Necromancer

Odpovědět
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Mrakoplas píše:Mnooo, rezisty sem si na magovi na firefildech tenkrat nenatreinil... a do dneska nemam max...
Vidiš to. Já jsem třeba u wara udělal max a u clera dotrénil (urřitě minimálně) posledních asi 30 pouze chozením dungů a hraním pvp. Z toho usuzuju, že to jde (a šlo) natrénit i jen (neuvěřitelné!) hraním .. a i bez rejpání. I když ofc vím, že u mága to jde o něco pomalejc, to zas jó, ale né teda zase, že by to nešlo. Jde.
Samial píše:Ovšem s hrůzou pak zjistíš, že ti to pvp skill stejně nedá.. (vyzkoušeno)
;PP True story.
Nexios
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »

Hunter píše:
Mrakoplas píše:Mnooo, rezisty sem si na magovi na firefildech tenkrat nenatreinil... a do dneska nemam max...
Vidiš to. Já jsem třeba u wara udělal max a u clera dotrénil (urřitě minimálně) posledních asi 30 pouze chozením dungů a hraním pvp. Z toho usuzuju, že to jde (a šlo) natrénit i jen (neuvěřitelné!) hraním .. a i bez rejpání. I když ofc vím, že u mága to jde o něco pomalejc, to zas jó, ale né teda zase, že by to nešlo. Jde.
vidis to ... ja ale nenatreinil ani procento a za cca 4 roky chozeni dngu mam krasnych 90 a 94 :) neuveritelne!

imo né, že by to jako neslo... ale trosku rychlejsi by to bejt mohlo...
Samial píše:

a ucinek si myslim, ze to ma...
Ovšem s hrůzou pak zjistíš, že ti to pvp skill stejně nedá.. (vyzkoušeno)
to mi je jasne:p kdo mne zna vi, ze pvp neni kamarad:p
Naposledy upravil(a) Mrakoplas dne 16 srp 2009 13:11, celkem upraveno 2 x.
Omlouvam se za svuj dobry humor...

Pod vlivem Mamonstva
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Mrakoplas píše:vidis to ... ja ale nenatreinil ani procento a za cca 4 roky chozeni dngu mam krasnych 90 a 94 :) neuveritelne!

imo né, že by to jako neslo... ale trosku rychlejsi by to bejt mohlo...
No jo, tak ono. Rozumíš. 4 roky dungování, za mága, a 9x resistů. Proč ne, je to přecijen dlouhodobý skill. Za wara bys měl max za pár měsíců, za nějakýho clera třeba za polovic té mágovy lhůty (počítejme například s četností bytí targetu nějakých kouzel + skillcap). A .. přecijen je si třeba uvědomit. že chceš abys měl vyšší nějaký skill a na druhou stranu jsi ho nikdy netrénoval (ani třeba šipkou při magerce) .. rozumíš mi, Ivánku kamaráde.

Předpokládám, že neběháš pvp. Ono, pvp je hlavní situace, kdy ty rezisty využiješ. V dungu to až tak nutný (notabene u mága) nebejvá, krom pár specifickejch situací. Rozhodopádně je jasné, že pokud jdeš třeba 3x tejdně 4 hodiny dung, a nebo stejný čas hraješ pvp (kde tě 10x do minuty někdo (enemy, ty sám) šipkuje), tak je ten gain jinej.

Sečteno a podtrženo - jo, při této specifické situaci (čili: mág, pouze dungy) to leze asi nejpomaleji vůbec. Otázkou pořád zůstává, jestli by zvyšování gainu bylo žádoucí a zdali by vůbec mělo nějaký hlubší smysl (s ohledem na konkrétní potřeby, konkrétních postav, v konkrétních situací, s konkrétní výškou skillu).
Nexios
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »

Hunter píše:...
tak na dalsi, osmou stranu, ivanku kamarade, sparing neni ze strany gm dle meho nazoru nikterak podporovanej...(tim chci rict, ze je zamer to udelat v dngu, ale ja uz to delam 4 roky) a i kdyz sem se toho v zivote natreinil hodne(jiny postavy), tak treba svyho prvniho maga(kterej ma dnes 90) pred tema x lety sice treba v nb dngu trenoval... ale ve svete sem to udelal spise harvenim etinu... jelikoz sem nato proste nemel:)

takze na jednu stranu chci mit max skill a na druhou stranu ho za 4 roky aktivniho hrani bez treningu proste nemam... to je delsi casove obdobi, nez nekteri hraci na uo vydrzi...

ale kdyz se nad tim ted zamejslim, tak vlastne mam dva mage... a kdybych hral jednoho, tak sem to za dva,spise tri roky mnel... coz mi (pro mne) prijde docela adekvatni doba... tedy si myslim, ze to zastak spatne nastaveny neni(pro hrace co tu vydrzi tak dlouho)... tedy mas v casti pravdu...

je to pro mne tedy jeden z dlouhodobejsich skillu, kterej cloveku dava pocit, ze nedosahl este uplne vseho(treba:))

ps: pvp sem behal.

Pod vlivem Mamonstva
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Sparing podporovanej není, ale tak s klasickým makrem (čili například magery šipkou) se na DP počítá. Rozhodně nejjednoduší postup tedy je (a tak to praktikuje imho většina hráčů) trénit magery ne světlem, nýbrž raději šipkou. Člověk potréní magerku i resisty a položí si rozumnej základ, se kterým už se dá hrát. A zbytek se dodělá už tím hraním (v dungu pomalejc, v pvp rychlejc).

4 roky, máš pravdu, je hrozně moc. Jak si ale vědecky vyzkoumal, pravdou je, že dvě postavy nejsou jedna a souhlasím s tebou, že buďme rádi, že ten skill je takovej, jakej je. Přecijen nějakej taste identification si může namakrovat v baráku každej njůb, kdežto max resisty už (dnes) znamenají, že ten člověk alespoň něco zažil a odehrál. Napríklad :)
Nexios
Mesmeric
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Mesmeric »

Michaels píše:no resisty pomalu ani nepoznas jestli mas 0 bo 100, max u wara a vampa na pcw nic vic a rezistnuti koula je povede 1 ze 100 i kdyz mas 100 resist tak asi tak
Jsi spadl z višně, ne? :lol: Ale jestli je pro tebe jedno zda dostaneš harm za 7 nebo za 10 hp, tak jo no, pak to teda fakt účinek nemá. :D
Mrakoplas píše: vidis to ... ja ale nenatreinil ani procento a za cca 4 roky chozeni dngu mam krasnych 90 a 94 :) neuveritelne!
Jak říkal Hunter, největší gain máš v PvP, protože tam do to tebe pere ze všech stran, já měl na frakčním necrovi dodělanej resist opravdu rychle, ani jsem si gainů nevšimal, ale vím, že jednou jsem se podíval na výpis skillu a svítila mi tam 100.
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Ja teda vyuzivam rezisty i Pvm hodne no, celkem pozoruju dost velkej rozdil v dmg u takovyho VOGu nebo EQ kdyz nekdo ma nebo nema rezist.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Inkvizitor Dan píše:Ja teda vyuzivam rezisty i Pvm hodne no, celkem pozoruju dost velkej rozdil v dmg u takovyho VOGu nebo EQ kdyz nekdo ma nebo nema rezist.
Však správně, nikdo netvrdí, že se v pvm nepoužijou. Jen jsme se bavili o jedné zcela konkrétní situaci .. a to hraní prskavky v pvm .. a to nám znamená dvě věci: 1. v pvm do tebe jde obecně mnohem méně kouzel, než v pvp 2. prskavka má (tedy velice často používá) IJS a tak když do tebe práskne vog a odrazí se, tak je jedno, jestli más mr 0 nebo 100. Takhle jsem to, alespoň tedy já, myslel.

