Craftsman
Nevim proč všichni maj ve zvyku když někdo něco napíše tak z něj dělat s prominutim idota
Když si to vezmeš tak o tu robu můžeš přijít akorát víceméně že Tě někdo prudí a rozbije jí. Takže je celkem jedno jestli bude mít 100 durabky a nebo 0. Pokud sní nepolezu mimo barák. Ale nevim proč to řešíte už 4 stránky.
Když si to vezmeš tak o tu robu můžeš přijít akorát víceméně že Tě někdo prudí a rozbije jí. Takže je celkem jedno jestli bude mít 100 durabky a nebo 0. Pokud sní nepolezu mimo barák. Ale nevim proč to řešíte už 4 stránky.
Tak podle tveho rozumu asi zadnejRaynor píše:Papezi papezi.Občas by se chtelo trochu zamyslet...Rekni mi k čemu ti bude ze róba bude mít vyšši durabku?Řekni jedinej důvod.
Skoda, ze nejsi gm, treba by jsi te robce tu durabku nemenil na nula, kdyz je to vlastne uplne jedno
A je to fuk, proste nekdo to zmenil tak to tak je a pokud nekdo z vas nema moznost to vratit(vy teda spis ne, zda se ze tu zmenu schvalujete) tak je o tom zbytecny psat
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
nj jiste, ono se zavedla zmena, s kterou nesouhlasi jen par lidi, ale jelikoz je mezi nema Papez, tak urco museji mit pravdu, ze ta zmena je spatna, takze ted tu tejden co tejden budou brecet na dp forku aby se to zmenilo, oh yeah ...Plague píše:Papezi, z toho si nic nedelej, cely forum je plny lidi, kteri delaji jen, to ze shazujou jakekoli dotazy nebo navrhy a argumentuji tim, ze jelikoz se to tak zavedlo, tak je to jedine spravne
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Ne, jelikož jsem mezi tou zcela bezvýznamnou hrstkou i já, je nutné přesvědčit většinu, že tato změna je krok správným směrem! Víš, pravdu mám holt já, a dokonce i většina, ve které vidíš jen "vymaštěného Papeže". A vzhledem k tomu, že ani nemáš crafta, by ti tenhle problém mohl být ukradený. Nebo se snad snažíš zavděčit gm týmu, protože chceš být jedním z nic? Tak touhle cestou to bude na dlouhoWilson píše:nj jiste, ono se zavedla zmena, s kterou nesouhlasi jen par lidi, ale jelikoz je mezi nema Papez, tak urco museji mit pravdu, ze ta zmena je spatna, takze ted tu tejden co tejden budou brecet na dp forku aby se to zmenilo, oh yeah ...Plague píše:Papezi, z toho si nic nedelej, cely forum je plny lidi, kteri delaji jen, to ze shazujou jakekoli dotazy nebo navrhy a argumentuji tim, ze jelikoz se to tak zavedlo, tak je to jedine spravne
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
for gods sake dajte niekto, prosim, papezovi medailu, potraste mu rukou a dajte mu robe of postcraftship, lebo to inak nikdy neskonci
Naposledy upravil(a) Shadowsong dne 31 srp 2009 12:52, celkem upraveno 1 x.
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
...
???
profit
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
dovod na zmenu durabky u craft roby bol a ta zmena nastala. to ze sa to niekomu nepaci nieje dovod aby sa vec, ktora funguje tak ako ma, znova menila do stavu ktory gm team uznal ako nevyhovujuci, obzvlast ked tu ta bonusova moznost zvysit si durabku stale je. a ja som teda este ziadne zavazne dovody na vratenie durabky craft robe nevidel ani nepocul.
Naposledy upravil(a) Shadowsong dne 31 srp 2009 12:51, celkem upraveno 1 x.
how to play gangrel:
...
???
profit
...
???
profit
dyt je to jednoduche. Craft stoji dny v safe... nevyleze ven, nemuze prijit o brnko, nemuze prijit o robku, nemuze prijit proste o nic... narozdil od vsech jinych povolani je jeho zisk stoprocentne "cisty" ...(zadny gp za opotrebovani/ztratu equipu) ...
0 durabky to ma lehce pro to, aby nepozorni krafti semtam utrpeli i nejakou tu ztratu...
brnko se jim hold na 0 durab dat neda, jelikoz nosi brnka jako vsichni ostatni...
budte radi, ze brnka v safe "nepodlehaji korozi" jak bylo zamysleno...
krom toho, naviseni durabky je pro max krafty mozne.
tecka... proste KONEC!
0 durabky to ma lehce pro to, aby nepozorni krafti semtam utrpeli i nejakou tu ztratu...
brnko se jim hold na 0 durab dat neda, jelikoz nosi brnka jako vsichni ostatni...
budte radi, ze brnka v safe "nepodlehaji korozi" jak bylo zamysleno...
krom toho, naviseni durabky je pro max krafty mozne.
tecka... proste KONEC!
Omlouvam se za svuj dobry humor...
