clerik

Vaše nápady a návrhy
Amadeus
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amadeus »

Mesmeric píše:
Amadeus píše:Kler svůj topik na foru už má.
A já bych chtěl kvf na wara, to by taky určitě dost hráčů ocenilo.
Určitě :-D Možná při dobré náladě sphery by ti 1 z 10 nefizznul a pak by zabít wara co by si vyplul manu na KVF, to by bylo blaho :lol: :lol:
Zas tak vážně jsem nad tím nepřemýšlel :P

2topic: docela mě zaujalo to zrušení klerovo An Mani :)
"...a rudé budou vaše slzy..."
Mr. PeKař

18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
Mesmeric
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Mesmeric »

Amadeus píše:
To už jak psal Acarus, i cler má být alespoň trochu útočný, jen heal by byl doopravdy opruz. A hlavně taky mě napadá, že by dost blbě nabíral fame bez harmu. Protože k mlácení v dungu se takřka nedostane, tak alespoň sem tam mrskne An Mani, aby trochu fame ucucnul ;-)
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Nighelt »

Mesmeric píše:
Amadeus píše:
To už jak psal Acarus, i cler má být alespoň trochu útočný, jen heal by byl doopravdy opruz. A hlavně taky mě napadá, že by dost blbě nabíral fame bez harmu. Protože k mlácení v dungu se takřka nedostane, tak alespoň sem tam mrskne An Mani, aby trochu fame ucucnul ;-)
an mani nebrat! smarja jediny do pvp pouzitelny kouzlo.. jak se pak budou skladat magove? to jako budu hodinu ebhat jak tupej war, missovat jako tupej paladin abych ho pak po pul hodine prastil a on mi s usmevem vypil gh?:P harmy enchat..:)
Acarus píše: Jinak nezda se vam ze v pvp vitezi dost casto nejvickrat hlavne defenziva nad ofenzivou?
mno ani ne čoveče.. takhle - jak kdy když neni v defenzive vic jak 2 na 1 ofenzivniho hrace tak se to celkem dá uklikat že vítězí kdo útočí:) ale taky tam dost hraje roli místo,lagy, schopnosti, makra, spolupráce... jednoznačně se nedá říct ze casto a nejvickrat vyhrava defens:)
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Xviva
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xviva »

Hajek II. píše:
Mesmeric píše:...Další posílení clera by už bylo opravdu moc
Kdy se v poslední době posiloval klerik?:p Mně přijde, že se v poslední době spiše vše oslabuje:p. Tím teda neříkám, že by se měl posílit, mně to vyhovuje tak jak to je:)
No není to zrovna v "poslední době", ale to že může mf šutrovky, bylo docela velký posílení!
Ultragreen
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ultragreen »

Asi bych klera nechal tak jak je...Není to primární bojová postava a v nejhorším si jde missovat :))
Žijeme ve světě, ve kterém existuje reálné i zdánlivě nemožné, kde skutečnost na sebe bere podobu iluze a kde jsou některé věci nevysvětlitelné, dokážete odlišit pravdu od smyšlenky?
Edward Cullen
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Edward Cullen »

moo ubrat mu harm uz by bylo moc ale tu sutrovku moc hracu nema protoze nema gp a ani nevi jak ji slozit a ted je eera hracu kteri uz jsou 10 leti a mimochodem ikdyz nejakou tu dobu hraju taky jsem mladej ale na tu sutrovku sem jeste nepremyslel a a snad budu protoze je to opravdu velke posileni a doufam ze to gm nezrusi
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

Edward Cullen píše:moo ubrat mu harm uz by bylo moc ale tu sutrovku moc hracu nema protoze nema gp a ani nevi jak ji slozit a ted je eera hracu kteri uz jsou 10 leti a mimochodem ikdyz nejakou tu dobu hraju taky jsem mladej ale na tu sutrovku sem jeste nepremyslel a a snad budu protoze je to opravdu velke posileni a doufam ze to gm nezrusi
Nemůžes se na hru dívat z pohledu nb a podle toho jí upravovat... A myslím si že každej hráč co občas zajde dung, nemá problém šutrovku!!(tím nemyslím jenom dusk apod.) sehnat... To že na ní nemají nb, je imho správně...
Darkness
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Darkness »

ty vole blesk ne spis vfp
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Darkness píše:ty vole blesk ne spis vfp
Energy bolt by stacil :p
Správce charity válečníků
Mesmeric
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Mesmeric »

