Ty jsi komikArim píše:Ty to asi porad nechapes vid ? Ze cilem GM by melo byt vice zabavy a hry pro stavajici hrace, protoze novy na UO na DP fakt nepresvedcite. Takze misto vymysleni novych Q, otevreni novych dungu, zrealizovani 3 roky starych slibu (jako napriklad kompletni revize tamingu na kterym pracovala Naja), nedej boze Doom dung, ktery uz se slibuje pres rok a pul. Cert vem to, ze kazdej bude mit hromadu +9 (ten stav je a proste se s nim neda uz nic delat). Ne vy udelate presny opak, snazite se temi upravami zenprijemnit zivot stavajicim hracum, omezovat je jak je to mozny v zajmu nejake "rovnovahy" na DP, ktera je uz s prominutim stejne v prdeli a nepodari se vam ji takovymto zpusobem navratit. Jedina moznost by byla proste zavedeni novych jeste silnejsich itemu, ktery by proste bylo hodne tezko sehnatelne, nova meta pro stavajici hrace, nove ceny trzni ...Acarus píše:Ale jako muzu klidne oslabit ty imba zbrane at zacnete nosit i neco jinyho ?
Ne nebylo cilem abyste nosili sutrovky nebo neco jinyho. Koupit zbran dobrou teda asi hodne dobrou, i kdyz pro vas teda rekneme akorat dostacujici na stredni az top dung a kdyz se to tak vezme i na low dung, muzete na trhu porad od hracu.Ze si to sysli no budiz. Mcka se rusit nebudou zdrazovat se nam nechtelo tak sme to vyresili takhle. Za trosku usili dostanete vic muziky treba i zabavnejsi formou nez stanim na trhu.
Train zbrane nejak poresim do vykupu mozna.
Smysl zrušení recklátorů?
Já jsem to teda nepsal, ale myslím si to taky takže můžu odpovědět.Pheme píše:Zajimalo by me kterej z vas, co zde pisete, ze se daji jit dungy i s +7/+5 je tam taky nosite jako hlavni zbrane a jestli tam nosite i ty typy ktery se doted jen smelcovali, protoze na nic jinyho asi nejsou
Já jakožto né až tak naskilovanej hráč a bez zásob gp a ekvipu beru co je po ruce. Taky netvrdím, že chodím nějak extra těžký dungeony, ale ty +5 a +7 beru jako hlavní. Možná se budeš divit, ale občas si do ruky vezmu i +3 nebo dokonce +0....sice pak ten dung jdeme třeba dýl, ale co jsem si zatím všiml, tak pokud dung probíhá bez problému, tak si nikdo nestěžoval že jsem tam zbytečně a moc dlouho to trvá A ano, beru i zbraně, na který třeba ani nemám namaxovanej skill (čti robku), ale aspoň zjistim, jak moc maji účinek na který potvory a dokonce mě to i baví.
*Život je jako bahno......umí v něm chodit jenom svině*
Bejvávalo:
Gobledon [Hunters] - The Paladin
Bejvávalo:
Gobledon, The PaladinInkvizitor Dan píše: Cela tahle vec je jeden malej krucek k navratu rovnovahy na tenhle server. Zvykli jste si vsechno chodit ve vecech co vic jak 50ti procentum lidi tady vubec nemeli prijit do rukou. Budete se divit, ale treba se jednou dostanem do stavu, kdy i v deceitu nepujde tupe stat vedle monstra a bouchat, protoze vam najednou zacne delat dmg. Brekot, ze pujdete dungy dyl, ve vic lidech s mensim lotem je zcela irelevantni, tenhle stav tady mel byt celou dobu, to ze nebyl muzete brat jako zlatou dobu supportu tem, kdo meli cas a ja doufam ze tato doba bude brzy ukoncena.