Pod vlivem Mamonstva
Pod vlivem Mamonstva
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
mam 2 krafty no, priste si radsi zjisti fakta, kdyz uz me tu chces "stirat" no ...Papez píše:A vzhledem k tomu, že ani nemáš crafta, by ti tenhle problém mohl být ukradený.
No presne tak, to je muj jedinej cil byt Gm no, abych mohl dat tobe banPapez píše:Nebo se snad snažíš zavděčit gm týmu, protože chceš být jedním z nic? Tak touhle cestou to bude na dlouho
Wilzne myslim že své názory můžeš vyjádřit i jinak než nadrřazeným chováním a urážení druhých.Wilson píše:mam 2 krafty no, priste si radsi zjisti fakta, kdyz uz me tu chces "stirat" no ...Papez píše:A vzhledem k tomu, že ani nemáš crafta, by ti tenhle problém mohl být ukradený.
No presne tak, to je muj jedinej cil byt Gm no, abych mohl dat tobe banPapez píše:Nebo se snad snažíš zavděčit gm týmu, protože chceš být jedním z nic? Tak touhle cestou to bude na dlouho
Já mt crafta tak nechci abych přišel o robku kdykoliv přijde nákej trumbera. A mylim že kdyby nekr přišel k baráčku a hodil meteor že by to fungovalo
Festra můžete smazat, ale on se vrátí !
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
No tak hlavne to by byl utok do baraku, za coz by mel (a nejspis by i byl) dotycny potrestany, a hlavne pokud bys nebyl afk, tak rly nez by ten meteor dopadl, tak tu robu musis stihnout sundat, a hlavne kolikrat se ti stane ze by nekdo pribehl k tvymu baraku aby ti hodil meteor, aby ti rozbil robu? Bavme se tu o pripadech ktery se stavaji, ne o pripadech, ktere se stanou jednou za uhersky rok ...Revenge píše:Já mt crafta tak nechci abych přišel o robku kdykoliv přijde nákej trumbera. A mylim že kdyby nekr přišel k baráčku a hodil meteor že by to fungovalo
Je to možnost. Nebo když pudu na trh něco prodat někdo přiběhne a praštímě. Je fakt můžu si jí sundat. Ale prostě to že by se durabka zvedla by se nic nestalo. A navíc si mi neodpověděl proč volíš takovédle chováníWilson píše:No tak hlavne to by byl utok do baraku, za coz by mel (a nejspis by i byl) dotycny potrestany, a hlavne pokud bys nebyl afk, tak rly nez by ten meteor dopadl, tak tu robu musis stihnout sundat, a hlavne kolikrat se ti stane ze by nekdo pribehl k tvymu baraku aby ti hodil meteor, aby ti rozbil robu? Bavme se tu o pripadech ktery se stavaji, ne o pripadech, ktere se stanou jednou za uhersky rok ...Revenge píše:Já mt crafta tak nechci abych přišel o robku kdykoliv přijde nákej trumbera. A mylim že kdyby nekr přišel k baráčku a hodil meteor že by to fungovalo
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Ja nevim ale clovek co by sni chodil na trh a mela by treba 5/5 durabku, tak by o ni stejne prisel, jen by proste misto 1 rany dostal, treba 7 (takze je to rly irelevantni ta durabka) ...Revenge píše:Je to možnost. Nebo když pudu na trh něco prodat někdo přiběhne a praštímě. Je fakt můžu si jí sundat. Ale prostě to že by se durabka zvedla by se nic nestalo. A navíc si mi neodpověděl proč volíš takovédle chování
A jak se chovam? No tak ale kdyz se Papezovi neco napise od spravcu tohotu servru, a ani 5x (obrazne receno, nebudu pocitat pokolikaty tady uz breci ohledne ty roby) mu to nestaci, a on tu bude brecet po 6ty? Prijde ti to normalni? Mne teda ne ...
Já celej rozhovor nesledoval, ale oki dejme tomu že brečí a neprosadí to a už mě to nebaví tak ho ignoruju a at si tu píše co chce. Ale nemá cenu se chovat takhle Neni normálnín opakovat něco co je daný x-krát. Ale zase mi přijde zbytečný to urážení Máme tu diskutovatWilson píše:Ja nevim ale clovek co by sni chodil na trh a mela by treba 5/5 durabku, tak by o ni stejne prisel, jen by proste misto 1 rany dostal, treba 7 (takze je to rly irelevantni ta durabka) ...Revenge píše:Je to možnost. Nebo když pudu na trh něco prodat někdo přiběhne a praštímě. Je fakt můžu si jí sundat. Ale prostě to že by se durabka zvedla by se nic nestalo. A navíc si mi neodpověděl proč volíš takovédle chování
A jak se chovam? No tak ale kdyz se Papezovi neco napise od spravcu tohotu servru, a ani 5x (obrazne receno, nebudu pocitat pokolikaty tady uz breci ohledne ty roby) mu to nestaci, a on tu bude brecet po 6ty? Prijde ti to normalni? Mne teda ne ...