Kamenovky
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Omg ty si precitaj ten post nad tebou (erikov)Alino píše:cenu si robia hraci a vyroba toho neni zas tak tazka staci naharvit kamenki ked vies kde harvit tak si v pohode na den naharvis 10-15 kamenov a stavas cize dalej ma to 600 durabki alebo tak niak a to je 600 uderov a to je dost silne si myslim ja som stale za znizenie durabki aspom o polovicu
Postav hrad kup si knizku gramatiky zavri sa tam uc sa a uz nic nevymyslaj ;pp
(a hlavne uz neharvi sak mas majetku jak Kral DPcka po tych vyvesko vypredajoch)
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Please, for fuck sake, no revolution.
- Lars
- Misspelling Chicken
- Kontaktovat uživatele:
ja neviem pochopit ako mozes v jednom slove napisat kamenovkY a v druhom uz kamenovkI....
boze moj, ako tu uz raz niekto napisal, prestan tu spamovat blbe zlepsenia, ktore nechce nikto inY len tY a radsej si prestuduj aspon tu Y/I gramatiku po pismenach ako su k a n... desne ma uz z toho bolia oci
AD topik: aby som nemlatil len prazdnu slamu, tak som za ponechanie sucasneho nastavenia, cena je primerana. To ze das GS za 700dmg pricom ho das raz, 2x za dung je myslim nic v porovnani s tym ze v PvP (kde ta to asi najviac trapi) to neda skoro vobec a v PvM myslim ze namiesto toho aby si reptal by si mal byt ticho. Ci azda sucitis s tou priserou ktora ho dostane?
boze moj, ako tu uz raz niekto napisal, prestan tu spamovat blbe zlepsenia, ktore nechce nikto inY len tY a radsej si prestuduj aspon tu Y/I gramatiku po pismenach ako su k a n... desne ma uz z toho bolia oci
AD topik: aby som nemlatil len prazdnu slamu, tak som za ponechanie sucasneho nastavenia, cena je primerana. To ze das GS za 700dmg pricom ho das raz, 2x za dung je myslim nic v porovnani s tym ze v PvP (kde ta to asi najviac trapi) to neda skoro vobec a v PvM myslim ze namiesto toho aby si reptal by si mal byt ticho. Ci azda sucitis s tou priserou ktora ho dostane?
EPITAPH
And then, when he should take on with blessed vision of shining future, shook him waftage of unexplainable fear, feeling, which were completly strange to him...
(c) Nemessis
And then, when he should take on with blessed vision of shining future, shook him waftage of unexplainable fear, feeling, which were completly strange to him...
(c) Nemessis
jen cca 210 :pHunter píše:Tak nadruhou stranu je si třeba přiznat, že minimálně třeba prsk bez morfu s 300hp je "maličko" op.
A pak se v jinejch topicích brečí o tom, ať někdo postaví těžkej dung. Nebylo by jednodušší nemít tak op věci? Mno nic, to je na jinou diskuzi. Asi ;P
lama umre i v top vecech... viz ja v ade:p
ja bych byl pro zhorseni brnek... ale...
no v jinejch topicich breci jen opravdu uzka sorta lidi z dvou jistych gild... na zaklade techto dvou shorsovat brnka/ztezovat dngy... hmm...
a i kdyz to vemes z dalsi strany tak pokud chces mit +5,+10,+15,+20,+25 a top brnka a chces aby rozdil mezi +15 a +25 nebyl tri ar a dva str.... nebo aby nebylo to co pred revizi, ze plechove nosili myth hrud,nohy(bo combo) a zbytek verite a meli defakto stejnej ar a stejny stats jak myth kompl... tak se k tem preboost +25/topkam hold dostanes...
ono to +25 by melo byt taky takove to nejlepsi brnko pro nejlepsi... ale v dobe kdy chteji vsichni chodit v nejlepsim je zachovani pomeru drop/"zabava"/rozsah lvl mobu/harv - docela tezkej...
Omlouvam se za svuj dobry humor...
Pod vlivem Mamonstva
Pod vlivem Mamonstva
Tak jasně .. však se taky pro začátek se bavíme o věcech jako jsou šutrovky .. to někoho tady napadne, že jsou fakt dost op a půlka DP mu tu naloží na rok dopředu.
Já si zase myslím, že to je dobrý nápad. Že jsou šutrovky drahé je pravda, ať se jim nechá dura co je, ale ať nejsou schopný dělat takový věci, jako mág bez morfu s (dobře tedy :]) 240 či kolik, tje imho chyba. A jistě nejde jen o tohle. Jak ty monsterrány, tak i třeba ty IJSka v rukách každýho povolání, jsou dost divný. Už mi to tu skoro připomíná nejmenovanej server, kde každý povolání umí všechno.