Raynor píše:
Darkness píše:ty vole blesk ne spis vfp
Energy bolt by stacil :p
Už bych nikdy neběhal PvP s negrem, jenom s clerem :-D:-D
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

nad Energy boltem sem taky premejslel uz davno z5 a dospel sem k zaveru, ze jen v pripade jeho revize. Ono to obcas zahaluzi a sem tam vezme docela dost hp, takze moc posileni do pvp, nadruhou stranu v pvm sem si zatim vypozoroval max 3 moby na ktery se to vyplati kouzlit.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Edward Cullen
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Edward Cullen »

co je to ta revize??
Night Storm
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Night Storm »

Edward Cullen píše:co je to ta revize??
revize znamena prozkoumavat neco nebo kontrolovat (treba v tramvaji revizor dela revizi (kontrolu) jizdenek) no ale tady na DP to ma spis vyznam jako opravit stavajici stav na neco noveho jineho..

slovo oprava se ale neda uplne moc pouzivat v tomto pripade protoze oprava ma neco zpravit vetsinou.. tzn. z HORSIHO k LEPSIMU.. coz tady moc casto neplati, proto se asi pouziva slovo revize.
Stich
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stich »

clerovi blesk? to rovno sa to moze volat cler online a ne ultima online skus si dat clera na 1vs.1 napr. za paladina wariora alebo necra pokial cler neni afk alebo nedostane cc ho nedas bandaze jak prase ivm harm a mf uz tie sutrovky by som zakazal lebo sa mi to zda byt dost op (overpower) ale na druhej strane ma len harm a s tym dat nieco co ma resisty moze byt tiez dost haluz takze nechat ako to je
Mate radi ptacky?
Legend Of Pain
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od Legend Of Pain »

Stich píše:clerovi blesk? to rovno sa to moze volat cler online a ne ultima online skus si dat clera na 1vs.1 napr. za paladina wariora alebo necra pokial cler neni afk alebo nedostane cc ho nedas bandaze jak prase ivm harm a mf uz tie sutrovky by som zakazal lebo sa mi to zda byt dost op (overpower) ale na druhej strane ma len harm a s tym dat nieco co ma resisty moze byt tiez dost haluz takze nechat ako to je
Tvoj podpis ma dostal na kolená :lol:
clear brainwashing
dNb prezents
Death Storm
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Death Storm »

Stich píše:clerovi blesk? to rovno sa to moze volat cler online a ne ultima online skus si dat clera na 1vs.1 napr. za paladina wariora alebo necra pokial cler neni afk alebo nedostane cc ho nedas bandaze jak prase ivm harm a mf uz tie sutrovky by som zakazal lebo sa mi to zda byt dost op (overpower) ale na druhej strane ma len harm a s tym dat nieco co ma resisty moze byt tiez dost haluz takze nechat ako to je
kamo,... napis tam obcas nakou tecku nebo carku, kdyz uz nevis...
Death Storm[-Hated-] - necromancer
Silver Haze - cleric
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

Lucky píše:heal z hidu ho docela pred ostatnima posiluje bych rek, nebo uz to neplati ? :shock:
Strasny prebust tohle, za to by chtelo cleroj vzit aspon 20mgr.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Nymir
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Re: clerik

Příspěvek od Nymir »

Edward Cullen píše:mam napad ze by clerik mohl mit vice utocnych kouzel treba blesk vice ubira a myslim ze by to hodne hracu ocenilo
No ty vole.............. :shock:
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

A co třeba rovnou kouzlo 'Slaughter' (Vas In Corp) s hláškou 'Tak uz sakra zdechněte'? Myslím, že by to jistě oživilo PvP :p.
Geralt
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geralt »

nemaval kedysi daaaavno nahodou cler blesk? :lol:
spominka uz poriadne mlhava,ale mam taky nejaky nejasny tusak
Odpovědět