Smysl zrušení recklátorů?
Muzeme mi nekdo vysvetli proc tahle zemna prisla nebo je to top tajne ?
Jinak recyklator mel jedinou ulohu a to si poridit zbran na rychlo pred dungem a nebo si pordit zbran u ktery nebyla moc velka sance na drop ...
A byl to opravdu super napad bohuzel si myslim ze clovek co tohle nevymyslel tak to zazdil ... Gratuluju.
Jinak recyklator mel jedinou ulohu a to si poridit zbran na rychlo pred dungem a nebo si pordit zbran u ktery nebyla moc velka sance na drop ...
A byl to opravdu super napad bohuzel si myslim ze clovek co tohle nevymyslel tak to zazdil ... Gratuluju.
Vyjimecne s tebou souhlasim..Byotch píše:A co takhle přesunout všechny vendory do dungů. Aspon by museli crafti do dungu. Dyt preci aby se dali ve mestech utratit peníze co si clovek vydunguje je blbost
Prostě recyklatory zrušit je na houby.
Se bojim lognout aby třebas i bankeři nebyli v dungu.
Nevim proč když lidi odchází dělat ještě větší kraviny..
Ale co.. Asi nenadělám nic.. Prostě budu jen nevěříčně kroutit hlavou nad PC
Festra můžete smazat, ale on se vrátí !
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Ultragreen
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Já sem se ničeho nedožadoval já si myslím že místo oživení hry se tu dělají kraviny ktere jsou zbytečné a odlákavaj lidi.Prafotr Morava píše:nudíte se --> na foru se dožadujete oživení hry --> dostanete oživení --> brečíte nad stížením hry --> změna se stejně provede --> každý si na ni zvykne --> nudíte se --> na foru se dožadujete oživení hry --> --> --> --> --> .....
Myslíš tim že to zlehčíš a budeš se tomu vysmívat tak se něco zlepší ?Acarus píše:Presne zadny takovyhle veci jako nakej recyklator se nemel zavadet...
a vlastne proc nezrusit rovnou loot v mobech z ceho nepadaj +9tky a sochy a draty, dyt vlastne tne loot je k nicemu... jo a nezrusime nahodou i ty nuzne automaticke pokladky ?
Ja to nezlehcuju, ale placete uplne zbytecne.Delate jako by zbrane vubec nikde nepadaly a jedinej zpusob do tedka byl, ze ste si ji vytahli z recyklatoru. Ohledne toho, ze +9 je pro vas jedina zbran, se kterou se da jakejkoliv dung chodit, pokud si vezmu nakou jinou zbran nez halu lba maul a wm tak sem proste ubozak, kterej nema v dungu co delat a to radsi nemluvil o tom kdyz si nekdo vezme nakou +7/+5. Jinak low dungy s +5tkama a nebo +7 jdou chodit naprosto v pohode. To ze vas nikdo nebere a nebo ze musite vzit o jednoho cloveka navic aby to bylo casove srovnatelny, za to my nemuzeme.Revenge píše: Myslíš tim že to zlehčíš a budeš se tomu vysmívat tak se něco zlepší ?
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Ale tak do prkna já myslel, že každé ztížení je žádaný, copak když mám zájem hrát chci stále stejnou rutinu? Lidi odcházejí možná kvůli překážkám, ale taky protože tahle hra jim neměla skoro co nového nabídnout... Dřív byla uo na dp o překonávaní těchto překážek a byly za to i takové odměny. Pokud dneska nejtěžší dungeony dojdou během týdne 1-2 výpravy je asi něco špatně.Revenge píše: Já sem se ničeho nedožadoval já si myslím že místo oživení hry se tu dělají kraviny ktere jsou zbytečné a odlákavaj lidi.
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
[/color]
Doly? To mi teda pověz jaký? Já nekempim dungy natožtak nějaký doly .Rampa McKvak píše:Tak to mas docela kratkou pamet Co ja si naposledy pamatuju, tak to neni moc dlouho, co jsme zrovna Tebe nacapali, jak kempis doly...Miky Mora píše: 24hodinová hlídka, kempení? Ale kde že? Já sem nekempil dung ani nepamatuju, zas tak horký to nebude
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Tak dají se chodit všechny dungy s +7. Ale kdo mě vezme ? Pokud nejsem v guildě?
Starý hráči se znají mezi sebou.. A když budu pořádat dung tak mam s tim prcání a schánění připravování atd atd. a mam lidi navíc. Pujdu krásnej dung který se dá jít v 5 ti lidech co maj lepší equip = když drop lepší podíl. Vezmu si 6 lidi s +5 jako dmg nebo 2 lidi s +9 ? Navíc pro mága je lepší odezdít menší výpravu než 20 lidí.. ( abych to nepodal z toho že bych ty lidi nebral jen kvůli equipu ) ale osobně radši min lidí = mín problémů.
Starý hráči se znají mezi sebou.. A když budu pořádat dung tak mam s tim prcání a schánění připravování atd atd. a mam lidi navíc. Pujdu krásnej dung který se dá jít v 5 ti lidech co maj lepší equip = když drop lepší podíl. Vezmu si 6 lidi s +5 jako dmg nebo 2 lidi s +9 ? Navíc pro mága je lepší odezdít menší výpravu než 20 lidí.. ( abych to nepodal z toho že bych ty lidi nebral jen kvůli equipu ) ale osobně radši min lidí = mín problémů.
