Výkup killů
[quote="Inkvizitor Dan"][/quote]
Zrovna ty Dane mas jak blue clera tak PK clera. Z jakyho duvodu tedy nemuzou mit i ostatni lidi aspon 2 chary? Aby si zahrali.
Nebo teda muzu pojet par kopacu v dole ci par vyprav a kdyz me to prestane bavit tak pak pozadat o zmodrani? Asi sem divnej kdyz mi to prijde padly na hlavu.
Zrovna ty Dane mas jak blue clera tak PK clera. Z jakyho duvodu tedy nemuzou mit i ostatni lidi aspon 2 chary? Aby si zahrali.
Nebo teda muzu pojet par kopacu v dole ci par vyprav a kdyz me to prestane bavit tak pak pozadat o zmodrani? Asi sem divnej kdyz mi to prijde padly na hlavu.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Vulcane - The Craftman
[/size]
- Romeo
- Slime Flourisher
Mně to přijde OK, za předpokladu že ten systém bude nastavený tak, že se ti nevyplatí přepínat blue/red podle nálady a výbavy výpravy před tebou.Byotch píše: Nebo teda muzu pojet par kopacu v dole ci par vyprav a kdyz me to prestane bavit tak pak pozadat o zmodrani? Asi sem divnej kdyz mi to prijde padly na hlavu.
Každý by měl mít možnost odpykat si svoje hříchy. V tomhle případě nejsem moc zastáncem nějakého pracovního tábora a možnosti si to odsekat.
Spíš bych si uměl představit něco ala šutr, který ti nastaví 20-30 killů (to už se dá odkoupit za celkem rozumnou cenu) a srazí skilly o 10-20% (hrát se s tim dá, i chodit střední dungy, neni potřeba tvrdnout ve vězení a pořád je to výhodnější než kopat novou postavu - pár týdnů bude trvat než se to vrátí na maximální úroveň, což by mohlo zabránit častému měnění barvy)
[color=red]Romeo,[/color] the gallant highwayman
To se zase poved blábol...
To se zase poved blábol...
No tak sis pokecal sám se sebou. Doufám, že ti je lépe a dušička má pokoj. Ale když to píšeš takhle tak ti mohu odpovědět speciálně jenom a jedině pro Tebe: Prase zustane prasetem a může zmodrat třeba 10x.Inkvizitor Dan píše:Budeme radi kdyz zase delsi dobu nebudes prispivat do topiku ve kterem se vyskytuje slovo pk. Bude nam vsem lepe, jelikoz tvuj prispevek je zcela stupidni vykrik cloveka jenz se nedokaze na cokoli s pvp tematikou podivat jinak nez svejma omezenejma ocima uplakanyho modraka, nebo nad tim dokonce uvazovat. Nic proti tobe nemam ale opravdu se divim ze clovek tvyho veku dokaze vyplodit neco takovyho.
Zkus pochopit, ze hra za pk neni hrich, nybrz plnohodnotna soucast hry (no ted uz prave ne) na tomhle shardu.
Pro ostatní NORMÁLNÍ PvPery: jednou jste si zvolili a buď se toho budete hrdě držet nebo holt za svoji volbu(blbost ?) budete platit.
P.s. pro Inkviho: nedělej ze sebe blbečka, mám Tě za docela rozumného člověka. Zatím.

Slovo "Matka", je Boží jméno na rtech a v srdcích našich dětí.
Breezeway [Sanct Lor] - Vánek před bouří (Důchodkyně)
Phawna [Sanct Lor] - Sestra noci (Unavená alchymistka)
Jindriska [Sanct Lor] - Craftswoman (Vzteklá pracantka)
Breezeway [Sanct Lor] - Vánek před bouří (Důchodkyně)
Phawna [Sanct Lor] - Sestra noci (Unavená alchymistka)
Jindriska [Sanct Lor] - Craftswoman (Vzteklá pracantka)
Ale ale koukam,ze te to nejak rozcililo....a vis co se rika...pro pravdu se clovek zlobiInkvizitor Dan píše:Vetsi nesmysl jsem tu snad necetl... prober se ze sna a logni DP, jsi asi na spatnym shardu....Je videt ze zas kecas do neceho o cem nevis hm... nic je snad slaby slovo. V tech nekolika vetach je hned nekolik faktickejch nesmyslu a lzi...Aknah píše:
..., ale mas pravdu predtim bylo vic Pk quild takze se lip behalo, nez je zacali postupne mazat, ted ten zbytek co tu zbyl nechce vylejzat, protoze se zacalo vic modraku branit a zacali behat BHW, a to se pk nelibi pac zacinaj prichazet o svoje lotnuty veci jinych modraku..a bla bla bla....proste bych to tady zavrela, pac je to takovej vykrik do tmy...

Hej... Mal som 2 charmbooky jeden na reactiv druhy na str a tie ikonky tam ostali aj ked charmbooky zmizli... Ale pouzivat tie kuzla cez tie ikonky nejdu(bez charmbooku) :pPheme píše:No tak nycte jak to je, to je z charmbook ty kouzla? neznam to tak rekni
Edit by Mul: Kdyz jsem topik odemykal tak jsem myslel ze se dokazete drzet tematu, ale ocividne ne.