Zodpovednost Guildy za cleny.

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Zamčeno
Xander
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xander »

Papez píše:Trochu jsem se mezitím ochomejtal u portů a mezi Crusaders se vynořil mág myslím Xander, který začal zdít poblíž portů, a tušil jsem, že se bude něco dít.
Trochu mě zaráží, že si někdo dovolí obvinit někoho i když si tím není jistý.
Popravdě mě todle urazilo. Poprosím tě jen o to, aby sis aspoň pořádně něco ověřil, než obviníš někoho kdo v tu dobu ani nemohl sedět u PC...

Můj názor na danou věc jakožto GM Crusaders jsem napsal Acarovi. Nevidím důvod, proč bych to tady řešil a zbytečně se dohadoval s někým kdo si o tom prostě udělal svůj obrázek.
...
Radys
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Radys »

Mně se toto nové pravidlo zdá totálně nedomyšlené, asi to mám chápat tak, že človek z guildy udělá prohřešek dejme tomu, že by vykradl nějaký domček a byl by to jeho 3tí prohřešek a dostal by za to del + ban IP, takže by to dostala i celá guilda. Prosím aby mi to sem někdo napsal jak to je, jestli je to do nějaké míry, protože Acarus se na DP novinkách vyjádřil nesrozumitelně a 50% DP populace nesleduje forum
Sejra
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sejra »

http://www.sejra.webz.cz/crusader.jpg tak a je to jasny Paymai the last to odhalil
neexistující stranka
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Xander píše:
Papez píše:Trochu jsem se mezitím ochomejtal u portů a mezi Crusaders se vynořil mág myslím Xander, který začal zdít poblíž portů, a tušil jsem, že se bude něco dít.
Trochu mě zaráží, že si někdo dovolí obvinit někoho i když si tím není jistý.
Popravdě mě todle urazilo. Poprosím tě jen o to, aby sis aspoň pořádně něco ověřil, než obviníš někoho kdo v tu dobu ani nemohl sedět u PC...

Můj názor na danou věc jakožto GM Crusaders jsem napsal Acarovi. Nevidím důvod, proč bych to tady řešil a zbytečně se dohadoval s někým kdo si o tom prostě udělal svůj obrázek.
Omlouvám se, právě proto jsem napsal "mág myslím Xander". Měl jsem se pořádně podívat, kdo by spíš přišel v úvahu.
Raziel
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raziel »

Dohledávání sprostáků nebo bugování killů co se dělo v minulosti zpětně není stejný případ, tam každý věděl že je to proti pravidlům a když si někdo našel čas napsat scriptík který tohle zjistil s ním nemá nic společného.
Tady se zavedlo pravidlo, které postihne hráče, kteří i roky hrají slušně jenom kvůli tomu že jsou v guildě s lidma kteří něco provedli. A toto pravidlo se začlo nejdřív používat a pak až se zavedlo.

O tom co se stalo v dungu jak jsem to viděl já jsem napsal jenom proto, aby se tady pořád nebavilo o něčem co většina lidí odsud ví z doslechu. Obě strany porušily pravidla, jestli víc nebo mín to bych neřešil, ale ano, dotyční hráči si zaslouží trest, protože pravidla serveru to jasně říkají. Ale o trestu nevinných lidí ne, a když acar říká že těm kdo s tím nemají nic společného trest promine, tak proč jim ho vůbec dává ?
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Si vzpomínám že někdy dávno tuším Bimbo nekoho pfkoval v pride a byl za to potrestán...Tu jsem slysel ze ti rod a hunters nebo co to bylo pfkovaly Crusardery a ti se jen bránily(to že mezi sebou měly pk mi přijde druhořadé)...

Když nekdo na někoho hodi pf tak musí počítat s tím že se dotyčný bude bránit.

Ovšem jak je vidět dnes si na dp člověk nemůže být ničím jistý...
Například včera...
Viráci zabili v drowech naprosto bezdůvodně pojely Budíka(mc).Nikdo to neřešil :p

Pro každého jiný metr jak bylo už několikrát řečeno.
Ovšem co je moc to je moc :p
Správce charity válečníků
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Raynor píše:Si vzpomínám že někdy dávno tuším Bimbo nekoho pfkoval v pride a byl za to potrestán...Tu jsem slysel ze ti rod a hunters nebo co to bylo pfkovaly Crusardery a ti se jen bránily(to že mezi sebou měly pk mi přijde druhořadé)...

Například včera...
Viráci zabili v drowech naprosto bezdůvodně pojely Budíka(mc).Nikdo to neřešil :p

Tys tam byl taky, co? Nejprv zaútočil pk od Crusaderů na našeho člena, (kteří mu otevřeli tam i zpátky), pak ho ressl od Nun nás, a to milé hodné neškodné pk po Jubeiovi hodilo parafield, který pak opětoval, a do do parafieldů co házel po pk (pochybuju že byly víc jak dva), nalezli Crusaders, kteří se pak "bránili". No ještě to nebohé pkčko dalo Fidovi resskill. Chudák, už ani s modráky si nemůže zaprasit. Takže tu nerozdávej svoje rozumy, kdo koho napadl. Tím spíš, když jsi tam nebyl a sbíráš rozumy jen z tohohle topicu.
Castian
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Castian »

papezi kdyz projdes parafieldem nestanes se pro tebe caster parafieldu sedym, to iste by si mohl rict i nunovi, ktery to tak zminil ve svojem postu.
Nic to nemeni na tom, ze kdyz hodis na nekoho pf, musis cekat, ze po tobe pujde. Ja jestli nechcu aby po mne sel blue hrac tak po nem nebudu castit utocna kouzla ne?
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
Irenicus
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Irenicus »

ja souhlasim s timhle postupem, tohle je pristup kterej by mel oddelit zrno od plev a pak at si kazdej hlida s kym chodi a nebo koho bere

a je to exemplarni priklad , snad i trest , jen aby bylo pak jeste koho trestat :) pak tady to bylo se slusnosti a fair play bidne skoro vzdycky
clen fora vod dob Imperia
Raziel
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raziel »

Irenicus píše:ja souhlasim s timhle postupem, tohle je pristup kterej by mel oddelit zrno od plev a pak at si kazdej hlida s kym chodi a nebo koho bere

a je to exemplarni priklad , snad i trest , jen aby bylo pak jeste koho trestat :)
Ne tohle pravidlo nemá smysl... prostě se zruší guildy a bude se chodit bez zelených nápísů.... proč riskovat ...
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Mara z Acoma píše:Neni to poprve co se tohle tresta. Kdyz uz tak pro vsechny stejnym metrem.
Zavrit celou guildu je mozna trochu prilis, ale pokud se to stavalo pravidelne, tak si to meli crusaderi vyresit mezi sebou, ne jen se necinne koukat. Navic pochybuju, ze vam acarus neda moznost jednotlive si vyprosit odpusteni trestu. Takze zbytecny brekot.
Takhle nejak bych to videl i ja
Jen bych jeste dodal, ze by me zajimalo, kdyz by byli potrestani jen ti z crusaders, kteri se v tehle akci aktivne projevili, jak by se zachovali ti "hodni" z crusaders
Bylo by jim to jedno?
Promluvili by jim do duse?
Vadilo by jim, kdyz by to priste udelali zase?
Povazovali by vubec to, co se stalo za spatne?
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Papez píše:
Raynor píše:Si vzpomínám že někdy dávno tuším Bimbo nekoho pfkoval v pride a byl za to potrestán...Tu jsem slysel ze ti rod a hunters nebo co to bylo pfkovaly Crusardery a ti se jen bránily(to že mezi sebou měly pk mi přijde druhořadé)...

Například včera...

Tys tam byl taky, co? Nejprv zaútočil pk od Crusaderů na našeho člena, (kteří mu otevřeli tam i zpátky), pak ho ressl od Nun nás, a to milé hodné neškodné pk po Jubeiovi hodilo parafield, který pak opětoval, a do do parafieldů co házel po pk (pochybuju že byly víc jak dva), nalezli Crusaders, kteří se pak "bránili". No ještě to nebohé pkčko dalo Fidovi resskill. Chudák, už ani s modráky si nemůže zaprasit. Takže tu nerozdávej svoje rozumy, kdo koho napadl. Tím spíš, když jsi tam nebyl a sbíráš rozumy jen z tohohle topicu.
Ja jen zachazim s informacema co sem si přečet...Klidně to mohlo byt jinak.

