II.Guild hry
-
- Misspelling Chicken
- Kontaktovat uživatele:
Kriger
Chtel sjem se zeptat slo by se jeste prihlasit Jmeno postavy Kriger- ID 0x00155980 Nazev guildy Genesis Existence in Twilight Oblivion
Re: Kriger
Nešlo. Času jste na to měli dost. Přihlášky byly ukončeny v pondělí večer.Rozenbauer píše:Chtel sjem se zeptat slo by se jeste prihlasit Jmeno postavy Kriger- ID 0x00155980 Nazev guildy Genesis Existence in Twilight Oblivion
Sice by to nebylo nic proti ničemu, ale mám rád pořádek.
V.I.R.
pije zelenou *napovídá*Perun píše:Nešlo. Času jste na to měli dost. Přihlášky byly ukončeny v pondělí večer.Rozenbauer píše:Chtel sjem se zeptat slo by se jeste prihlasit Jmeno postavy Kriger- ID 0x00155980 Nazev guildy Genesis Existence in Twilight Oblivion
Sice by to nebylo nic proti ničemu, ale mám rád pořádek.
-
- Misspelling Chicken
- Kontaktovat uživatele:
Kriger
A tak muzu vedet proc guilda Knightly regiment ktera dala zadost 7 a ne pateho a povolil jsi jim to a ja jsem napsal o jeden den pozdeji a uz to nejde???
- Paralen
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
Rozenbauer píše:A tak muzu vedet proc guilda Knightly regiment ktera dala zadost 7 a ne pateho a povolil jsi jim to a ja jsem napsal o jeden den pozdeji a uz to nejde???
Perun píše: Oki příjemnou zábavu ( sice to založení guildy trvalo, ale příhláška byla před uzavřením :p )
Paralen píše:Rozenbauer píše:A tak muzu vedet proc guilda Knightly regiment ktera dala zadost 7 a ne pateho a povolil jsi jim to a ja jsem napsal o jeden den pozdeji a uz to nejde???Perun píše: Oki příjemnou zábavu ( sice to založení guildy trvalo, ale příhláška byla před uzavřením :p )
Děkuju sluho :p
Obě guildy , které byly nahlašené dodatečně tak podali žádost ještě před uzavřením přihlášek ať už PMkem nebo po icq.
Jak přeposlal Paralen, ještě jsem to tam vysloveně napsal,abych předešel otázkám podobným té tvé.
V.I.R.
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Co je špatného na tom že by bylo ve hrach o guildu víc?Perun píše:Paralen píše:Rozenbauer píše:A tak muzu vedet proc guilda Knightly regiment ktera dala zadost 7 a ne pateho a povolil jsi jim to a ja jsem napsal o jeden den pozdeji a uz to nejde???Perun píše: Oki příjemnou zábavu ( sice to založení guildy trvalo, ale příhláška byla před uzavřením :p )
Děkuju sluho :p
Obě guildy , které byly nahlašené dodatečně tak podali žádost ještě před uzavřením přihlášek ať už PMkem nebo po icq.
Jak přeposlal Paralen, ještě jsem to tam vysloveně napsal,abych předešel otázkám podobným té tvé.
Správce charity válečníků
Milý Raynore,pokud nevíš byl dán termín do kolikátého se můžou guildy zapsat.Pokud to nestihly jejich chyba.
Naposledy upravil(a) Medunka dne 10 říj 2009 23:44, celkem upraveno 1 x.
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
- Ulter-Bes
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Empair píše:otázečka ...
neplánujte nějakou menší změnu k těm logům ... jakože bude rozdíl kolik jich dostane člověk v ice nebo na konci sorcu ... ?
nebo je to zaměřené aby se začali chodit malé dungy?
Možná by kompromisem mohl být počet logů podle průměrné časové náročnosti dungu ?Dave Lister píše:ja teda myslim ze je to naschval takhle aby vsichni meli stejnou sanci a nevyzrali vsechno lidi co chodej ob den despy.. jestli s tim mas problem muzes zajit 10x ice za tu dobu co bys sel ten sorc..
http://ultra-bjes.blogspot.com - blog z uo
Takze v despe 1 bude dejme tomu 10logu a ty si to prolitnes za hodinu+- ehm....Je to hezke ze ty dungy mas nachozene,ale vem si to ze ne vsici chodej despy atd.... Je to udelany asi tak aby vsichni meli stejnou moznost vyhrat at chodi(s) despy nebo ice......vtech vetsich dungach jsou ty hromadky trebas dve.Hold budes muset projit vice dungu.....sak mas nato jeste hodne casu....
Naposledy upravil(a) Medunka dne 11 říj 2009 15:25, celkem upraveno 2 x.
Raynor píše:Ale na to jsem se neptal...Tak si to koukej přečíst ještě jednouMedunka píše:Milý Raynore,pokud nevíš byl dán termín do kolikátého se můžou guildy zapsat.Pokud to nestihly jejich chyba.
Konec přihlášek bude 5.10.2009 v 20:00.
Tak tohle asi říká,že kdo se doté doby nenahlasí má smůlu tak nač ta tvá otázka???
Takových dotazů
Tak začnu..
K těm guildám,jak jsem psal mám rád pořádek a času bylo opravdu hodně se přihlásit,takže NE další guildy brát nebudu
Ke kempení..uvidíme jak to půjde a jak se budou lidi chovat. Ale kempení určitě nebude tak výhodné, Ale hrozba vyloučením ze soutěže(nebo vynulováním logů v tom danném kole) si myslím , že bude stačit :p
K Empovi.. Jsem rád,že se nemusím rozepisovat
Tak začnu..
K těm guildám,jak jsem psal mám rád pořádek a času bylo opravdu hodně se přihlásit,takže NE další guildy brát nebudu
Ke kempení..uvidíme jak to půjde a jak se budou lidi chovat. Ale kempení určitě nebude tak výhodné, Ale hrozba vyloučením ze soutěže(nebo vynulováním logů v tom danném kole) si myslím , že bude stačit :p
K Empovi.. Jsem rád,že se nemusím rozepisovat
V.I.R.
Jen technická, jak chcete vyloučit nebo nulovat logy někomu kdo nemá guildu a logy dává kamarádům ?Perun píše:Ke kempení..uvidíme jak to půjde a jak se budou lidi chovat. Ale kempení určitě nebude tak výhodné, Ale hrozba vyloučením ze soutěže(nebo vynulováním logů v tom danném kole) si myslím , že bude stačit :p
Edit : jojo myslím to dávání logů z kempení. Jinak to je ok to je jasné
Naposledy upravil(a) Raziel dne 11 říj 2009 20:32, celkem upraveno 1 x.