Hraci ubyvaji

Vaše nápady a návrhy
Odpovědět
Plague
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Plague »

Hele, ale teď vážně, nenapadá někoho jak trochu DP dostat do povědomí lidí? Je jasný že nikdy tady už nebude tolik hráčů jako kdysi bo WOW a grafika atd. ale oni by se chytli třeba i starší nebo ti co mají radi sprajty a tak, ale jak (jestli to chapu tak bez peněz) udělat "reklamu" mě fakt nenapadá...
"Aš ten lich začne mluvit česki, tak zdrhej!" - Wetrin

ICQ neloguju, pouzijte jabber: jabber@plague.cz
Darkness
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Darkness »

Abys jsi prisel na chut uo tak to chce docela dost casu ale kdyz uz jednou prijdes tak se ji nezbavis:) No ale v dnesni dobe je konkurence tak velka a bohuzel pro uo ostatni hry jsou uz absolutne graficky atd... nekde jinde a hracum se moc cekat nechce az tomu prijdou na chut a kouknou radsi na grafarnu a tim to vetsinou konci:)

Taky si myslim ze malinkou vinu na to maj gm. Ted nekritizuji jejich pravidla nic ale myslim ze v dnesni dobe by mohla byt trosku vic toleratni a nemazat a banovat za kazdy kravinky:)
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Triglav
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Triglav »

Nebudeme podnikat žádné zoufalé kroky jen abychom si udrželi hráče. To je principielně naprosto špatně, například bychom tím zradili ty, kteří mají o UO na DP skutečný zájem, což je přesně to, co nechceme. Na statusu nám nijak závratně nezáleží a nikdy nezáleželo. Chceme poskytnout zábavu těm hráčům, kteří vyhledávají to co poskytujeme. Pokud takoví hráči úplně zmizí, pak DP skončí. Dokud tu budou, pojede i DP a to takové, jací ho tihle hráči očekávají. V našich očích to znamená, že si udržíme (nebo se o to alespoň budeme snažit) kvalitu na jakou jsou hráči kteří se s načím viděním té hry ztotožňují zvyklí a jakou očekávají.
Rozhodně nebudeme "měknout" jen proto, aby se nám sem dostalo jen kvůli nějakému hloupému číslu víc hráčů o které nestojíme a odcházelo nám víc hráčů, o které stojíme.
Naše vize je v tomto naprosto jasná, status je pro nás samozřejmě vitální, protože znamená zda DP provozovat nebo ne, ale v praxi je to pro nás prostě jen číslo, které jen minimálně ovlivňuje naše rozhodnutí. Je to důsledek všeho možného, nic víc. Lpíme na něm mnohem méně, než si drtivá většina hráčů asi myslí :o)). Samozřejmě, že je pro nás důležité, aby tu bylo co nejvíc spokojených hráčů, ale spíš v rozměru "že nám to dělá radost" :o).

Takže to jen tak mimochodem, věřím že to některým hráčům zde přispívajícím pomůže pochopit naše vidění situace.

Nedělal bych z toho moc velkou vědu. Takhle to prostě je. Každý stárne a jednou umře.
The First
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
Nicugee
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Nicugee »

Triglav píše:Nebudeme podnikat žádné zoufalé kroky jen abychom si udrželi hráče. To je principielně naprosto špatně, například bychom tím zradili ty, kteří mají o UO na DP skutečný zájem, což je přesně to, co nechceme. Na statusu nám nijak závratně nezáleží a nikdy nezáleželo. Chceme poskytnout zábavu těm hráčům, kteří vyhledávají to co poskytujeme. Pokud takoví hráči úplně zmizí, pak DP skončí. Dokud tu budou, pojede i DP a to takové, jací ho tihle hráči očekávají. V našich očích to znamená, že si udržíme (nebo se o to alespoň budeme snažit) kvalitu na jakou jsou hráči kteří se s načím viděním té hry ztotožňují zvyklí a jakou očekávají.
Rozhodně nebudeme "měknout" jen proto, aby se nám sem dostalo jen kvůli nějakému hloupému číslu víc hráčů o které nestojíme a odcházelo nám víc hráčů, o které stojíme.
Naše vize je v tomto naprosto jasná, status je pro nás samozřejmě vitální, protože znamená zda DP provozovat nebo ne, ale v praxi je to pro nás prostě jen číslo, které jen minimálně ovlivňuje naše rozhodnutí. Je to důsledek všeho možného, nic víc. Lpíme na něm mnohem méně, než si drtivá většina hráčů asi myslí :o)). Samozřejmě, že je pro nás důležité, aby tu bylo co nejvíc spokojených hráčů, ale spíš v rozměru "že nám to dělá radost" :o).

Takže to jen tak mimochodem, věřím že to některým hráčům zde přispívajícím pomůže pochopit naše vidění situace.

