Je třeba se vydat do světa a hledat harpie - asi není úplně to pravé sem dávat souřadnice, ale poradím ti, že skupiny harpií najdeš v okolí Yewu, větší množství a koncentraci najdeš na začátku Covu, pokud se chceš vyhnout pk, tak je možné zajít do obou částí Ilshenaru, kde je trochu menší šance je potkat.Roland Cypher píše:Ahoj, měl bych pár nováčkovských dotazů.
Kdysi jsem sice už hrával za rangera na DP se zaměřením hlavně na Taming, ale dost se od té věci změnilo, tak bych se rád zeptal zatím hlavně na 2 věci:
1) kde se dá sehnat na povrchu peří? Tak abych to zvládnul sám. Dřív jsem chodil na Harpye u Britainu, ale na tom místě teď stojí domy a místo, kde by bylo víc ptáků pohromadě jsem taky nenašel. Poslední dobou když už zabiju nějakého ptáka, tak tělo zmizí cca za 4. sekundy a nestačím si z něho vzít ani těch 25 pérek.
2) A jelikož mám stálý nedostatek šípů a od hráčů se mi podaří nakoupit jen výjmečně, tak bych se chtěl zeptat, jaká je nejlepší bodná zbraň pro rangera (asi jednoruční) ... teď mě hlavně napadlo, že bych si nechal udělat stříbrnou na obyčejné kosti, ať na ně neplýtvám zbytečně šípy, ale nevím jestli je lepší stříbrný kryss, nebo jednoruční kopí, či stačí jen obyč silver dýka.
Díky moc za informace a tipy, dřív jsem býval relativně obrychtovaný, ale teď si připadám jako bych tu nikdy nehrál (a to je asi dobře : )
Na šípy jako takové se dá chodit na elfy - Maze, oázky v lesích, skeleton archery - na všech hb + Ilshenar.
Jistě je takových míst mnohem více, to jsou první, co mě napadly, další místa jistě vyhledáš později sám.
Se zbraní ti asi moc neporadím - nikdy jsem rozdíly extra nesledoval. Základní asi je, že bodná (fenc) zbraň bude mít menší sílu, ale bude rychlejší, zatímco sečná (sword) zbraň bude silnější, ale pomalejší.
Některé potvory se silnějším brněním se spíš vyplatí máznout jednou za čas pořádně, než donekonečna opižlávat.
(možná ti poradí někdo další)