Jen myslim si že tvoje guilda by nevlezla do dungu ve kterém viděla pk...Konkrétně by tam nevlezla pro to aby hrála pvm.Podle mě jste tam šly prudit atd...
Určitě jsou obě verze vzdálené na kilometry od skutečnosti ale verze guildy Crusarders bude o pár metrů pravdě blíž.

Je to můj názor a už na něj nemusíš odpovídat...
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

Raziel píše:
Irenicus píše:ja souhlasim s timhle postupem, tohle je pristup kterej by mel oddelit zrno od plev a pak at si kazdej hlida s kym chodi a nebo koho bere

a je to exemplarni priklad , snad i trest , jen aby bylo pak jeste koho trestat :)
Ne tohle pravidlo nemá smysl... prostě se zruší guildy a bude se chodit bez zelených nápísů.... proč riskovat ...
trest dostanes pri poruesni pravidla aj ked budes chodit s fialovim napisom....
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Hiki
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hiki »

Pro me tohle pravidlo jasne dalo signal guilda nema smysl.
Petrkov
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrkov »

Ale zajimalo by me taky proc si nepotrestal tu druhou guildu. Kdyz je nekdo sedivej pro me tak ho muzu zabit bez problemu??? Tak doufam ze i ta druha guilda dostane trest
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Hiki píše:Pro me tohle pravidlo jasne dalo signal guilda nema smysl.
Gilda o jednom clenu je takova bezcenna, no, ale i tak si hrajes dost dobre ne? :wink:
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Raynor píše:Ja jen zachazim s informacema co sem si přečet...Klidně to mohlo byt jinak.

Jen myslim si že tvoje guilda by nevlezla do dungu ve kterém viděla pk...Konkrétně by tam nevlezla pro to aby hrála pvm.Podle mě jste tam šly prudit atd...
Určitě jsou obě verze vzdálené na kilometry od skutečnosti ale verze guildy Crusarders bude o pár metrů pravdě blíž.

Je to můj názor a už na něj nemusíš odpovídat...
Jo, šli jsme zprudit hlavně to pk :p. Spokojen?
Castian píše:papezi kdyz projdes parafieldem nestanes se pro tebe caster parafieldu sedym, to iste by si mohl rict i nunovi, ktery to tak zminil ve svojem postu.
Nic to nemeni na tom, ze kdyz hodis na nekoho pf, musis cekat, ze po tobe pujde. Ja jestli nechcu aby po mne sel blue hrac tak po nem nebudu castit utocna kouzla ne?
Čistě technická : je rozdíl, když pfkem projdu a když si stoupnu a tam čekám, že dopadne. V druhém případě je jako by to házel přímo na mě. Jubei to házel pouze v sebeobraně, aby za ním družina Crusaders opět nevyběhla pomoct pk, k čemuž se ale přesně skupinka nechala vyprovokovat. Takže to ani nemohlo dopadnout jinak.
Hiki
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hiki »

Pheme píše:
Hiki píše:Pro me tohle pravidlo jasne dalo signal guilda nema smysl.
Gilda o jednom clenu je takova bezcenna, no, ale i tak si hrajes dost dobre ne? :wink:
Guilda o jednom clenu .. nebo presneji o jednom hraci neni dost mozna aspon ne podle pravidel . Takze presneji o trech hracich..a min 3 postavach stale neni bezcenna aspon pro ne pro me.
U nas na GS min 30 postav xx hracu .. Jeden aktvni a to Ja .o))

Diky pravidlu se vse zmeni .. budem hrat bez toho aniz bychom byli na GS tam zustanou jen 3 hraci 9 postav.
A to jeste asi postavy ktere nikde nechodi aby se guilda nemohla zrusit nebo dopadnout nejak podobne.

Protoze neco jako ze rucim za nekoho ciziho skutky.

Take bych nikdy neveril ze nejake takove pravidlo je vubec mozne a svete div se mozne to je.

Na forko pisu minimalne ,ale tohle me fakt dostalo opravdu ted jen premyslim jak to udelat abych mel guildu a neriskoval.
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Petrkov píše:Ale zajimalo by me taky proc si nepotrestal tu druhou guildu. Kdyz je nekdo sedivej pro me tak ho muzu zabit bez problemu??? Tak doufam ze i ta druha guilda dostane trest
Pod tohle se podepisu :p
Gay!
Myth
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Myth »

Já výjmečně souhlasím z Hikim...asi leavnu guildu :p
Zamčeno