Nedělal bych z toho moc velkou vědu. Takhle to prostě je. Každý stárne a jednou umře.

No to je sice pěkný, že si nehrajete na status ale pokud za celej den a věř, že jsem schopnej když mám volno mezi prací být od 10:00h do 05:00h a za celou dobu nepotkam v přírodě nebo cechu ani jednoho člověka tak je to celkem smutný... když chceš něco prodat na trhu tak jsou tam tři stojící nereagující lidi... no doby největší slávu UO DP jsou asi nenávratně v tahu proto by to chtělo zlákat nějaký hráče..
Např. já jsem o nějaký UO neveděl dokud mi o ní neřkl kámoš a reklama, že kámoš řekne dalšímu o uo je sice pěkná rodiná záležitost ale dost slabá na příliv nových hráčů.

Pro rejpaly: hraju jen když přítelkyně neni doma a já se nudim :)
Amadeus
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amadeus »

...a tráva byla zelenější...
"...a rudé budou vaše slzy..."
Mr. PeKař

18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

Nicugee píše: No to je sice pěkný, že si nehrajete na status ale pokud za celej den a věř, že jsem schopnej když mám volno mezi prací být od 10:00h do 05:00h a za celou dobu nepotkam v přírodě nebo cechu ani jednoho člověka tak je to celkem smutný...
tak ja ti nevim jak moc oldschool teda ses abys moh psat
"no doby největší slávu UO DP jsou asi nenávratně v tahu"

cechy nikdy neplnili svoji ulohu kvuli ktery byli delany, jedinej kterej se tomu vzdalene blizi je cech vampu
cechy byli po zruseni nb trenink zon pouzivany jen jako sparrying centra, kdyz se jeste navic ted udelali nejaky ty "gain" zbrane, tak asi lidi (ty co do toho poctive koukali pri treninku) proste radsi zabijej neco s stejnym gainem

v prirode si ani pri 250 lidech nikdy nikoho nepotkal, coz je hlavne spis tim ze uo mapa je obrovska a realne se krom HB neda farmit nikde nic, cize neni duvod vubec do "prirody" chodit ktera je stejne osazena npccka jen ztoho titulu aby to nevypadalo prazdne
Naposledy upravil(a) Wizzy dne 05 srp 2009 07:28, celkem upraveno 1 x.

... Vision vs Speech test ...
Mallory
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mallory »

No ja delam reklamu UO vsude kde chodim :p Pulka hraci si mysli ze sem blazen , že to porad hraju (skoncili mesic po tom co se pracne vykopali z nb dolu) a druha pulka je do tedka se mnou v guildě :o)

......hele co takhle spis zacit hrat než tu spamovat, začít u sebe, u guildy kde jste atd. Jaky si to udelame takovy to budeme mit. Každej se snažte přilakat novy hrače atd. at uz je to kamarad co ji uvidi a nebo nekdo komu o ni reknes a vychvalis .Nechapu proc tohle by meli resit GM jakkoli. Je to na nas myslim.
UO je svym zpusobem unikatni (ano nelibi se mi 3D grafika neni prehledna, k UO patri 2D, libi se mi HC obtiznost, adrenalin kterej nikde jinde na jiny onlinovce nezazijes) a to je duvod proc tu porad jeste je dle myho nazoru dost hracu, ackoli nelogujou uz kazdej den treba.Hele bylo hůř a o dost, bude lepe uvidíš ..

ps: hlavně už zrušte ten nb dul....(pokud uz neni zrusen nekdo mi rikal ze asi jo .p)
Plague
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Plague »

Tak zru¹ení NB dolu má první ovoce... Vèera jsem potkal nubika maga, ktery tady pøed nìkolika lety teda hrál (ono se fakt nedá moc èekat ¾e pøijde nìkdo uplnì nový) a kdy¾ u¾ zru¹ili dul tak si zalo¾il postavu a hraje.
"Aš ten lich začne mluvit česki, tak zdrhej!" - Wetrin

ICQ neloguju, pouzijte jabber: jabber@plague.cz
Mallory
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mallory »

a vo vo vo votom to je :lol:
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Ale to je že je tu teď i málo lidí je tím, že je léto, a přece jen dělají radši jiné aktivity. Na podzim se to určitě zlepší.
Mallory
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mallory »

Papez píše:Ale to je že je tu teď i málo lidí je tím, že je léto, a přece jen dělají radši jiné aktivity. Na podzim se to určitě zlepší.
tak tak, panika povolena až v zimě :twisted:
Michaels
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michaels »

jo a bude to obrovsky naval prudicu , kopactvi taky melo svoje nemohl sem kazdy, ted jo a kazdy prudit co tu bude chtit kazit hru ostanim se logne viz cove prudici apod
Amadeus
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amadeus »

