Ale co na to Jan Tl.. eehm, Mark Twain? Ten totiž jednou pravil: "Nikdy jsem nenechal školu, aby bránila mému vzdělání."Darlok píše:No vidis, kdyz te za to nesmazou rodice, tak aspon Acar je na spravnym miste. Vzdelani je dulezitejsi nez uoThe Hardy píše: mám to doma trošku jinak bo mě čeká 4. ročník a mám reparát takže moje aktivity směřujou trochu jiným směrem než je uo..
Oor-Tael
Nexios
nechat skolu kuli uo je docela starej trend , tak 4-5 let spatkyHunter píše:Ale co na to Jan Tl.. eehm, Mark Twain? Ten totiž jednou pravil: "Nikdy jsem nenechal školu, aby bránila mému vzdělání."Darlok píše:No vidis, kdyz te za to nesmazou rodice, tak aspon Acar je na spravnym miste. Vzdelani je dulezitejsi nez uoThe Hardy píše: mám to doma trošku jinak bo mě čeká 4. ročník a mám reparát takže moje aktivity směřujou trochu jiným směrem než je uo..
tedka bych se stydel docela
clen fora vod dob Imperia
Re: Oor-Tael
The Hardy píše:tak co modráci spokojený jste?:D To bude zas podungováníčko co?:) Chodit decáky s topkama atd jinak ve spoedním topicu ohledně frakcí sem chtěl pochválit empa co napsal na první stránce ty gz v buxu boj o město a tak hezký škoda že sem se toho nedožil bitku o nějaký city bych si nenechal ujít no nic mějte se na tom DP krásně:)
Vida a to mi někdo už psal , že to neni možny ze Gara pouziva tenhle scipt a kazdy rano si obiha hlidace kvuli IDcku,... a ona je to pravda hhhh
takže za mě. Táhněte do háje ! :p To , že se tu lze přlogovat behem par sekund z modraka na PK mi vadi....ale s tim nic neudelam, ale tohle už je fakt moc, jak by se vam libilo kdyby modraci meli scipt a vedeli by kde zrovna jste?... asi moc ne vid :p hlavne že ti hlídači tam byli daný z části i kvuli vam .p
TO cos delal je svinstvo a s fair play to nema nic spolecnyho. Neni nad to si tam zabehnout a nechat se prekvapit vis to je ten adrenalin na obou stranach. Ale jit na jisto....? nezlob se na mě, to je hyenismus. bye a za sebe doufam ze takovyhle podobný už tu neuvidím.
Ja si myslim ze je to docela tvrde. Mel jim dat alespon nejakou vyhruzku nebo tak. Proste se mi to zda trosku netaktní v dobe kdy dp maliiinko stagnuje.
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Kdybych chtěl rejpat, tak napíšu třeba to, že někdo používá nepovolené funkce schváleného programu a je smazán, kdežto jinej používá rovnou nepovolený program a je to v pohodě.
GM píše:Do te doby to bude tak jak to je, nez se finalne nevyjadrime v pravidlech popr v novinkach jinak. tzn ze jine externi programy nez uvedene na strankach v pravidlech jsou nezadouci a jejich uzivatele se vystavuji stejnemu trestu jako, kdyz se zjisti ze pouzivaji jine modifikace klienta nez povolenych treba 1.26.i ... muzete si vyhledat v prohreskach sami.Kdosi píše:otázkou zůstáva, ta úprava co si udělal je zaměřená proti Phoenixu nebo je to jen náhoda?
budete se snažit do té doby [=do doby teoretického schválení Phoenixu, pozn. Hunter] omezit používání tohoto programu?
Nexios
- Ultragreen
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
- Ultragreen
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Ale toleruje se jeho používání..takže vlastně zakázaný není.. , nebo nikde se nenapsalo, že by byl zakázaný.Castian píše:phoenix zakazany je, to ze zatial je jeho pouzivanie tolerovane je jina... respektivne da se to rict tak, ze phoenix povoleny nieje
Žijeme ve světě, ve kterém existuje reálné i zdánlivě nemožné, kde skutečnost na sebe bere podobu iluze a kde jsou některé věci nevysvětlitelné, dokážete odlišit pravdu od smyšlenky?
Viz pravidla:Ultragreen píše:Ale toleruje se jeho používání..takže vlastně zakázaný není.. , nebo nikde se nenapsalo, že by byl zakázaný.Castian píše:phoenix zakazany je, to ze zatial je jeho pouzivanie tolerovane je jina... respektivne da se to rict tak, ze phoenix povoleny nieje
Kód: Vybrat vše
Schválené externí programy jsou: UOAssist, Autopilot, Winpilot, EasyUO, Yoko-Injection a Razor.
Kód: Vybrat vše
Je zakázáno používat jiné než schválené externí programy, které ovlivňují chod klienta případně komunikaci mezi klientem a serverem.
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
to sice ano, dokonce bych pro to i byl kdyz to teda neni mezi povolenymi programy ALE pote by tu uz moc lidi nezustalo..Lartax píše:Nicméně si myslím, že kdyby všechny Fénixaře smazali a odvolali se na pravidla, tak nikdo nemůže říct ani popel, protože pravidlo o používání neschválených programů jednoznačně porušili.
jinak Garadienovi preju stastny a spokojeny zivot bez Ultimy :p
- Verdilith
- Bourak
- Kontaktovat uživatele:
hele bacha :p ,ja sem na pravidla....akorad si byl rychlejsi o par dni noLartax píše:....
edit: tak dni ne ale hodin,tak to jeste neni tak zly :p
Nejsme nestastni anebo si musime predstavit ze je zelenina nestastna.Ale muzeme si myslet ze snad spenat nebo kapusticky maji dusevni problemy?
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
- Ultragreen
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
- Ultragreen
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
hh:pBlecha píše:Ty už to nepí ty voe ....Ultragreen píše:Phoenix ještě není ve finální verzi, my ho jenom testujeme..vlastně pomáháme serveru, testováním .
Žijeme ve světě, ve kterém existuje reálné i zdánlivě nemožné, kde skutečnost na sebe bere podobu iluze a kde jsou některé věci nevysvětlitelné, dokážete odlišit pravdu od smyšlenky?
- Ultragreen
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele: