Vstupni brana do stone impa by mela byt zresetovana ... teoreticky. Ale nemam jak to vyzkouset, takze to prosim nekdo testnete a dejte mi pak vedet jestli je to ok. D.
Uz delsi dobu uvazuju, ze novy stone imp (netykalo by se drive ziskanych) by mel krome vzhledu dostat i nejakou ne prilis preboost vyhodu navic srovnatelnou treba s zivou vodou. Pokud nekdo mate nejaky napad tak sem s nim. Nebo na me icq.
Jelikož předpokládám že Kaj z Impa udělal fakt "delikátní" záležitost (že to dojdou fakt jen nejlepší z nejlepších) ,tak bych navrhoval buď zvýšit dmg(ve stylu kamenné pěsti jak psal krupavylcan) nebo zvýšit INT (třeba na 40-50) nebo nějaký spešl impoušký kouzlo...něco jako rozčtvcení...že by vznikli 4 impíkové,který by měli stejně hp jako imp ae menší dmg...
(edit: vnitřní hrobky každého klanu jsou zatím uzavřené, získat jednu z 12 "prestižních" rakví uvnitř či dokonce samotné sarkofágy je potenciální možnost do budoucna)
12 rakvi mozno pre vsetkych impov stacit nebude, ale zas na druhu stranu mozno aj ano... :p
neviem co specialne maju tie prestizne rakvy robit, ale impovia by mohli minat menej spanku pri pouzivani sily z rakvy...
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Shadowsong píše:ked sa stavali rakvy tak v novinkach bolo aj:
(edit: vnitřní hrobky každého klanu jsou zatím uzavřené, získat jednu z 12 "prestižních" rakví uvnitř či dokonce samotné sarkofágy je potenciální možnost do budoucna)
12 rakvi mozno pre vsetkych impov stacit nebude, ale zas na druhu stranu mozno aj ano... :p
neviem co specialne maju tie prestizne rakvy robit, ale impovia by mohli minat menej spanku pri pouzivani sily z rakvy...
Krupavylcan:mozno, osobne bych to videl spis nejaky zpusob nabijeni spec utoku, bo cim vic zridka bys ho mohl pouzit tim by mohl byt silenjsi. Pokud by to melo byt kdykoliv pouzitelne tak by to muselo byt bud velmi slabe nebo s velmi nizskou pravdepodobnosti.
Johny Matovic: hejbat se statama je taky moznost, ale soucet 300 by mel byt asi zachovan. Zajimava abilitka by mozna byla schopnost se pri morfu rozhodnout jak si staty rozdelim (podle situace) - jestli chci vic str, dexu nebo int. Samozrejme v urcitem rozsahu vyberu.
DarthKnight: to s tim rozctvrcenim nejak nechapu ... to by meli byt jako summy nebo peti?
Ducky: imunka na blesky mozna ani nejde, ale pokud by i sla tak vzhledem k bleskujicim potvoram by to asi bylo dost preboost.
Mrakoplas: pokud tohle tak jak jsem psal vyse, velmi vyjmecna (nabiti) a docasna schopnost.
Shadowsong: jo o nejakym zatraktivneni rakvi uvazuju, kombinace s stone impem by byla docela zadouci - stone impove jako elity klanu s special vyhodami. Ale chtelo by to konkretnejsi navrh.
Já bych uvítal item, který by mě za upíra přeboostil. Slo by to používat třeba jednou za pár minut . Poklikám na náky item , hodí mi to přeboost třeba na 350HP/210STR.
Nebo bych mu přidal Wrest stone impoj 10% , 10str ,
2 Kaj : Když bych to formuloval jinak.,...tak kouzko,který by mělo timer tak třeba půl hodiny...a jeho výsledkem bylo naklonování wampíra ...udělal by si 4 svoje věrné kopie(summy),který by se nedali ovládat,ae drželi by se u wampíka a když by něco atakoval atakovali by i oni...
Vlastosti bych nechal na tvojí fantazii,ae ja bych navrhnul aby měli třeba 160hp,nějakej ar a trochu dmg...