Taky si myslím, že tohle byl hloupej tah. Výmluvy na questy jsou sice pěkný, ale proč musí kazit doposud fungující recykláror.
Pro mě to byl docela hlavní příjem +9.Acarus píše: Delate jako by zbrane vubec nikde nepadaly a jedinej zpusob do tedka byl, ze ste si ji vytahli z recyklatoru.
Taky jsou pak dungy pěkně na dlouho a ne každej na to má tolik času.Acarus píše:Jinak low dungy s +5tkama a nebo +7 jdou chodit naprosto v pohode.
Kdo tvrdi, ze stav bylk chteny a fungujici, si muzete myslet tak vy. Kdybychom chteli, aby rostly +9tky na stromech tak budou rust a kazdej si muze utrhnout. Rozhodne mi to prijde jako mensi zlo nez treba ubirat dmg ...Atalia píše:Taky si myslím, že tohle byl hloupej tah. Výmluvy na questy jsou sice pěkný, ale proč musí kazit doposud fungující recykláror.Pro mě to byl docela hlavní příjem +9.Acarus píše: Delate jako by zbrane vubec nikde nepadaly a jedinej zpusob do tedka byl, ze ste si ji vytahli z recyklatoru.Taky jsou pak dungy pěkně na dlouho a ne každej na to má tolik času.Acarus píše:Jinak low dungy s +5tkama a nebo +7 jdou chodit naprosto v pohode.
jinak snete dal svuj velkysen o nenahraditelnosti +9 a o tom, ze jakakoliv jina zbran je k nicemu.
jo chodim treba s +7 v bloodu. Nebo i treba takove +9 vidle nejsou spatny dle meho.A rozhodne nejsem ve vyprave na obtiz.Pheme píše:Zajimalo by me kterej z vas, co zde pisete, ze se daji jit dungy i s +7/+5 je tam taky nosite jako hlavni zbrane a jestli tam nosite i ty typy ktery se doted jen smelcovali, protoze na nic jinyho asi nejsou
- Ultragreen
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
No každopádně každej bere +9tky i do low dngů, kvůli času..přeci jenom je rozdíl být v cove 1,5h a nebo 3h.....
Ale pokud je pravda, že recyklátory jsou v dngu kam dojde středně zkušená výprava tak no problem..
Ale pokud je pravda, že recyklátory jsou v dngu kam dojde středně zkušená výprava tak no problem..
Žijeme ve světě, ve kterém existuje reálné i zdánlivě nemožné, kde skutečnost na sebe bere podobu iluze a kde jsou některé věci nevysvětlitelné, dokážete odlišit pravdu od smyšlenky?
Takze pokud to dobre chapu, tak cilem GM je zneprijemnit a prodlouzit lidem pobyt v dungu. Jinak receno, napr takovy shame (zkouseli jste zabit spectralu +5kama? Ja u toho byl, fakt pocuc). Takze misto toho aby slo 5 lidi s poradnym equipem a byli za tri hodky doma, pujde 8 lidi s horsim equipem a bude jim to trvat daleko dele ... Vice lidi = vice pasti, mensi dmg, vetsi starosti pro clera/maga. A na konec daleko mensi loot (ono kdyz mate ze shame 2x +1 zbran, 1x +3, 15K na hlavu a nedej boze kdyz padne neco lepsiho)
Jak to nekdo psal lide odchazeji a proto udelame zmenu, ktera to tem stavajicim hracum jeste zneprijemni, ano je to luxus a pohodli sehnat si zbran dle sveho vyberu (btw jak casto pada takova +9 hala? Ja uz si ani nepamatuju kdy jsem ji v lootu videl naposledy - tak tedka me tu 10 lidi napise, ze zrovna vcera jim padla, ale 10 +9 hal si myslim je dost zanedbatelny mnozstvi)
To ze znepristupnite lidem "lepsi" equip (+9 zbrane a +25 brnka fakt nepovazuju za TOP) neni o ztizeni hry, ale o vetsim opruzu pro vsechny zucastnene ...
Jo sice vypada zajimave napad, ze za MC pujdou kupovat i jine veci, budou po svete NPC na vymeny/questy ... Ale ruku na srdce, dodela to nekdy nekdo a dotahne do konce ?
Jak to nekdo psal lide odchazeji a proto udelame zmenu, ktera to tem stavajicim hracum jeste zneprijemni, ano je to luxus a pohodli sehnat si zbran dle sveho vyberu (btw jak casto pada takova +9 hala? Ja uz si ani nepamatuju kdy jsem ji v lootu videl naposledy - tak tedka me tu 10 lidi napise, ze zrovna vcera jim padla, ale 10 +9 hal si myslim je dost zanedbatelny mnozstvi)
To ze znepristupnite lidem "lepsi" equip (+9 zbrane a +25 brnka fakt nepovazuju za TOP) neni o ztizeni hry, ale o vetsim opruzu pro vsechny zucastnene ...
Jo sice vypada zajimave napad, ze za MC pujdou kupovat i jine veci, budou po svete NPC na vymeny/questy ... Ale ruku na srdce, dodela to nekdy nekdo a dotahne do konce ?
Stary mrzuty kocour, co nema rad pondelky ...