Né že BYCH se pod to podepsal, já se pod to PODEPÍŠU
*Život je jako bahno......umí v něm chodit jenom svině*
Bejvávalo:
Bejvávalo:
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
toz to ja bich sy tam zasel jenze nykdo semnou nechce chodyt dunki :'(
add k tem horsim zbranim... to ze maji slabi dmg a nemaji pruraznost do spectralky atd. o to by az tak neslo.. spis je naprd ze jsou to dvojrucky.. radeji si vemu +7 jednorucku (vik, wm, scim, wf) a k tomu stit a tim mam o 30/25 vetsi ar nez +9 pitchfork/axe/war axe .... ono jako na naky nizky ar potvory(like lsn) ..proc ne.. ale bohuzel to vetsi AR(se stitem) vzdy vyhrava
add k tem horsim zbranim... to ze maji slabi dmg a nemaji pruraznost do spectralky atd. o to by az tak neslo.. spis je naprd ze jsou to dvojrucky.. radeji si vemu +7 jednorucku (vik, wm, scim, wf) a k tomu stit a tim mam o 30/25 vetsi ar nez +9 pitchfork/axe/war axe .... ono jako na naky nizky ar potvory(like lsn) ..proc ne.. ale bohuzel to vetsi AR(se stitem) vzdy vyhrava
-
- Inkless
Me to tedy neprijde zas tak uplne strasna zmena, pokud tedy nebude recyklator na +9 jen v despu 4, sice se tak ztizil pristup k +9 zbranim, ale kdo z vas pouzil koupi zbrane prez recyklator vicekrat jak 2x za mesic? Ja osobne ani tolikrat ne. Navic jsou tu zbrane z formy, sutrovky a co treba si skocit pro knecht zbran? Ona ani takova +9 DA bo Executionerka a +9 Spear, Warforky nejsou spatne. Je otazka zda se tento plan vubec dodela a budou zpusteny avizovane qesty, me spis nez +9 zbrane chybi spise coby a nebylo by spatne za mc v qestu ziskat treba ty, nebo formu na zbran, srdicko na ress hulku atp.
Nebylo by na škodu zeslabit všechny + zbraně a snížit +brnění. Na druhou stranu bych očekával, že tato změna bude mít za následek občasné oběvení top zbraně s určitým ničením.
Taky bych snížil durabku u všech zbraní a brnění.
Proč ?
Protože se v dungu minimálně umírá. A neni šance tu výbavu ztratit- toto je tedy krok k zavedení ekonomického oběhu. +Zbraně budou mít menší cenu a nebudou se syslit a začnou se ničit. A konečně by někdo kdo na to nemá to neměl.
Proč ?
Protože se v dungu minimálně umírá. A neni šance tu výbavu ztratit- toto je tedy krok k zavedení ekonomického oběhu. +Zbraně budou mít menší cenu a nebudou se syslit a začnou se ničit. A konečně by někdo kdo na to nemá to neměl.
twe ja souhlasim s bejkem... ololBejkal píše:Nebylo by na škodu zeslabit všechny + zbraně a snížit +brnění. Na druhou stranu bych očekával, že tato změna bude mít za následek občasné oběvení top zbraně s určitým ničením.
Proč ?
Omlouvam se za svuj dobry humor...
Pod vlivem Mamonstva
Pod vlivem Mamonstva
- Rampa McKvak
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Zeslabovani mi prijde jako naprosty nesmysl, jelikoz by s tim bylo spojene dalsi upravovani monster a tak dale a tak dale. Snizeni durabky u zbrani taky - napriklad aktivni rang ten luk, ci jinej kulomet znici pomerne dost rychle. Snizeni durabky u brneni - klidne - pokud mi ho neseberou pekacka, nebo nevylehnu, tak prakticky neni sance, ze ho clovek onosi do konce.
hmm to je chytré..Aken píše:Co tady pořád fňukáte? Dřív žádné recyklátory taky nebyly a dungy se chodili pořád. Kdo chce tak si ty zbraně sežene nebo je tu dalších xy zbraní na který se recyklátor nevztahuje a dá se s níma taky chodit. A kdo na to nemá čas ať to jednoduše nehraje
For bejka: Každej nechodí furt despy a nelehá, některé výpravy to jdou jednou za měsíc třeba lehnou.
Festra můžete smazat, ale on se vrátí !
- Ulter-Bes
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Souhlas.Revenge píše:For bejka: Každej nechodí furt despy a nelehá, některé výpravy to jdou jednou za měsíc třeba lehnou.
Podle mě je to dáno tím, že hráči moc dobře ví, co je čeká za rohem a tedy se pro ně po dvou výlezích dung stává o mnoho jednodužším.
Vymýšlení nových dungeonů a jejich osazování je časově náročné, tedy tudy cesta dál nevede.
Pomoct by podle mne mohlo nějaké random přehazování jednotlivých místností v dungu (snad krom poslední a první), popř. nějaké změny osazení, které by se generovaly automaticky.
Myslím, že obtížnost by se dost zvýšila, kdyby hráči nevěděli úplně přesně, která potvora kde stojí - a pokud by toto nešlo, tak alespoň do které místnosti v dungeonu vstupují.
