Predam cokolvek
Kupim nic
Exkluzivne ponukam zcela zdarma velice vyrovnany duel medzi Empairom a Wicapi Wakanom,ten kdo ma zaujem si ho pozriet staci kliknut !
http://www.youtube.com/watch?v=6jQ-QDzyhpo
V hlavnych ulohach:
Mocny batman(nekromancer):Empair
Neporazitelny spiderman(mage):Wicapi Wakan
Rozhodci :Kokca !!
Predam cokolvek
Kupim nic
Exkluzivne ponukam zcela zdarma velice vyrovnany duel medzi Empairom a Wicapi Wakanom,ten kdo ma zaujem si ho pozriet staci kliknut !
V hlavnych ulohach:
podla mna ta precenil:p
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Predam cokolvek
Kupim nic
V hlavnych ulohach:
25.10.2009 | Decik+(Guilda Hunters jako NPC)
Chcel by som podotknúť na to čo sa stalo ... tak hráči menom Natasha, Cia , Pay , Raz, Caesar( išiel za pk nemenované ) mno prešli sme prvými dverami. zrazu sa vynorila Guilda Hunters videli pk a začali hádzať PFka všade ktore zasiahli našu GUILDU a tak jej znepriemnili HRU to som nenechal náhode a začal som konať aj s ostatkom našej výpravi !!!!! a zrazu som videl okolo seba samé Mrtve tela !! sam seba sa pýtam prečo ????? mno odpoveď je jasna zautočili na mňa a ciu a ostatných tak sme to rezali a rezali a proste sme vysekali celej les obrali sme jabĺčka a kopli sme.. a tak radu pre mladu GUILDU hunters - NEŤAHAJ BETMENA ZA PLÁŠŤ !!
------------------------
25.10.2009 | Decik+(Guilda Hunters jako NPC)
Chcel by som podotknúť na to čo sa stalo ... tak hráči menom Natasha, Cia , Pay , Raz, Caesar( išiel za pk nemenované ) mno prešli sme prvými dverami. zrazu sa vynorila Guilda Hunters videli pk a začali hádzať PFka všade ktore zasiahli našu GUILDU a tak jej znepriemnili HRU to som nenechal náhode a začal som konať aj s ostatkom našej výpravi !!!!! a zrazu som videl okolo seba samé Mrtve tela !! sam seba sa pýtam prečo ????? mno odpoveď je jasna zautočili na mňa a ciu a ostatných tak sme to rezali a rezali a proste sme vysekali celej les obrali sme jabĺčka a kopli sme.. a tak radu pre mladu GUILDU hunters - NEŤAHAJ BETMENA ZA PLÁŠŤ !!
imho by za to crusaderov mali na 100% zavriet.... ked sa ma merat podla jedneho metra.(zazil som situaciu kedy jedna vyprava mala u seba pk a druha ho napadla a ked ta prva zacala branit seba a to PK isli pekne krasne jail)
Sklb - okrasny clovek
myslim, ze tady zadnej blue zadne pk nebranil:) Hold si musi blue hraci rozmyslet jestli nahadzou na jinych blue hracov medzi kterymi je pk hromadu pf zdi:p
Edit: v tomto topicku je to spis proto, ze autor toho prispevku to napsal jak magor:p
Castian píše:myslim, ze tady zadnej blue zadne pk nebranil:) Hold si musi blue hraci rozmyslet jestli nahadzou na jinych blue hracov medzi kterymi je pk hromadu pf zdi:p
Edit: v tomto topicku je to spis proto, ze autor toho prispevku to napsal jak magor:p
imho nemas pravdu (s tim topikom ano ale s tim prvym nie ;p )
Sklb - okrasny clovek
Hunter píše:Hmm. Podívejme se, co nám na to řekne jezdec precedentní pravdivosti.
Castian [------||] SKLB
Vida. Kdobytobyl řekl.
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...