Já si zase myslím, že to je dobrý nápad. Že jsou šutrovky drahé je pravda, ať se jim nechá dura co je, ale ať nejsou schopný dělat takový věci, jako mág bez morfu s (dobře tedy :]) 240 či kolik, tje imho chyba. A jistě nejde jen o tohle. Jak ty monsterrány, tak i třeba ty IJSka v rukách každýho povolání, jsou dost divný. Už mi to tu skoro připomíná nejmenovanej server, kde každý povolání umí všechno.
Nexios
musi se ale brat, ze co rana to minus dorab... kdyz se durab snizi, tak ti ta zbran vystaci tak na dng...pri dropu kamenu/fizzu/moznosti jine zbrane... bys tim mlatil jen opravdu vyjmecne... coz mi prijde skoda.
pvp by to asi ovlivnilo tak v tom, ze misto 8 majitelu v prubehu zivotnosti zbrane, budou jen 4
napadlo mne hazeni efektu v zavislosti na vysi skillu(realizovatelne?), by ten mage s kladivem prodlouzil dng o hodinu... by si pak kvuli tem 30 hp asi rozmyslel...
a osobne mi je trnem v oku Garou str, ktera spolecne s GGR a ress hulkou dle meho dela z wara paladina s poradnou dmg...
(zkousel sem nosit ty kladivka na preboost za mage ale pomer cena/uzitek ... uz nenosim... tak bych to tem dvoum, co to nosi, nechal... proc ne)
pvp by to asi ovlivnilo tak v tom, ze misto 8 majitelu v prubehu zivotnosti zbrane, budou jen 4
napadlo mne hazeni efektu v zavislosti na vysi skillu(realizovatelne?), by ten mage s kladivem prodlouzil dng o hodinu... by si pak kvuli tem 30 hp asi rozmyslel...
a osobne mi je trnem v oku Garou str, ktera spolecne s GGR a ress hulkou dle meho dela z wara paladina s poradnou dmg...
(zkousel sem nosit ty kladivka na preboost za mage ale pomer cena/uzitek ... uz nenosim... tak bych to tem dvoum, co to nosi, nechal... proc ne)
Omlouvam se za svuj dobry humor...
Pod vlivem Mamonstva
Pod vlivem Mamonstva
tak jasny, ale zas musis brat v potaz ze kdyz vemes do dungu myst duska, tak ma cenu 2/3 arch kompletu cca, takze zase to neni nakej levnej spas, jako treba silver luk u ranga, ze, tim nechci ted nak obhajovat to, jestli ho ma moct mag nosit/ci nikoliv, tohle bych nechal na povolanejsi osoby ...Blackhand píše:ja si myslím že v drakovi alebo démonovi sa tiež nechodí stále
Tebe fakt musel někdo praštit něčím po hlavě, Alino....nejspíše duskem, nebo já nevím. Protože to za co tu lobuješ, to nemá žádnou logiku. Jediné co se z toho dá vypozorovat je to, že ty sám víš jak se s šutrovkám dobře dostat, ale chceš to upřít ostaním, tak rychle hr hr zhoršit dostupnost ať je nejlépe nemá nikdo kromě tebe.
Abosolutně nevím co ti vadí. Že se mág preboostuje v dungu? Hmmm jo jasně vidím ten journal "You miss....You miss...You miss" O 5 minut později "You hit.....A sakra bez efektu, tak hoši ještě mi dejte tak 15 minut jo??????"
War si háže IJS....ono to ten efekt háže pokaždé snad? A kromě toho co rána durabka dolů, panejo já pochybuji, že by to vydrželo něják extra dlouho podle toho jak to ty popisuješ.
Vysoká durabka? Nepovídej, když tu zbraň chceš aktivně využívat v dungu, tak je dost pravděpodobné, že už ji jaksi nedoneseš.
Jednou za uherský rok to dá ránu jako krá..... hm tak mě napadá....co dělá warovský mystick????????
Abosolutně nevím co ti vadí. Že se mág preboostuje v dungu? Hmmm jo jasně vidím ten journal "You miss....You miss...You miss" O 5 minut později "You hit.....A sakra bez efektu, tak hoši ještě mi dejte tak 15 minut jo??????"
War si háže IJS....ono to ten efekt háže pokaždé snad? A kromě toho co rána durabka dolů, panejo já pochybuji, že by to vydrželo něják extra dlouho podle toho jak to ty popisuješ.
Vysoká durabka? Nepovídej, když tu zbraň chceš aktivně využívat v dungu, tak je dost pravděpodobné, že už ji jaksi nedoneseš.
Jednou za uherský rok to dá ránu jako krá..... hm tak mě napadá....co dělá warovský mystick????????
Já mám na tuhle část reakci. V prvé řádě tady nikdo nebrečí . V druhé "keby ste ich nekupovali ale stavali si ich sami......", jo tak na tohle ti odpovím otázkou. Co asi tak hráče přiměje aby si ty šutrovky kupovali?? Že by například to, že je nebaví tvrdnout x hodin hledáním kamenů po mapě??? Asi jo co. Člověk večer logne, chce jít dung, podívá se do truhly "A sakra, chybí mi tahle kamenovka a tahle....a hele někdo prodává super, to ji koupím." Okrajově pokud člověk co do dungu potřebuje kamenovku tak se počítá i s tím, že na ni má, takže proto ji lidé s klidem koupí...btw prosimtě kdo si tady kromě tebe stěžuje na to, že jsou drahé???? Opravdu ne každý má čas jako ty harvit kameny jak šílenej a pak si z toho složit x kamenovek. Čili je to všichni proti tobě a tvému názoru člověka co snad nedělá nic jiného než harví kameny.Alino píše:
.........
vy tu brecite jak male deit a nadavate miesto toho aby ste sa normal vijadrovali. placete ze su drahe a tak keby ste ich nekupovali ale stavali si ich sami tak zistite ze padavost/efekt tych zbrani je dost silny
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
ved ked tebe padne 10-15 kamenov denne tak asi nieje mozne aby niekomu inemu padlo 10-15 kamenov za rok, ze? to ze sudis len podla tvojho subjektivneho dojmu a ze zvysok dp moze byt v uplne inej situacii ta asi zatial nenapadlo... mojim najvacsim prijmom sutrov boli hlavne poklady. z pokladov sa dalo pri aktivnom dungovani vytiahnut sutrov dost. s tymi z lootu by som poskladal mozno tak jednu dve kamenky za mesiac ak ratam aj fizz. tolko k padavostiAlino píše:...
co sa uz sily tych zbrani tyka tak mi jednoducho pridu niektore lepsie ako druhe. niektorym zbraniam, napr midnightam a duskom, by som zoslabil efekt. zbrane ako spear of lightwave alebo warhammer of sunray, by som trosku vylepsil.
promazáno
/Soap
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
- Otec Z Nebes
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Když už je v módě ztěžování TOP dungů, co nějakým způsobem omezit kamenovky? Na střední a lehčí dungy tyto zbraně potřeba nejsou, v TOP dungu by jejich omezení mohlo přinést chtěné ztížení.
Sám bych jako návrh udělal podle fame snížení plusovosti + ponechání efektu. (něco jako je elvena nebo + plate...)
Snad by se tím docílilo že i +7 a +5 zbraně by se více nosili.
Sám bych jako návrh udělal podle fame snížení plusovosti + ponechání efektu. (něco jako je elvena nebo + plate...)
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Otec Z Nebes píše:Když už je v módě ztěžování TOP dungů, co nějakým způsobem omezit kamenovky? Na střední a lehčí dungy tyto zbraně potřeba nejsou, v TOP dungu by jejich omezení mohlo přinést chtěné ztížení.
Proc ne no, kolovala fama, ze midnajtky s lordem davaji 3 blesky na misto 2, jeslti ej to prvda... tak to ví jen pár lidí.
Nebyl bych proti ale taky bych se zamyslel nad nejakymy kamenkamy jako spear of dark flare, jejiz rychlost je velice nizka, efektovost velice mala a tak vyuziti je temer 0,00nic. Coz je skoda, napad se shrinknutim jezditka je dobry, ale je to jen velice malo pouzitelne a jeste se spírou of lightwave je myslim povazovana za nejhorsi sutrovku
Pomala, defakto zadna dmg (coz je u speary divny), efekt jednou za uherak atp ...
- Otec Z Nebes
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
to by se ty zbrane mohli rovnou zrusit, pac prave jediny vyuziti (krom pvp) maj v tech jak ty pises TOP dungach...Otec Z Nebes píše:Na střední a lehčí dungy tyto zbraně potřeba nejsou, v TOP dungu by jejich omezení mohlo přinést chtěné ztížení.
kdyz nepocitam ze si lidi radi davaj haluze na trhu
Bozsky NooB [True Order] .....
Lady PRASAK Alassea [Tlupa].... po smrti
Lady PRASAK Alassea [Tlupa].... po smrti
- Otec Z Nebes
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele: