Ahoj, Vcera jsem si posilal zadost o novy account. A dneska mi prisel. Ale mam problem v tom ze mi pise. Ze tento ucet neni este aktivni. Mohl by mi odpovedet nekdo co stim.
1) Mam cekat na aktivaci?
2)Mam si poslat registraci o novy ucet?
-Kamaradi mi rikali, ze se obcas stane ze nektere acounty, po jejich zalozeni nikdy nebudou aktivni. Je na tom neco pravdy?
Dekuji.
Zalozeni accountu [registrace, účet, ucet, založení]
- Castian
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
to sa mi tiez raz stalo... tyzden po tom ako som dostal reg. email nebol ucet aktivny. Chyba udajne nastala ked bol restart alebo navrat save a sice ucet bol zalozeny ale aj nezalozeny, pretoze sa vracal save:p
Neviem ci je to aj tvoja moznost ale gmko mi pomohlo... pravdaze to treba dalej riesit s gmkom ktore ma nastarosti zakladanie uctov nejakym privatnejsim sposobom... pm alebo icq a myslim, ze sa ti ucet aktivuje jedna radost:p
Dulezity EDIT: jo ono ten ucet bude aktivny nekolik hodin po obdrzeni reg. emailu na to pozor... moj pripad bol ten, ze nebol pouzitelny ani po tyzdni.
Neviem ci je to aj tvoja moznost ale gmko mi pomohlo... pravdaze to treba dalej riesit s gmkom ktore ma nastarosti zakladanie uctov nejakym privatnejsim sposobom... pm alebo icq a myslim, ze sa ti ucet aktivuje jedna radost:p
Dulezity EDIT: jo ono ten ucet bude aktivny nekolik hodin po obdrzeni reg. emailu na to pozor... moj pripad bol ten, ze nebol pouzitelny ani po tyzdni.
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]