Phoenix
Mne tohle zpusobovalo napriklad to, ze jsem ten program nemel nahranej primo ve slozce s UO.Speedy píše:cau lidi mam mensi problem,mam nainstalovany ty frameworks 3.5 sp1 ,pustim fenu lognu do hry,a asi tak po 2-5 sekundach mi to hodi unable to detect phoenix,skousel sem tu verzi phoenix06 aji tu od wilsona a furt ta sama chyba,muzete me nak poradit?
Ahoj,Speedy píše:cau lidi mam mensi problem,mam nainstalovany ty frameworks 3.5 sp1 ,pustim fenu lognu do hry,a asi tak po 2-5 sekundach mi to hodi unable to detect phoenix,skousel sem tu verzi phoenix06 aji tu od wilsona a furt ta sama chyba,muzete me nak poradit?
potreba mit phoenixe v uo netreba. A napis mi pokud mozno vecer na icq, pres forum se tohle resit neda.
Pokud te nenapada jak script vyuzit, tak ho asi nepotrebujes.. Ale je to mnohem spolehlivejsi nez nejaky laststatus pod yokem.Raynor píše:Muzes upresnit jak to uplatnit v kouzleni?
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Ja si tim sice vyberu "Target" ale nevim jak napsat hotkej na kouzlo aby to letelo na onen "target" :p
Ted uz sem se snat vyjadril srozimitelneji ))
a pak jsem se jeste neuspesne snazil udelat kouzla prez zatargeteni utokem.je to vubec na fene mozny?
Jediny na co sem prisel bylo casteni prez oznacovaci sipku
Ted uz sem se snat vyjadril srozimitelneji ))
a pak jsem se jeste neuspesne snazil udelat kouzla prez zatargeteni utokem.je to vubec na fene mozny?
Jediny na co sem prisel bylo casteni prez oznacovaci sipku
Naposledy upravil(a) Raynor dne 14.07.2009 16:41:32, celkem upraveno 1 x.
Správce charity válečníků
A jak teda dopadla pohadka o Phenixu. Vyhrál Herry Plotter?
Zatim mi to tak pripada, coz takto nyni strhnout pravidla ohledne dualu? http://i31.photobucket.com/albums/c378/ ... s/shit.jpg
Zatim mi to tak pripada, coz takto nyni strhnout pravidla ohledne dualu? http://i31.photobucket.com/albums/c378/ ... s/shit.jpg
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Vulcane - The Craftman
[/size]
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
Yoko taky dřív nepadalo, nebo vám posledních 6 (čikolik) let vkuse padalo, 30x za Desp, a všichni jste na něm byli? Byste se spíš měli zamyslet nad tim, PROČ vám začlo takhle padat.
Já třeba přešel na yoko jen z toho důvodu, že prostě yokaři byli schopný shodit assist skoro čímkoliv .. například barvou písma, pokud mě paměť neklame .. či jak to kluci šikovný dělali. Rozhodně člověk vyběhl, někoho potkal a měl cc .. a nalognul v b/w. Čili jen co se yoko dostalo do ruky volům, tak jsem na něj byl nucen přejít i když jsem ho používat nechtěl.
Já třeba přešel na yoko jen z toho důvodu, že prostě yokaři byli schopný shodit assist skoro čímkoliv .. například barvou písma, pokud mě paměť neklame .. či jak to kluci šikovný dělali. Rozhodně člověk vyběhl, někoho potkal a měl cc .. a nalognul v b/w. Čili jen co se yoko dostalo do ruky volům, tak jsem na něj byl nucen přejít i když jsem ho používat nechtěl.
Naposledy upravil(a) Hunter dne 23.07.2009 13:37:17, celkem upraveno 1 x.
Nexios
- DarthKnight
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Nikdy nikdo nebyl nucenej používat ten či onen program,když si používal Assist měl si ho používat dál a neremcat tady blbosti...Hunter píše:Yoko taky dřív nepadalo, nebo vám posledních 6 (čikolik) let vkuse padalo, 30x za Desp, a všichni jste na něm byli? Byste se spíš měli zamyslet nad tim, PROČ vám začlo takhle padat.
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
No narozdil od tebe ma Huntah pravdu. Asist neni spatnej, jen malo maker a jail skript by me na nem nesel moc dobre udelat, proto se proste dostava do pozadi.DarthKnight píše:Nikdy nikdo nebyl nucenej používat ten či onen program,když si používal Assist měl si ho používat dál a neremcat tady blbosti...Hunter píše:Yoko taky dřív nepadalo, nebo vám posledních 6 (čikolik) let vkuse padalo, 30x za Desp, a všichni jste na něm byli? Byste se spíš měli zamyslet nad tim, PROČ vám začlo takhle padat.
