodmal »

:p funguje je to uz hodne dlouho kazdej je na to zvyklej kdyz si sikovnej nenechas se vysat a opravdu neni tak tezky si nenechat dat deathly kdzy vis jakym smerem lita ta zed :) nechal ybch to tak je to funny
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Odpovědět