Phoenix

Vaše nápady a návrhy
Odpovědět

Povolit?

Ano
132
43%
Ne
102
33%
Ano jen se stejnymi podminkami pro vsechny + kontrola na spravnost souboru(verdata etc.)
76
25%

Celkem hlasů: 310

Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Muzes upresnit jak to uplatnit v kouzleni?
Správce charity válečníků
Speedy
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Speedy »

cau lidi mam mensi problem,mam nainstalovany ty frameworks 3.5 sp1 ,pustim fenu lognu do hry,a asi tak po 2-5 sekundach mi to hodi unable to detect phoenix,skousel sem tu verzi phoenix06 aji tu od wilsona a furt ta sama chyba,muzete me nak poradit?
Hajek II.
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hajek II. »

Speedy píše:cau lidi mam mensi problem,mam nainstalovany ty frameworks 3.5 sp1 ,pustim fenu lognu do hry,a asi tak po 2-5 sekundach mi to hodi unable to detect phoenix,skousel sem tu verzi phoenix06 aji tu od wilsona a furt ta sama chyba,muzete me nak poradit?
Mne tohle zpusobovalo napriklad to, ze jsem ten program nemel nahranej primo ve slozce s UO.
Mikee
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikee »

Speedy píše:cau lidi mam mensi problem,mam nainstalovany ty frameworks 3.5 sp1 ,pustim fenu lognu do hry,a asi tak po 2-5 sekundach mi to hodi unable to detect phoenix,skousel sem tu verzi phoenix06 aji tu od wilsona a furt ta sama chyba,muzete me nak poradit?
Ahoj,
potreba mit phoenixe v uo netreba. A napis mi pokud mozno vecer na icq, pres forum se tohle resit neda.
Raynor píše:Muzes upresnit jak to uplatnit v kouzleni?
Pokud te nenapada jak script vyuzit, tak ho asi nepotrebujes.. Ale je to mnohem spolehlivejsi nez nejaky laststatus pod yokem.
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Mikee píše:
Raynor píše:Muzes upresnit jak to uplatnit v kouzleni?
Pokud te nenapada jak script vyuzit, tak ho asi nepotrebujes.. Ale je to mnohem spolehlivejsi nez nejaky laststatus pod yokem.
Ale prd on se asi pta jak to uplatnit v kouzleni z pozice pk (aspon teda na foru pise jen pokud jde o pk) :wink:
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Ja si tim sice vyberu "Target" ale nevim jak napsat hotkej na kouzlo aby to letelo na onen "target" :p

Ted uz sem se snat vyjadril srozimitelneji ))

a pak jsem se jeste neuspesne snazil udelat kouzla prez zatargeteni utokem.je to vubec na fene mozny?

Jediny na co sem prisel bylo casteni prez oznacovaci sipku
Naposledy upravil(a) Raynor dne 14.07.2009 16:41:32, celkem upraveno 1 x.
Mikee
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikee »

Raynor píše:Ja si tim sice vyberu "Target" ale nevim jak napsat hotkej na kouzlo aby to letelo na onen "target" :p
,cast 5 lastattack
viz komentar co sem k tomu napsal :)
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

sem to nejak prehlid :p dik ) a ten predchozi post sem jeste obohatil.tak dik za odpovedi...
edit:Tak uz sem obevil reseni vsech svich problemu :p
Ja to psal stale obracene attacklast misto lastattack )
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

A jak teda dopadla pohadka o Phenixu. Vyhrál Herry Plotter?

Zatim mi to tak pripada, coz takto nyni strhnout pravidla ohledne dualu? http://i31.photobucket.com/albums/c378/ ... s/shit.jpg
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Night Storm
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Night Storm »

je to povoleny jo?
Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave Lister »

pravidla píše:Schválené externí programy jsou: UOAssist, Autopilot, Winpilot, EasyUO, Yoko-Injection a Razor.
hemeneks more gadzo vazelina!
Calderik
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Calderik »

nu ja doufam že to povolej aspoň bude pořádnej klient a proram misto joka kterej nepadá a scritpty se stejně jednou na všecko postupně vymyslej
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Yoko taky dřív nepadalo, nebo vám posledních 6 (čikolik) let vkuse padalo, 30x za Desp, a všichni jste na něm byli? Byste se spíš měli zamyslet nad tim, PROČ vám začlo takhle padat.

Já třeba přešel na yoko jen z toho důvodu, že prostě yokaři byli schopný shodit assist skoro čímkoliv .. například barvou písma, pokud mě paměť neklame .. či jak to kluci šikovný dělali. Rozhodně člověk vyběhl, někoho potkal a měl cc .. a nalognul v b/w. Čili jen co se yoko dostalo do ruky volům, tak jsem na něj byl nucen přejít i když jsem ho používat nechtěl.
Naposledy upravil(a) Hunter dne 23.07.2009 13:37:17, celkem upraveno 1 x.
Nexios
DarthKnight
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DarthKnight »

Hunter píše:Yoko taky dřív nepadalo, nebo vám posledních 6 (čikolik) let vkuse padalo, 30x za Desp, a všichni jste na něm byli? Byste se spíš měli zamyslet nad tim, PROČ vám začlo takhle padat.

