Ad:Vykup killu
Víš, já vidím jako vrchol pokrytectví, když v obtopiku si lidi stěžují, jak je to na nic, že je zase PK pojeli a že jim zakzili zábavu a já nevím co ještě, tak ti samí lidé tady brojí a lolují za návrch od samotných PK na snížení jejich stavů, a sice výkup bez možnosti návratu, i úplný blbec si dosadí do rovnice a zjistí že PK bude potom méně, čili možnost pojezdu se zase zmenší, only PvM hráči (kteří si asi nikdy neuvědomí, že hrajou i na PvP serveru) budou mít konečně klid na své makra a dungy, kde najedou akorát potvory s inteligencí něco mezi kusem skály a bublajícím bahnem, ale jejich volba, když je GM team nakloněn této sortě hračů, tak nezbývá nám nic jiného, než to něják překousnout.Pheme píše:Jen a jen vase velkohubost, ze ten kdo nehraje aktivne pvp do nej nema co mluvit
Pisete, ze dp je pvp i pvm shard a jak to ja vidim tak kazdej se s tim pvp, pokud teda jen nekde nemakruje potka, takze proc by sakra uz nemohl rict co ma na jazyku?
Vykupovani killu zde uz funkcni je
To Sejra:Tady jsi v Pokecu, tady žádný konec nebude
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
hej tiez som si vsimol ze ludia ktory nariekaju ze pk im kazia hru, tu zas nariekaju ked im pk uz nechcu kazit hru ale chcu sa hrat ako oni. velmi pozoruhodne. to nebude zaslepena nenavist ze?
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
-
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
stim flagem to neni špatnej nápad...Napravená Lady KarolilineckaMyth píše:Původně sem sem nechtěl nic psát, protože už mě to hádání se s váma moc nebere, ale...
Na jednu stranu souhlasím s Ianem, ale zase když zmodrají znamenalo by to, že už ti tu zábavu nezkazí nikdy potom...
Ovšem kdyby to šlo (jen jednou samozřejmě a za rozumnou cenu) dal bych takovým lidem flag "Napravený" nebo tak nějak...abych věděl, že se s něma nemám vůbec bavit, protože při první příležitosti by na mě stejně zavolali nějakýho červenýho kamaráda
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
ten flag je dobrej napad. Urco bych byl pro. Kdyz ty killy bugujou smerem nahoru, je zajimavy ze tady nikdo nevzpomenul moznost odbugu smerem dolu. hmhm
Jinak prijde to jako offtopik jen me, ze do topiku s nazvem Odkup kilu u pk posti hraci sve nazory nemam rad pk, jsou zly a lstivy, plz smazte je!
Jo a nepovolte jim odkup. Zakazdou cenu!!!
Jinak prijde to jako offtopik jen me, ze do topiku s nazvem Odkup kilu u pk posti hraci sve nazory nemam rad pk, jsou zly a lstivy, plz smazte je!
Jo a nepovolte jim odkup. Zakazdou cenu!!!
Jako je, vo to nic. Ale když ti killcount bugne na 26 tisíc, tak už se asi těžko vykupuje ;PPheme píše:Napisu to jeste jednou pro ty tam vzadu
Odkup killu je na DP funkcni
Tje jen tak poznámka mimo řeč .. ani teď vlastně nevím, na které straně jsem. Nejpozději do přístího postnutí sem, si to tady pročtu a zaujmu ten názor, kterej naštve nejvíc lidí. Slibuju.
Nexios
- Sejra
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Když mi bugne killcount se 3 killama napišu page . když mi bugne killcount s 250 killama vyfotim si to a hraju dal .Hunter píše:Jako je, vo to nic. Ale když ti killcount bugne na 26 tisíc, tak už se asi těžko vykupuje ;PPheme píše:Napisu to jeste jednou pro ty tam vzadu
Tje jen tak poznámka mimo řeč .. ani teď vlastně nevím, na které straně jsem. Nejpozději do přístího postnutí sem, si to tady pročtu a zaujmu ten názor, kterej naštve nejvíc lidí. Slibuju.
neexistující stranka
-
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
To sme asi všichni hrozně štastný že to vímeSejra píše:Když mi bugne killcount se 3 killama napišu page . když mi bugne killcount s 250 killama vyfotim si to a hraju dal .Hunter píše:Jako je, vo to nic. Ale když ti killcount bugne na 26 tisíc, tak už se asi těžko vykupuje ;PPheme píše:Napisu to jeste jednou pro ty tam vzadu
Když, trojctihodný Sejro, aktivní pkčko si obvykle nedrží 3 killy. A co se v tomhle topiku řeší jsou zrovínka (ale no teda, náhoda mno) aktivní pk (tedy nikoliv někdo, kdo v cechu dostane omylem třetí kill a po cestě k výkupkříži mu to náhodou bugne na tisícpětsetdevětset) a následná problematika takového zmodrání - dáse/nedáse.Sejra píše:Když mi bugne killcount se 3 killama napišu page . když mi bugne killcount s 250 killama vyfotim si to a hraju dal .
Sice si taky myslím, že kdo je pk, ať je pk - než shánět prachy, lepší vytrénit novej char - výjde to jak časově, tak finančně imho líp .. aléééé .. koukám, na druhý straně to bude větší švanda ;P
Nexios
-
- Misspelling Chicken
Celkom sranda že keď tu hralo veľa hráčov ako sa všetci hrnuli byť pk, získať mamon z ničoho atď atď a keď hráčov je málo a logicky je menšia šanca obohacovania sa na úkor druhých, zrazu všetci chcú byť blue
kebyže to je jednorázové tak dajme tomu že by to mohlo byť fajn ale ako tu už snáď niekto písal mohlo by to mať aj nejaké tie následky (odpracovať si to, zníženie skillov, a tak...).
Musím ale uznať je to dosť logické keď pk na harve dnes stretne max ďalšie pk a za tých pár regov mu meranie síl s ním nestojí...
kebyže to je jednorázové tak dajme tomu že by to mohlo byť fajn ale ako tu už snáď niekto písal mohlo by to mať aj nejaké tie následky (odpracovať si to, zníženie skillov, a tak...).
Musím ale uznať je to dosť logické keď pk na harve dnes stretne max ďalšie pk a za tých pár regov mu meranie síl s ním nestojí...
A to už jsem ti pomalu začínal věřit.....I´m so naive . Jasný no, PK vlastně mají modráky jen proto aby bonzovali dungy, k ničemu jinému vlastně. Gayi kolik práskáš dungů denně, simtě?Myth píše:Popravdě - jo chtěl. Ale zas tak naivní abych to navrhoval nejsem. Kam by to pkčka dopracovali, kdyby nemohli za modráky bonzovat dungy?Raynor píše:a flag pro modraky co maj pk by ste nechteli?