NB dungeon Vesper, Nujel'm, Yew, Orcish Hideout

Dotazy a informace týkající se jednotlivých dungeonů
Odpovědět
Anibakul
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anibakul »

Ja viem ze je to mmorpg, ale vyskyt ludi v nb dungoch je nejak dost maly.

V kazdom pripade dik za rady a mam jeden dotaz.

Kade sa dostanem do toho orcis dungeonu ? ostatne som nasiel ale tento sa mi akosi nedari.

Ak by sa mi v buducnosti stalo ze ma to tam nechce pustit koli fame napr da sa nejak znizit ? LEbo uz dost dlho som ilustrious co je fame na 5k a ak je max 7k tak to moze byt coskoro.

Dalsia vec da sa zistit ake mnozstvo fame je z tej ktorej potvory? Na uc com si napr najdem ze zombie ma 600 fame ako sa rata fame ktory dostanem z nej ja ked ju zabijem ?

PS.: su na nieco okrem cookingu uzitocne fish steaky ?
PS2. od akeho skilu mozem chytat ine ryby a flasky s odkazmi? (viem ze len z lode v hlbokej vode a ze namna moze vyliezt kraken len neviem od akej urovne)
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Mrkni se po nejake gilde a zkus dat prihlasu
Jestli se v nich nevyznas tak pokecej se spravcem charity ve svem cechu ten ti treba poradi
Jestli nevis, ze naky spravce charity cechu je, tak ve svem cechu hledej truhlu te charity a nad ni cedulku s icq na ktere napis
Stich
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stich »

Anibakul píše: PS2. od akeho skilu mozem chytat ine ryby a flasky s odkazmi? (viem ze len z lode v hlbokej vode a ze namna moze vyliezt kraken len neviem od akej urovne)
teoreticky od nuly len s vyssim skillom ich budes chytat castejsie to mas ako s bronzom ked mas 65 ho kopnes tak za uherak a ked mas 100 pada skoro stale.....
Mate radi ptacky?
Night Storm
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Night Storm »

pamatuju, ze na toto tema tu kdysi diskuze byla.. spousta lidi rikalo, ze se jim zdalo, ze mezi 60-90, kdyz trenili, jim pry padalo vic mapek, nez kdyz pak chytali se stoprocentnim skillem :)

ja sem si udelal prvni fishing na mole.. lezlo to krasne, potvory neskacou, aspon muzes byt afk :twisted: ...no a na lod sem sel az se 100 takze sem to moc neozkousel..

nicmene nedavno sem zkousel od nakych 30 chytat na lodi.. no a nic moc.. barevnych ryb chytas urcite min a ty mapky.. az tak od nakych 50ti mi to prislo takove dostacujici.. na druhou stranu moc sem tomu uz pak nedal takze sem u 55 prestal rybarit..

takze bych ti doporucil od tech 50-60% jit na lod.. s nizsim skillem je to furt kraken a mamon nikde :p

- me by zajimalo jestli zavysi na skillu to jestli mapu rozmocis nebo jak velky bude mit lvl A NEBO to je ciste random koule..? cekam odpoved "vypozozuj si" ale tak )))
Morlith
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morlith »

Anibakul píše: Ak by sa mi v buducnosti stalo ze ma to tam nechce pustit koli fame napr da sa nejak znizit ? LEbo uz dost dlho som ilustrious co je fame na 5k a ak je max 7k tak to moze byt coskoro.

Dalsia vec da sa zistit ake mnozstvo fame je z tej ktorej potvory? Na uc com si napr najdem ze zombie ma 600 fame ako sa rata fame ktory dostanem z nej ja ked ju zabijem ?
o famu sa da rpsit velmi jednoducho -> umriet
a co sa tyka konkretnych hodnot fame, mohol by som ti niektore pveodat ale rozhodne nerad by somt a pripravil o tie krasne veci, takze poradim najst krafta, kupit CB (crystal ball) a experimentovat :)
snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni
Ardent
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ardent »

Chtěla jsem se zeptat jestli by nešlo hodit odcrim i do nb dungů. Jestli už je tak v nb Nujelmu gate neodkrimuje:)
Noobikem navždy :)
Triglav
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Triglav »

Ardent píše:Chtěla jsem se zeptat jestli by nešlo hodit odcrim i do nb dungů. Jestli už je tak v nb Nujelmu gate neodkrimuje:)
Návrh zaregistrován a mnou podpořen. K jeho provedení se dostanu za dlouhou dobu, ale dostanu. Může se toho ujmout jiné GM, pokud si najde chvilku, jinak to bude muset počkat.
The First
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Chápu, že Triglav je teď mimo, ale moh by někdo kouknout, jak je to s náročností na vstup do těchto dungů s wampem ohledně skillu Fencing? popř součet Wrest a Fenc (a Macefight)... nikde to není uvedeno, zda mám předpokládat stejnou, obdobnou hodnotu, nebo jak?:)
Xiin
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xiin »