Michaels píše:jo a bude to obrovsky naval prudicu , kopactvi taky melo svoje nemohl sem kazdy, ted jo a kazdy prudit co tu bude chtit kazit hru ostanim se logne viz cove prudici apod
Tohle se tu už řešilo, většina se shodla, že ti co chtěj prudit, si najdou cestu i mimo dell, ban, i přes ten důl. Důl prudiče nebrzdil, brzdil jenom nově příchozí. Smazání nb dolu byl krok kupředu.
Papez píše:Ale to je že je tu teď i málo lidí je tím, že je léto, a přece jen dělají radši jiné aktivity. Na podzim se to určitě zlepší.
Optimistickej a pozitivní přístup se v dnešních dobách už moc nevidí :P (Ta jaderná bomba korejcům jenom ujela, určitě to byl omyl a brzo se to dá dopořádku.)
"...a rudé budou vaše slzy..."
Mr. PeKař

18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
Darkness
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Darkness »

hm a ja mel v dole top postavu:(((
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Vampiric Phantom
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vampiric Phantom »

Nazdarek lidicky
jak to tady tak ctu, nemohu proste nereagovat :) Pripomina mi to dobu, kdy jsem tady hraval aktivne a nemel jsem pouze zakonzervovane postavy, ktere plati najem v domku, nikam nechodi a kdyz uz tak pouze pokecat se znamymi a nejvetsi extrem je, kdyz na mne zautoci PK v guard zone :)
Taky se tady mnohokrate jednalo o tom jak dostat do povedomi hracu neco o serveru DP aby se pritahli novi hraci, take se tady mluvilo o statickem svete kde se nic nedeje a take se tady lamentovalo ze stale hraci ubyvaji.
No na DP jsme zacinal hrat pred vice jak 9 lety (mozna jeste dele, uz si to ani nepamatuji) a nikdy se nic nezmenilo, nikdy se nic jineho nedelo a vzdy DP fungovalo a funguje tak dodnes, za cele ty roky jsem nevidel jedinou zmenu v globalnim chovani serveru a hracu na nem a nikdy jsem nevidel, ze by tento server krachnul na nedostatku hracu :)
Tak ze radim, radeji hrejte a koho to nebavi, zkusite si ten L2 ci jako ja WoW a potom budete bude radi ze se vratite na DP a nebo budete jako ja s nostalgii chodit po svete DP a sem tam pro dobry pocit rozdavat tezce ziskany equip za roky aktivniho hrani :)
Wolf alias absolom
---
Vampiric Phantom
> Musis byt skvelym valecnikem kdyz jsi se dostal az sem smrtelniku. Zemres smrti hodnou hrdiny a budu vypravet pribehy o tve statecnosti. - Vyrok clena klanu Gangrel
[url]http://jwfabsolom.mybrute.com[/url]
Michaels
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michaels »

a kde bych te mohl ve svete potkat? :p
Hanted
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Hanted »

Carentain Fist píše:
Blecha píše:Skuste dát všem odban ,při nejhoršim budete mít práci s mazáním mno. A myslim si že na nazačátek by neuškodilo zvedou trošku skilly...sparingovat pomalu už ani totiž nejde , když nikdo netrení nebo neni kdo by trenil.A s NPC je to zakázaný :wink:

Hned mě nekamenujte
já bych začal a dalších 20 lidí určo taky bez podpurných maker samozřejmě..ale šance že se tohle stane je tak 1:100 to bude wilizn a spol proti tomu bojovat,,třeba by začal hrat i bimbo asi nej mage co sem znal:)
Když odban tak ať pustí i lidi v jailu a taky hodne lidi přibyde..:)
Mallory
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mallory »

Tak sem nahodne pred chvili kouknul na status a 122 hracu online.
cca 22:45, vsedni den, prazdniny... tak mi sakra reknete kde je tech vasich 70 ve spicce?? ....:p btw: zejtra du d prace btw, jsem online ve hre a hraju a nemakruju. mirne to polagovava ale to nevadi
8)
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »

prijde 20 odbanutych top prasat a odejde 40 slusnych prumer hracu, ktere ty prasata behem prvniho tejdne tak vyprasi, ze se nato vybodnou:p

banny maji svuj duvod...
Omlouvam se za svuj dobry humor...

Pod vlivem Mamonstva
Nagamma
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Nagamma »

Vůbec nechápu, proč by se měly pouštět banovaný hráči. To přece s odlivem hráčů na DP nemá nic společnýho. A vo tom tenhle topic je.

Krom toho bych řekl, že se vyjádřili GM, snad se to i pohnulo nějakým směrem, zamindrákovaní se taky vyjádřili, tak bychom to mohli už nějak ukončit :-)
Odpovědět