Já třeba přešel na yoko jen z toho důvodu, že prostě yokaři byli schopný shodit assist skoro čímkoliv .. například barvou písma, pokud mě paměť neklame .. či jak to kluci šikovný dělali. Rozhodně člověk vyběhl, někoho potkal a měl cc .. a nalognul v b/w. Čili jen co se yoko dostalo do ruky volům, tak jsem na něj byl nucen přejít i když jsem ho používat nechtěl.
Nikdy nikdo nebyl nucenej používat ten či onen program,když si používal Assist měl si ho používat dál a neremcat tady blbosti...
Amadeus
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amadeus »

Hunter píše:last post
A to bude to samý s Fenou
"...a rudé budou vaše slzy..."
Mr. PeKař

18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

DarthKnight píše:
Hunter píše:Yoko taky dřív nepadalo, nebo vám posledních 6 (čikolik) let vkuse padalo, 30x za Desp, a všichni jste na něm byli? Byste se spíš měli zamyslet nad tim, PROČ vám začlo takhle padat.

Nikdy nikdo nebyl nucenej používat ten či onen program,když si používal Assist měl si ho používat dál a neremcat tady blbosti...
No narozdil od tebe ma Huntah pravdu. Asist neni spatnej, jen malo maker a jail skript by me na nem nesel moc dobre udelat, proto se proste dostava do pozadi.
To ze vam ted pada joko, postavit to jako argument pro nastup feny je fakt lolík a to ne malej. )
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
DarthKnight
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DarthKnight »

Lucky píše:
DarthKnight píše:

No narozdil od tebe ma Huntah pravdu. Asist neni spatnej, jen malo maker a jail skript by me na nem nesel moc dobre udelat, proto se proste dostava do pozadi.
To ze vam ted pada joko, postavit to jako argument pro nastup feny je fakt lolík a to ne malej. )
Lucky neříkam,že Assist neni pozadu za Yokem.. Ja jen tvrdim,že je každýho volba co bude používat... Takže to bylo jeho svobodný rozhodnutí přejít na Yoko ...

Nelíbí se mi říct,když něco na něm nejde,že byl nucen... Proč by byl nucen?Neni..
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

DarthKnight píše:[..] Takže to bylo jeho svobodný rozhodnutí přejít na Yoko ...

Nelíbí se mi říct,když něco na něm nejde,že byl nucen... Proč by byl nucen?Neni..
DarthKnighte, sleduj - napíšu ti to znovu, zkus si to třeba protentokrát přečíst celý, ok? Ten můj příklad - chci běhat pvp (to snad chtít na DP ještě můžu), ale od nějaké doby (kdy se rozšířilo yoko mezi nesoudné lidi), tak vždycky,když ty lidi v lese potkám, tak mi spadne klient. Když znova lognu a jsem ještě naživu, tak podle toho jestli už za sekundu umřu, nebo ještě bych mohl utýct, tak mi spadne znova. A pak už jen lognu do ducha.

Je možné, že v takovém případě je pro tebe svobodným rozhodnutím to, že budu stále na assistu a přestanu běhat pvp, ale .. každej tu svobodu rozhodování (a s ní související nucení) vidíme jinak. Pokud jsem chtěl běhat pvp, tak jsem rozhodně byl nucen používat yoko. Přestože jsem ani potom nikdy nepoužíval věci, které bych nebyl schopen v assistu rozchodit. Musel jsem ho používat pouze proto, neboť jinak bych pvp pro cc běhat nemohl.
Nexios
Mara z Acoma
Hitgirl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mara z Acoma »

Hunter píše: že prostě yokaři byli schopný shodit assist skoro čímkoliv .. například barvou písma, pokud mě paměť neklame .. či jak to kluci šikovný dělali. ... ale od nějaké doby (kdy se rozšířilo yoko mezi nesoudné lidi), tak vždycky,když ty lidi v lese potkám, tak mi spadne klient
Fakt jo? :p
A vis, ze uz je to tak 4 roky osetrene? :p a co pamatuju to bylo osetrene skoro hned jak s tim zacli byt problemy.
Jsou lidi co s assistem nemaji problem jak v pvp nebo v pvm, je to jen o hracich a o lenosti a taky hodne o pristupu ke hre. Yoko je pohodlnejsi, fena jeste vic..
Show is over motherlovers!
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Pokud se s Assistem díky yoku nedalo tedy třeba několik měsíců běhat (nebo jak dlouho), než se to ošetřilo .. tak jsem měl dělat co? Protože skoro hned to nebylo ani v křeči, dobře si pamatuju jak dlouho jsem zoufale ccčkovalv očekávání, že se něco stane. Takže bych to zase tak nepřehrával, přecijen nejsme v dramatickém kroužku.

V té době jsem hrával, takže si to pamatuju. V dobách, kdy jsem běhal denně, tak to ošetřené nebylo. A jestli to je ošetřené teď, to mi je vážně docela jedno ;P Pointa byla, jak jsi si jistě povšimla, v něčem jiném.

Jen jsem podotýkal, že za ty ccčka v yoku si můžou nejpravděpodobněji lidi sami. Nejsou k používání Phoenixu nuceni "systémem" (tedy že by jim server najednou začal způsobovat padání klienta a oni se můžou zachránit jen c# programem), nýbrž si za to skutečně nejspíše (jako už obvykle) můžou sami. Tak, když už nic, si to alespoň přiznat. No ne? Vždyť se tady ani nikdo za používání nepovolenýho programu nemaže, tak naco takový dráááma ;p
Nexios
Odpovědět