To ze vam ted pada joko, postavit to jako argument pro nastup feny je fakt lolík a to ne malej. )
- DarthKnight
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Lucky neříkam,že Assist neni pozadu za Yokem.. Ja jen tvrdim,že je každýho volba co bude používat... Takže to bylo jeho svobodný rozhodnutí přejít na Yoko ...Lucky píše:No narozdil od tebe ma Huntah pravdu. Asist neni spatnej, jen malo maker a jail skript by me na nem nesel moc dobre udelat, proto se proste dostava do pozadi.DarthKnight píše:Nikdy nikdo nebyl nucenej používat ten či onen program,když si používal Assist měl si ho používat dál a neremcat tady blbosti...Hunter píše:Yoko taky dřív nepadalo, nebo vám posledních 6 (čikolik) let vkuse padalo, 30x za Desp, a všichni jste na něm byli? Byste se spíš měli zamyslet nad tim, PROČ vám začlo takhle padat.
To ze vam ted pada joko, postavit to jako argument pro nastup feny je fakt lolík a to ne malej. )
Nelíbí se mi říct,když něco na něm nejde,že byl nucen... Proč by byl nucen?Neni..
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
DarthKnighte, sleduj - napíšu ti to znovu, zkus si to třeba protentokrát přečíst celý, ok? Ten můj příklad - chci běhat pvp (to snad chtít na DP ještě můžu), ale od nějaké doby (kdy se rozšířilo yoko mezi nesoudné lidi), tak vždycky,když ty lidi v lese potkám, tak mi spadne klient. Když znova lognu a jsem ještě naživu, tak podle toho jestli už za sekundu umřu, nebo ještě bych mohl utýct, tak mi spadne znova. A pak už jen lognu do ducha.DarthKnight píše:[..] Takže to bylo jeho svobodný rozhodnutí přejít na Yoko ...
Nelíbí se mi říct,když něco na něm nejde,že byl nucen... Proč by byl nucen?Neni..
Je možné, že v takovém případě je pro tebe svobodným rozhodnutím to, že budu stále na assistu a přestanu běhat pvp, ale .. každej tu svobodu rozhodování (a s ní související nucení) vidíme jinak. Pokud jsem chtěl běhat pvp, tak jsem rozhodně byl nucen používat yoko. Přestože jsem ani potom nikdy nepoužíval věci, které bych nebyl schopen v assistu rozchodit. Musel jsem ho používat pouze proto, neboť jinak bych pvp pro cc běhat nemohl.
Nexios
- Mara z Acoma
- Hitgirl
- Kontaktovat uživatele:
Fakt jo? :pHunter píše: že prostě yokaři byli schopný shodit assist skoro čímkoliv .. například barvou písma, pokud mě paměť neklame .. či jak to kluci šikovný dělali. ... ale od nějaké doby (kdy se rozšířilo yoko mezi nesoudné lidi), tak vždycky,když ty lidi v lese potkám, tak mi spadne klient
A vis, ze uz je to tak 4 roky osetrene? :p a co pamatuju to bylo osetrene skoro hned jak s tim zacli byt problemy.
Jsou lidi co s assistem nemaji problem jak v pvp nebo v pvm, je to jen o hracich a o lenosti a taky hodne o pristupu ke hre. Yoko je pohodlnejsi, fena jeste vic..
Show is over motherlovers!
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
Pokud se s Assistem díky yoku nedalo tedy třeba několik měsíců běhat (nebo jak dlouho), než se to ošetřilo .. tak jsem měl dělat co? Protože skoro hned to nebylo ani v křeči, dobře si pamatuju jak dlouho jsem zoufale ccčkovalv očekávání, že se něco stane. Takže bych to zase tak nepřehrával, přecijen nejsme v dramatickém kroužku.
V té době jsem hrával, takže si to pamatuju. V dobách, kdy jsem běhal denně, tak to ošetřené nebylo. A jestli to je ošetřené teď, to mi je vážně docela jedno ;P Pointa byla, jak jsi si jistě povšimla, v něčem jiném.
Jen jsem podotýkal, že za ty ccčka v yoku si můžou nejpravděpodobněji lidi sami. Nejsou k používání Phoenixu nuceni "systémem" (tedy že by jim server najednou začal způsobovat padání klienta a oni se můžou zachránit jen c# programem), nýbrž si za to skutečně nejspíše (jako už obvykle) můžou sami. Tak, když už nic, si to alespoň přiznat. No ne? Vždyť se tady ani nikdo za používání nepovolenýho programu nemaže, tak naco takový dráááma ;p
V té době jsem hrával, takže si to pamatuju. V dobách, kdy jsem běhal denně, tak to ošetřené nebylo. A jestli to je ošetřené teď, to mi je vážně docela jedno ;P Pointa byla, jak jsi si jistě povšimla, v něčem jiném.
Jen jsem podotýkal, že za ty ccčka v yoku si můžou nejpravděpodobněji lidi sami. Nejsou k používání Phoenixu nuceni "systémem" (tedy že by jim server najednou začal způsobovat padání klienta a oni se můžou zachránit jen c# programem), nýbrž si za to skutečně nejspíše (jako už obvykle) můžou sami. Tak, když už nic, si to alespoň přiznat. No ne? Vždyť se tady ani nikdo za používání nepovolenýho programu nemaže, tak naco takový dráááma ;p
Nexios