Zvyšování obtížnosti snižováním dostupnosti silných zbraní není podle mě tak účinné.
http://ultra-bjes.blogspot.com - blog z uo
- Castian
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
nejlepsi by bylo zabanovat dva-tri lidi na dp a nemusel by se menit zadnej dung protoze by ten top dunk nikdo neodmagoval a vsici lidi co ted breci ze maji mrte zbrani a MC by je uz nemeli kde vyuzit protoze si sami ani neprdnou:p
ale jinak mne se ta zmena s recyklatormi celkem libi, takova radikalni, necekana a hlavne kdyz pak muzu cist hodiny topicky na dp foru jak to koho tezce ranilo
ale jinak mne se ta zmena s recyklatormi celkem libi, takova radikalni, necekana a hlavne kdyz pak muzu cist hodiny topicky na dp foru jak to koho tezce ranilo
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
- Ultragreen
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Třeba je to tím, že Desp patří k těm Top dungům? A každej to nedá..?Revenge píše:hmm to je chytré..Aken píše:Co tady pořád fňukáte? Dřív žádné recyklátory taky nebyly a dungy se chodili pořád. Kdo chce tak si ty zbraně sežene nebo je tu dalších xy zbraní na který se recyklátor nevztahuje a dá se s níma taky chodit. A kdo na to nemá čas ať to jednoduše nehraje
For bejka: Každej nechodí furt despy a nelehá, některé výpravy to jdou jednou za měsíc třeba lehnou.
Já bych řekl že jo...:p
Žijeme ve světě, ve kterém existuje reálné i zdánlivě nemožné, kde skutečnost na sebe bere podobu iluze a kde jsou některé věci nevysvětlitelné, dokážete odlišit pravdu od smyšlenky?
A o tom to je. Chodim despy a neumírám a mám stejný věci na sobě jako 90% celýho servru. Tak včem je rozdíl ? Jen že místo v hotelu bydlim v baráku ze soch. To asi vše.Revenge píše: For bejka: Každej nechodí furt despy a nelehá, některé výpravy to jdou jednou za měsíc třeba lehnou.
Je normální aby věc co mam na sobě pul roku měla ubrano 15 durabky. Že warior který mlátí půl roku se stejnou zbraní měl stále stejnou zbraň.
Kdyby se v novinkách napsalo , kouzelník Frk přečaroval všechno železo na hliník a snížil durabku všeho. Nikomu by to nevadilo. Krom pár rejpalům na foru, který stejně nehrajou.
A kdyby to mělo za následek snížení durabky dle +sovosti--třeba
+1 (20- durabky),+3(30),+5(40),+7(50),+9(60).
Ktomu na druhou stranu i brnění a rob. Beztak toho je dost.
A jak jsou ty ostatní zbraně . tzv "nepoužitelný do dungu" By mohli mit něco co by dalo zamyšlení vzít je do dungu. Třeba by konečně utekly zbytečný itemy ze servru.
PS: To že se dal recyklátor do někam je naprosto jedno. Pokud si GM myslí že to bude mít za následek využití i jiných zbraní , je dobré je vtom nechat. Kdo na tu zbraň z toho má neřeší kde ten recykátor je a prostě si tam dojde s guildou. Kdo na tu zbraň z toho nemá tak si ji ani v dungu nekoupí.
Jako že GM všeck změní místo aby zavedli nové věci, tkeré by to vyřešily je jedna zlá věc. Ale že s nima pak někteří (inu hlavě ti, kteří mají všeho dost a je jim to fuk) souhlasí, to už je síla. Hlavně prostě všecko překopat, aŤ je prdel, zkusíme co lidi vydržej
Už aby vyšly ty SW:TOR, to fakt nemá cenu...
"Aš ten lich začne mluvit česki, tak zdrhej!" - Wetrin
ICQ neloguju, pouzijte jabber: jabber@plague.cz
ICQ neloguju, pouzijte jabber: jabber@plague.cz
jojo nechme veci jak sou kdyz sou velmi vyhodne a stava se z toho primarni prisun zbrani. Jiste no. Nikdy se to nemelo stat prokohokoliv primarni prisun levnych zbrani. To ze se to dlouho prehlizelo neznamena ze se to nikdy nezmeni.Plague píše:Jako že GM všeck změní místo aby zavedli nové věci, tkeré by to vyřešily je jedna zlá věc. Ale že s nima pak někteří (inu hlavě ti, kteří mají všeho dost a je jim to fuk) souhlasí, to už je síla. Hlavně prostě všecko překopat, aŤ je prdel, zkusíme co lidi vydržej
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
tak levny to bylo mozna tehdy jak to stalo 6/7k +9 nebo jak to bylo.. ted jak to chce 12k mc za zbran to urcite levny nebylo.. a primarni prisun zbrani to nebyl nikdy..Acarus píše:jojo nechme veci jak sou kdyz sou velmi vyhodne a stava se z toho primarni prisun zbrani. Jiste no. Nikdy se to nemelo stat prokohokoliv primarni prisun levnych zbrani. To ze se to dlouho prehlizelo neznamena ze se to nikdy nezmeni.