Xan píše:Chápu, že Triglav je teď mimo, ale moh by někdo kouknout, jak je to s náročností na vstup do těchto dungů s wampem ohledně skillu Fencing? popř součet Wrest a Fenc (a Macefight)... nikde to není uvedeno, zda mám předpokládat stejnou, obdobnou hodnotu, nebo jak?:)
Přečti si úplně první post tohoto tématu
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Re: NB dungeon Vesper, Nujel'm, Yew, Orcish Hideout

Příspěvek od Xan »

She píše: Přípravka:
...
Pro upiry: Magery < 75.0, Wrestling < 100.0, Tactics < 100.0, Healing < 75.0, Fame < 7000

Školka:
...
Pro upiry: Magery < 60.0, Wrestling < 85.0, Tactics < 85.0, Healing < 75.0, Fame < 7000

Jesle:
...
Pro upiry: Magery < 60.0, Wrestling < 60.0, Tactics < 60.0, Healing < 60.0, Fame < 5000
...ty tam někde vidíš Fencing a Macefighting?
Xiin
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xiin »

Xan píše:
...
Pro upiry: Magery < 75.0, Wrestling < 100.0, Tactics < 100.0, Healing < 75.0, Fame < 7000

Školka:
...
Pro upiry: Magery < 60.0, Wrestling < 85.0, Tactics < 85.0, Healing < 75.0, Fame < 7000

Jesle:
...
Pro upiry: Magery < 60.0, Wrestling < 60.0, Tactics < 60.0, Healing < 60.0, Fame < 5000
Sry to jsem si nevšiml. Ale myslím si, že to bude něco okolo 70-80%
Stich
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stich »

Xiin píše:
Xan píše:
...

Školka:
...

Jesle:
...
Sry to jsem si nevšiml. Ale myslím si, že to bude něco okolo 70-80%
pokial ja viem tak ostatne skilly mozes mat max je to obmezene iba na tychto par (neviem ci to je celkom pravda)
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Stich píše: pokial ja viem tak ostatne skilly mozes mat max je to obmezene iba na tychto par (neviem ci to je celkom pravda)
jen jeste je tam psano:

Kód: Vybrat vše

Přípravka:
Pro všechny: Součet skillů pod 1400.0 (mimo crafta), zákaz vstupu vrahům 

Školka:
Pro všechny: Součet skillů pod 1000.0 (mimo crafta), zákaz vstupu vrahům 

Jesle:
Pro všechny: Součet skillů pod 800.0 (mimo crafta), zákaz vstupu vrahům
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

To je sice hezky, ale s 90 fenc by to asi byt nemělo, coz maxnout v urcite kombinaci boj skilly a mit teto skillcup jde, takze to bych az tak moc jako urcujici nebral...
Ulter-Bes
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ulter-Bes »

Xan píše:To je sice hezky, ale s 90 fenc by to asi byt nemělo, coz maxnout v urcite kombinaci boj skilly a mit teto skillcup jde, takze to bych az tak moc jako urcujici nebral...
Většina lidí se nezaměřuje jako na první skill na "vedlejší", když začíná a i kdyby existoval někdo tak vypočítavý, kdo by tam chtěl s "vedlejšími" skilly chodit pro pokládky, tak se mu to stejně nevyplatí... (to už je lepší s max skilly chodit minipokládky, které jsou volně přístupné a mají cca stejný obsah)
http://ultra-bjes.blogspot.com - blog z uo
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Tak tady mi nejde ani tak o lehce vydělaný "mamon", ale jako spíš to, že mě baví human a v první řadě o pouhý dotaz, zda je tento skill při vstupu do nb dungu pořešen, když není uveden na první straně tohoto topicu:wink:
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Xan píše:Tak tady mi nejde ani tak o lehce vydělaný "mamon", ale jako spíš to, že mě baví human a v první řadě o pouhý dotaz, zda je tento skill při vstupu do nb dungu pořešen, když není uveden na první straně tohoto topicu:wink:
Myslim, ze je pocitano s tim, ze nb dung budou spis chodit nb hraci a u tech se u vampa asi predpoklada napred trenovani wrestling, heal, magery...kdyz uz by trenovali fencing tak jako nb s nb zbrani by asi moc terno stejne neudelali...i kdyz jeden craft se chlubil, ze si soluje jesle s shadow/silver zbranema a bez skyhavka !
Triglav
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Triglav »

Omezení na fencing u vampa tam není. Pokud by se toho nějak zásadně zneužívalo, přidá se tam, pak se to objeví i v prvním postu tohoto topicu.

edit Redd: Offtopicáři, máte podmínku s výstrahou.
The First
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
Lifespring
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Lifespring »

Moj post sa tyka nb dungu vo Vespri. Mohlo by sa spravit aby gate na konci odkrimovala pripadne nehadzala hracov priamo pod gallanteho nohy? :-)
Joe
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joe »

Chtel bych se zeptat na tu nb v kategorii skolka: Ranger s max magery to jest 60 uz nemuze to techle dungu?
Joe - hodný craftik, se zlym kladivkem.
Odpovědět