Bezduvodny Blok Acc

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Ishida Uryu
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Bezduvodny Blok Acc

Příspěvek od Ishida Uryu »

Zdravim Chtel bych se zeptat proc Mne spojujete s timto prohreskem ( df2cfc Oor-Tael Dual panacek mel pustenej.Ale ovsem kombinovat kempeni zacatku dungu za pk a modrakem okoukavat guildu, ktera ma jit danej dung a cekovat jestli uz vyrazej.+ spiclovani s duchem Delete + ucty zigicz, darknes2, maf, rogerman3, ppardus, abarai Ac.) Kdyz jsem logl asi tak na hiodku a este k tomu sem chvili tamooval nebo byl v cechu uz jsem psal i a adminuv dp email ze doslo k chybe ale este mi nikdo neodpovedel Doufam ze jde jen o chybu Kde ste si spletli acc abarai s nejakym jinym.
ps zadam o rychle vyrizeni rad bych si jeste na dp zahral a od znova zacinat nebudu kdyz vim ze slo o chybu.dik
pss: jo a ani jedna s tech postav co jsou v tom uvedeny nepatri do acc abarai tam jen jen 1 postava ranger Ishida Uryu
Redd
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Redd »

Já jsem to neblokoval, ale není to tím, že jsi logoval i jeho postavy nebo on Tvé?
Ishida Uryu
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Ne urcite mou postavu logovat nemohl ja svuj acc po parletejch skusenostech nepujcuju. A ja jeho ani neznam takze urcite ne.. u mne byl nalogovanej jedinej clovek mimo mne a ten ma jen wampa takze asi doslo k nejake nejake chybe Tak bych poprosil o obnoveni acc mozna ze se to stalo jen kuli tomu ze sem odlog jen pobliz nebo neco takoveho netusim ten den sem nalogl asi jen na 1 hodku co sem se sel probehnout na taming a trochu harvu ale vic nevim.
Ishida Uryu
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Jo to vim ale netusim jak je mozne ze se za mne nekdo logoval kdyz vim ze jedinej kdo znal heslo na tenhle acc jsem jenom ja a mim notasu nevim u koho bych moh logovat kdyz jsem vecne v hospode a loguju jen doma a to posledni dobou jen obcas a je to zajimavi ze ste mne blokli acc v den kdy jsem byl doma a mel jsem zaplou uo okolo 1-3 hodiny a pak sem sel ven.
Ps: asi by jste mi nemohli dat email na toho dotycne ktery logl muj accc nelegalne. Rad bych si snim promluvil a vyresil to a zadam vas o obnoveni toho acc.
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

hele, todle bych řešil nejlíp asi Pmkou nebo přes icq..
Ishida Uryu
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Okej Moje icq je 355 952 337
Michaels
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michaels »

lol ty napis gm ne ze sem napises tvoje icq
Ishida Uryu
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

jO ALE NEVIM JAKYMU gM TO MAM NAPSAT V PROHRESKU NENI GM PODEPSANE abych vedel jaky mne bloklo acc
Piscot
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Piscot »

Ishida Uryu píše:jO ALE NEVIM JAKYMU gM TO MAM NAPSAT V PROHRESKU NENI GM PODEPSANE abych vedel jaky mne bloklo acc
Podle toho Ac. na konci prohřešku, bych tipoval Acaruse, který se těmihle záležitostmi zabývá.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

pokoukam v utetery.

až to v úteterý pokoukáš, tak si to odemkni
/Soap
Bidas
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bidas »

Acarus píše:pokoukam v utetery.

až to v úteterý pokoukáš, tak si to odemkni
/Soap
Tak co jak to dopadlo? Poklikal si to spatne?:pp
Ishida Uryu
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

No tak jako vetsinou to nejak nedopadlo po 6 letech hrani na dp muzu rict slusne sevam tenhle server ser..... ja s nim koncim protoze new acc si kuli tomu delat nebudu.
Jo a bejt vama zavedu nejaky normalni ceny. tim se odkazuju na ceny pred neekolika lety co treba druidka stala 30k.
Karolilinecka
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karolilinecka »

Ishida Uryu píše:No tak jako vetsinou to nejak nedopadlo po 6 letech hrani na dp muzu rict slusne sevam tenhle server ser..... ja s nim koncim protoze new acc si kuli tomu delat nebudu.
Jo a bejt vama zavedu nejaky normalni ceny. tim se odkazuju na ceny pred neekolika lety co treba druidka stala 30k.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Michaels
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michaels »

30K snad nestala nikdy, sice cob byl treba za 8K ale za 30 ne :P
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Michaels píše:30K snad nestala nikdy, sice cob byl treba za 8K ale za 30 ne :P
ale stala, moje prvni fajtka na dp stala prave 30K a tehdy to byla normalni cena ...
Arim
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arim »

Hunter píše:Mno, zde dokonce musím souhlasit. coby za 7k kus (tedy róba 25-30k) byly naprosto standartní ještě možná i na začátku 2005.

Jsem tady správně v diskuzi o cenách cobovek, já vím.
Ano jsi zde spravne ! Je pravdou, ze i za 5K cob se dal sehnat a cobovky za 20-30K byly naprosto beznou veci ...
Stary mrzuty kocour, co nema rad pondelky ...
Michaels
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michaels »

noa? dnes je cob za 70K, ale kdo urcuje cenu? lidi na trhu, tak je na vas zda to koupit a nebo ne, a blbosti o mensim dropu sou hovadina
Sejra
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sejra »

Michaels píše:noa? dnes je cob za 70K, ale kdo urcuje cenu? lidi na trhu, tak je na vas zda to koupit a nebo ne, a blbosti o mensim dropu sou hovadina
Chceš tedy řict že drop cobů je uz XY let bez nějaky změny ?
neexistující stranka
Michaels
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michaels »

ja bych rekl ze jeste vetsi driv si nemel pvp zony jako ils, lesik apod, takze si harvis kingy, lsnka, dready apod a cobu mas dostatek , driv si musel dung a z walkingu a kingu byl vzdy malej drop
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Ishida Uryu píše:No tak jako vetsinou to nejak nedopadlo po 6 letech hrani na dp muzu rict slusne sevam tenhle server ser..... ja s nim koncim protoze new acc si kuli tomu delat nebudu.
vidis to no si mel zkusit aspon tu pmku na foru a nebo me procink na icq ... ale nejsem slon a nemam takovou pamet.
tedka jdu konecne spat a od zejtrka sem fcni.
Odpovědět