h další naštvanej modrák co se nepodíval 3 měsíce do med nebo low dungu co?:)
řešíte tu uplny XXX záměr tohodle topicu nebyl se vám smát nebo vám nadávat ale chtěl jsem jen pokecat jak vás bavilo pvp a hlavně lidi kteří ho hrajou když jsme tu byli myslím si že to bylo super jak frakční boje tak i ty dungovní párkrát jsme dostali naprdel od harpagonovců atd..celkově já si to pvp užil a sem spokojenej že to takhle dopadlo a gm si na nás vymysleli takovou hovadinu a za to nám daily jail přijde mi to jako ostuda bo makro na attack last používá každej nehledě na makro prez id v dungu atd atd jestli chcete dp bez bugu tak hrajte bez podpurnejch programu a je to ne?:)
a je rozdiel ked si v cove targetnes pkcko sipkou a ked ti zabehne za okraj obrazovky tak si ho najdes cez attack last (co je vsetko zalezitost internych makier klienta), a je rozdiel ked si obehnes dungy, ulozis si do externeho programu hlidacov a kedykolvek si ich odkiakolvek kontrolujes jedneho za druhym.
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
BHW mě timhle způsem hledali ,až mě našli v baráčku makrovat ,tak nevim proč za to měli orteláci delete.... To bych viděl spíš na jail.Ale Gm si prostě řekli ,že PK ne-e.
Blecha píše:BHW mě timhle způsem hledali ,až mě našli v baráčku makrovat ,tak nevim proč za to měli orteláci delete.... To bych viděl spíš na jail.Ale Gm si prostě řekli ,že PK ne-e.
blbost...
todle v pvp pouziva kazdej, verim, ze i ty...
to co delal ort real bylo ale trosku ve vetsim meritku s trosku hodne vetsim nasledkem:)
Blecha píše:BHW mě timhle způsem hledali ,až mě našli v baráčku makrovat ,tak nevim proč za to měli orteláci delete.... To bych viděl spíš na jail.Ale Gm si prostě řekli ,že PK ne-e.
vcera nas taky Hated nasli pres Idcko, to jen tak pro Sharta, kterej je tu tak obhajoval, jak oni sou hrozne moc cestny peka no ...
vcera nas taky Hated nasli pres Idcko, to jen tak pro Sharta, kterej je tu tak obhajoval, jak oni sou hrozne moc cestny peka no ...
A jak se to prosím dá poznat, že vás našli přes IDčko?
teda wilsne to by mne zajimalo jak jsme vas nasli pres id ? to teda povidej.
Jestli myslis to u toho sliza tak toho nejdriv nasel u delu migis a pak jsme se na to vysrali protoze se tam dotahli empovci.Tak jsme zacali hledat po T2A a karolinecka vas tracknul tak jsme dobehli tak mi tady prosimte nebrec.
Mne vzdycky prijde vtipny ze kdyz se povede pojet nekoho jakoze lepsiho amontka,harpagons,empovci tak proste to vzdycky muselo bejt prasknuty a nebo jsme vas nasli bugem ja tu vasi logiku moc nechapu.
A jak se to prosím dá poznat, že vás našli přes IDčko?
To je tedka v mode bacha nato.
Jak me sakra mohli najit takle zasityho .. aha urcite meli moje ID ...
Carentain Fist píše:
heh dalsi mocny pvper ktoreho predtim jak mu zmazali guildu nikdo nepoznal a teraz sa tu snazi ukazat ako svetsky rebel poukazujuci na dlhu dobu ktoru PK hral:p
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
přesně moje řeč mě taky takhle bhw našli jak sem afk za pk v domku a summama mě afk sjeli ostuda.. a když sem napsal page gm se na to s prominutím vysra...
Carentain Fist píše:
heh dalsi mocny pvper ktoreho predtim jak mu zmazali guildu nikdo nepoznal a teraz sa tu snazi ukazat ako svetsky rebel poukazujuci na dlhu dobu ktoru PK hral:p