Rp novinka
-
- Orc Writer
Rp novinka
Ta najnovsia RP novinka vizera ako keby ju pisal dizlekticky Empair.
tak si v klidu sedim....(Tak by malo byt velke T ak sa nemylim )
Od draků se zpátky táhne zbědovaná cháska.... (zbědovaná cháska tak to neviem ci je preklep ale take slova nepoznam ked tak mi vysvetlite tie slova)
Viděl sem je tu předevírem ....(předevírem to malo byt asi predevčírem alebo ako ze pred-Virem?)
A ak je to zamer a ten rybar mal byt opity alebo tak nieco tak sorry.
Tento moj topik nema mat ziadny provokacny charakter teda az na toho dislektickeho empa to malo byt provokacne.
tak si v klidu sedim....(Tak by malo byt velke T ak sa nemylim )
Od draků se zpátky táhne zbědovaná cháska.... (zbědovaná cháska tak to neviem ci je preklep ale take slova nepoznam ked tak mi vysvetlite tie slova)
Viděl sem je tu předevírem ....(předevírem to malo byt asi predevčírem alebo ako ze pred-Virem?)
A ak je to zamer a ten rybar mal byt opity alebo tak nieco tak sorry.
Tento moj topik nema mat ziadny provokacny charakter teda az na toho dislektickeho empa to malo byt provokacne.
Ale ne. Velké písmeno a vynechané písmeno. Tak to už vážně není sranda. Rozhodně je třeba o každém takhle závažném incidentu založit topik.
Pokud neznáš slova "zbědovaná" a/nebo "cháska", zeptej se prvního člověka co kdy slyšel češtinu alespoň ve filmu a on ti to přeloží. Anebo teda, abys neřekl, že by sis něco co nevíš musel sám zadat do vyhledávače, tak jsem ti konzultoval zoznam.sk.
čili příště dávat pozor na základce, jinak seš tady pak za blbce.
Pokud neznáš slova "zbědovaná" a/nebo "cháska", zeptej se prvního člověka co kdy slyšel češtinu alespoň ve filmu a on ti to přeloží. Anebo teda, abys neřekl, že by sis něco co nevíš musel sám zadat do vyhledávače, tak jsem ti konzultoval zoznam.sk.
biedny
1. žijúci v biede (materiálnej alebo duchovnej); trpiaci
nedostatkom, zažívajúci útrapy;
chudobný (op. bohatý),
núdzny, nemajetný (op. majetný),
zúbožený, zbedačený (biedny telesne i duševne):
poľutovaniahodný (vzbudzujúci súcit):
expr. zbedárený, zbedovaný, zbiedený,
Jak to tak vypadá, tak slovenština tato slova zná,banda
1. pejor. skupina ľudí, ktorá je príznaková výzorom,
správaním, názormi, majetkovými pomermi a pod.
pejor.: háveď, cháska, zberba, čvarga, perepúť, chamraď,
zlezba, zlezeň, brandža, chrapač, hyd, žobrota
expr.: čeliadka, pliaga
čili příště dávat pozor na základce, jinak seš tady pak za blbce.
Nexios
-
- Orc Writer
Omluv mého postu ladění, ale znáte to. Vážení.
Když si ty dvě slova zvládnu zadat já, neříkej mi, že ty jsi ten, kdo to nezvládá.
Otevřu vyhledávač, kliknu, zadám a odpověď na foru už nežádám.
Ostatně někdy dá víc práce, na takové věci zeptat se,
než si je sám vyhledat a hned odpověď znát.
To je právě internetu krása i problém, že je tu dat takový objem.
A ta možnost co tu je, dost člověka zavazuje.
Protože se čeká, než se začnu ptát, že jsem si zkusil odpověď vyhledat .. a nemusím se vůbec ptát.
Mějte se tu všichni skvěle .. já už běžím do p.. ostele!
Když si ty dvě slova zvládnu zadat já, neříkej mi, že ty jsi ten, kdo to nezvládá.
Otevřu vyhledávač, kliknu, zadám a odpověď na foru už nežádám.
Ostatně někdy dá víc práce, na takové věci zeptat se,
než si je sám vyhledat a hned odpověď znát.
To je právě internetu krása i problém, že je tu dat takový objem.
A ta možnost co tu je, dost člověka zavazuje.
Protože se čeká, než se začnu ptát, že jsem si zkusil odpověď vyhledat .. a nemusím se vůbec ptát.
Mějte se tu všichni skvěle .. já už běžím do p.. ostele!
Naposledy upravil(a) Hunter dne 21 srp 2009 02:34, celkem upraveno 2 x.
Nexios
-
- Orc Writer
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
-
- Orc Writer
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
-
- Orc Writer
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
A sakraVasilij Zaicev píše:Sir artur ty si ten posledny co posledny ty stojis este za tym poslednym clovekom ktory by sa mohol vyjadrovat k pvp.To ze si nosil order stit neznamena ze si bol pvper .
Radsej logni basteta a chod si lvliky zdvihat.
No kazdej ma predstavy asi trosku jine co je PvP. Inu mnoho lidi ma sve svety.
A lvliky zdvihat nemusim, protoze mam uz nb skladacku a level 59 a jeste teda cekam az dostanu pridelenou nb krabku na regy za 2gp kus..
-
- Orc Writer
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
uf napred jsem se chtel rozepsat o tvem znacne povrchnim chapani vyznamu PvP a taky o tom, ze bych ti mohl vypsat urcite udalosti, ktere spise napovidaly tomu, ze tvuj pripad v PvP znamenal sice hodne casu u PvP straveny, ale bez znamky nejakeho zlepseni. Ale chapu, ze clovek tvemu razeni a moralniho povedomi si pamatuju spise to co si pamatovat chce. A pak teda ma ten svuj svet PvP. To je asi tak vsechno co ti k tomu muzu rict. Prestoze je to pokec, tak z tohodle handrkovani na foru uz jsem se nejak dostal:pVasilij Zaicev píše:No ja mam predstavy o pvp take ze sa jedne hrac snazi zabit druheho a obcas sa mu to aj podari.Ty ak si niekoho niekedy zabil tak zozerem kefu mozno tak ze sa niekto na tebe usmial k smrti.Ale ak to by ma vobec netrapilo ze si drevak ale ked uz som drevak tak aspon nekomentujem pvp inych...
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
fuj tomu uz taky neholduju. Od minuleho mesice ziju v krestanske misii na okraji mesta a jenom mesic tvrdeho modleni mi vyneslo hodinu denne na internet, abych se mohl tady dohadovat o nesmyslech:)Morpheus píše:alkohol je liek na vsetko zejo :pSir Artuhr píše:Prestoze je to pokec, tak z tohodle handrkovani na foru uz jsem se nejak dostal:p
-
- Orc Writer