Jinak jasně .. jsou kouzla (resp. pvm situace), u kterých jsou ty rezisty znát tzv. jako_prase. Třebanapříklad zrovna zmíněné VOGY od arachů.
Nexios
Xiin
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xiin »

Mám takový dotaz, nikde to tu není. Dám příklad na skelletin warriorovi na kterého je potřeba 90 necro. Na stránkách je psáno, že je potřeba 90 necro a 0 mgr. Jakto, že s mojí stávající 47,4 mgr nejsem schopen vykouzlit ani jednoho?
Myth
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Myth »

Protože ta hodnota necromancy je jen požadavek. Sumona kouzlíš pomocí magery, kterou máš ještě dost malou, takže všechny profizuješ. Imho.
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

a mas 90 necromancery?
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Xiin
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xiin »

Samozřejmně. Hloupej jsem, tak moc ale zase ne :D
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Xiin píše:Mám takový dotaz, nikde to tu není. Dám příklad na skelletin warriorovi na kterého je potřeba 90 necro. Na stránkách je psáno, že je potřeba 90 necro a 0 mgr. Jakto, že s mojí stávající 47,4 mgr nejsem schopen vykouzlit ani jednoho?
No ja nikdy nemel 90 necro a 47,4 magery tak nemohu rict jak to je, ale je fakt, ze sem te poradne nepochopil...
Tobe se warrior neukaze v nabidce, nebo ti to jen fizuje protoze mas tu velice malinkou magery?
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Jde o to, jestli opravdu máš 90 Necromancy real, real by měla zobrazit Book o Death(prostě ta černá) i yoko, pak by se ti měl objevit v nabídce, pakliže jsi si jist, že podmíky splňuješ, pak už je tedy PAGE . . .
Xiin
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xiin »

Pheme píše:
Xiin píše:Mám takový dotaz, nikde to tu není. Dám příklad na skelletin warriorovi na kterého je potřeba 90 necro. Na stránkách je psáno, že je potřeba 90 necro a 0 mgr. Jakto, že s mojí stávající 47,4 mgr nejsem schopen vykouzlit ani jednoho?
No ja nikdy nemel 90 necro a 47,4 magery tak nemohu rict jak to je, ale je fakt, ze sem te poradne nepochopil...
Tobe se warrior neukaze v nabidce, nebo ti to jen fizuje protoze mas tu velice malinkou magery?
Nenene, v nabídce ho vidím. Ale už vyřešeno, magera posílena, už to fízzuje méně :)
Gwar
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Gwar »

Nějaký rozumný důvod proč pomalu základní kouzlo teleport nekro nemá a může ho jen ze svitku? Nejsu si teda už zcela jistej, ale v r.2003 jsem ho myslím ještě měl :lol:
Corax
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Corax »

To já s rangerem taky. :D
„Každý člověk žije z práce, ale ne každý ze své.“ (Oldřich Fišer )
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

port je domenou maga,vampa.Nekro ma sumy.:p
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Kód: Vybrat vše

13.05.2006 00:52

Odebrání teleportu rangerům

Po důkladném zvážení byl rangerovi ze spellbooku odebrán teleport. Ranger nyní může k teleportování používat jen svitky a to s pauzou jako má necromancer nebo mág. Tato změna je definitivní a neoddiskutovatelná.

14.12.2005

Důležité změny ve hře

2. došlo k zavedení timeru pro teleport svitky (war, craft, vamp v mrofu - velmi dlouhý timer mezi použitím svitku; paladin, klerik - o něco kratší timer, ale také hodně dlouhý; mág, ranger, necro a vamp v člověku - krátký timer) 

24.06.2003

- Možnost použít kouzlo Teleport (Rel Por) ze svitku dostala všechna povolání. Hlavním důvodem je příliš mnoho "zapadnuti", které pro mnohé znamenalo konec výpravy. Přesto prosíme, abyste nám taková místa hlásili i nadále (page z místa, kde jste zapadli)

2001-07-29

Kouzlo Teleport mohou pouzivat pouze Mage, Vampire a Ranger, toto nam nejak uniklo, tudiz opraveno.
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »

Gwar píše:Nějaký rozumný důvod proč pomalu základní kouzlo teleport nekro nemá a může ho jen ze svitku? Nejsu si teda už zcela jistej, ale v r.2003 jsem ho myslím ještě měl :lol:
vy se stim lobem za negra nezastavite nikdy:)

Pod vlivem Mamonstva
Odpovědět