II.Guild hry

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Ulter-Bes
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ulter-Bes »

Raziel píše:
Perun píše:Ke kempení..uvidíme jak to půjde a jak se budou lidi chovat. Ale kempení určitě nebude tak výhodné, Ale hrozba vyloučením ze soutěže(nebo vynulováním logů v tom danném kole) si myslím , že bude stačit :p
Jen technická, jak chcete vyloučit nebo nulovat logy někomu kdo nemá guildu a logy dává kamarádům ? :)
Tak to už je stejné jak kdyby do té guildy na dobu her vstoupil, ne ?

Když už je s guildou takový kamarád, tak proč by jim je nemohl dávat ?

To je stejné, jak kdybys chtěl, aby guildy, co mají 30 lidí mohly zapojit jen 5, protože malé, co jich mají jen 5 více zapojit nemohou.
http://ultra-bjes.blogspot.com - blog z uo
Perun
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od Perun »

Raziel píše:
Perun píše:Ke kempení..uvidíme jak to půjde a jak se budou lidi chovat. Ale kempení určitě nebude tak výhodné, Ale hrozba vyloučením ze soutěže(nebo vynulováním logů v tom danném kole) si myslím , že bude stačit :p
Jen technická, jak chcete vyloučit nebo nulovat logy někomu kdo nemá guildu a logy dává kamarádům ? :)
Nechte se překvapit :p

Ultro on myslí, ale kempení a logy z kempení, že dává kamarádům.

Jestli někdo dává logy guildám po dojití dungu je mi úplně jedno :)

Jak jsem psal uvidíme jak se budou lidi chovat a kdyžtak dojde na znepříjemňování kempování.
V.I.R.
Ulter-Bes
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ulter-Bes »

Perun píše:
Raziel píše:
Nechte se překvapit :p

Ultro on myslí, ale kempení a logy z kempení, že dává kamarádům.

Jestli někdo dává logy guildám po dojití dungu je mi úplně jedno :)
Ok :-)

To je věc, která se mě zrovna jako neguildovního týká. :wink:
http://ultra-bjes.blogspot.com - blog z uo
Hiki
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hiki »

Kempeni neni zakazane .. aspon do ted jsem jasne nikde nevidel napsane ze je to zakazane ... jedine co je psane muze bejt dotycna guilda vyloucena. Zabrani to tej guilde kempit dung dal ? Mam to chapat tak ze pokud budu kempit neguildovani postava .. zneprijemni dotycnemu nekdo hru jen diky tomu ze bezi nejake hry ?
Kde jsou pravidla ktere rikaji ze me bude nekdo skodit pokud jen diky tomu ze probihaji hry ?
Osobne si myslim ze tomu nejde zabranit dung dojdou postavy co nejsou v guilde a zakempi logy samo take poberou protoze si mysli ze si je treba nechaji na pamatku jako item nebo prodaji nektere guilde.

A skodit nekomu jen diky hram me prijde dost nefer zakempit muze kazdy je to jen o jeho casu jaky tomu venuje.
Perun
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od Perun »

Hiki píše:Kempeni neni zakazane .. aspon do ted jsem jasne nikde nevidel napsane ze je to zakazane ... jedine co je psane muze bejt dotycna guilda vyloucena. Zabrani to tej guilde kempit dung dal ? Mam to chapat tak ze pokud budu kempit neguildovani postava .. zneprijemni dotycnemu nekdo hru jen diky tomu ze bezi nejake hry ?
Kde jsou pravidla ktere rikaji ze me bude nekdo skodit pokud jen diky tomu ze probihaji hry ?
Osobne si myslim ze tomu nejde zabranit dung dojdou postavy co nejsou v guilde a zakempi logy samo take poberou protoze si mysli ze si je treba nechaji na pamatku jako item nebo prodaji nektere guilde.

A skodit nekomu jen diky hram me prijde dost nefer zakempit muze kazdy je to jen o jeho casu jaky tomu venuje.
Žádný zákaz kempení neni a ani nebude. Je to jen o lidech a jak se budou chovat a jak hrát. Ať už guildovní či neguildovní. Píšu, že za to může být postih,když tam někdo bude stát celý dny, ale zatím to bude formou škodění.

Skodit se bude jen tím co nebude zasahovat do normálního chodu hraní. Třeba tím,že se tam ten log nerespne X hodin. Tak.
V.I.R.
Myth
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Myth »

A nebylo by lepší dát resp logů kratší než je teď a dát absolutní zákaz jejich kempení? Příjde mi docela opruz dojít dung a po tradičním zjištění, že poklad není zjistit, že chybí i log...aspoň na něco bych se na tom konci mohl těšit :wink:
None

Příspěvek od None »

Timery upravujem za chodu nedalo se odhadnout pred spustenim co a jak bude. Davat mensi timer se zatim nebude. Kempeni se neda uhlidat, nemam ho moc v lasce tak se kempicim muze stat ze jim ty logy zmiznou. Jako se to asi stane tem co ted kempi na konci Cove. (Guilda CoNT a Crusader)
Hiki
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hiki »

None píše:Timery upravujem za chodu nedalo se odhadnout pred spustenim co a jak bude. Davat mensi timer se zatim nebude. Kempeni se neda uhlidat, nemam ho moc v lasce tak se kempicim muze stat ze jim ty logy zmiznou. Jako se to asi stane tem co ted kempi na konci Cove. (Guilda CoNT a Crusader)
CoNT kempi .o)) kdo tam je ?
On je jeste nekdo jiny aktivni .o))

Vzkaz vymeni logy za aboty .)))
Ciatronic
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ciatronic »

kurňa jen chvíli člověk někde kempi a hned je na foru to je super popularita
None

Příspěvek od None »

Je tam nuda co tak ctete forko :p text "chvilku kempi" je dost zavadejici, pro nekoho je chvilka par minut a pro nekoho par hodin na konci Cove :)
Ciatronic
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ciatronic »

no jo ono to bezi ale už půjdem musím ráno vstávat a nikomu neškodím když nikdo nepřišel by sem mu ty logy klidně dal pač stejně je nedělám teď pro nás delám je pro nekoho kdo chce mít aspoň nějakej log aby nevypadali že sou neaktivni. Je pravda že už se tu nudím celkem dost ale oni mě nechcou pustit ven. Vyhrožujou mi že mě zbijou když půjdu pryč :D
Empair
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Empair »

Budou někde průběžné výsledky?
Night Storm
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Night Storm »

kdyz uz vime ze je na konci cove, tak napis i ostatni dungy kde se vyskytuje.. v zoo sem ho nenasel :?
Perun
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od Perun »

Empair píše:Budou někde průběžné výsledky?

Ano budou každou středu v 20:00 je počítání a průběžné výsledky budou v bodování.
V.I.R.
Perun
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od Perun »

Night Storm píše:kdyz uz vime ze je na konci cove, tak napis i ostatni dungy kde se vyskytuje.. v zoo sem ho nenasel :?
V zoo neni a nebude. Jinak by měl být v každém dungeonu.
V.I.R.
Perun
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od Perun »

Drobná úprava bodů, ale už je to snad v pořádku :p
V.I.R.
Perun
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od Perun »

Výsledky druhého kola a průběžné pořaí po druhém kole máte v bodování.
V.I.R.
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

3-4. Templáři - 15 logů - (29 + 10 ) = 39 bodů
5-6. 1999-20Xx - 15 logů – ( 27 + 8 ) = 35 bodů

templari 15 logu 39 bodu
Gp 15 logu 35 bodu ?

nejake jine pocitani nebo mi muzes objasnit proc maji vic diky predem
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Ducky
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ducky »

King píše:3-4. Templáři - 15 logů - (29 + 10 ) = 39 bodů

templari 15 logu 39 bodu
Gp 15 logu 35 bodu ?

to vis :))))
Guildmaster of Templars
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Perun
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od Perun »

King píše:3-4. Templáři - 15 logů - (29 + 10 ) = 39 bodů

templari 15 logu 39 bodu
Gp 15 logu 35 bodu ?

chybicka :p Emp ma 10 :p
V.I.R.