Kamenovky
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
- Castian
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
alino ono tam hra druhu dolezitu hodnotu aj cena. Pri pvm kamenovkach o ktorych hovoris ta vyjde jeden utok(s efektom alebo bez) na cca. 1k gp. Tak si rozmyslis kedy a ako ju budes pouzivat. Pripocitaj do toho fizz a vyjde ti z toho, ze je to vcelku ok jak to je:)
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Padavos kamenu mi neprijde nejak zvlast vysoka(spis naopak)...Rekl bych ze soucasny nastaveni je docela fajn.Mozna by nebylo spatne aby se snizil fizz a udelal se pri vyrobe nakej random system na durabku.Rekneme trebas rozmezi 100-900
Jen mi Alino rekni co ti na soucasnym sytemu tolik vadi?Ja sem tu nevidel jedinej padnej argument proc to menit.
Jen mi Alino rekni co ti na soucasnym sytemu tolik vadi?Ja sem tu nevidel jedinej padnej argument proc to menit.
Správce charity válečníků
to snad ne:))))))))Ardent píše:Kdy Vás tak tíží šutrovky v PvP nechte si je zakázat..
Já je používám v PvM a opravdu hodně kalkuluju, kdy - kde a jakou použiji.
Ja myslim, ze Kdyz takovej dusk unese takovej slabounkej mag, takovej silnejsi vampik by ji taky mohl utahnout. Precijenom ma vyssi MF skill nez mag:p a muze pouzivat MF zbrane:pp
- Inkvizitor Dan
- Kontaktovat uživatele:
To ze prsk unese duska je vec co mi prijde trochu preboost. Od boosteni HP ma morfy a verim, ze myst dusk nebyl koncipovanej jako ultimatni nonfamovka pro vsechny povolani...
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
- Lucky
- Kontaktovat uživatele:
Tjn plnej souhlas.Inkvizitor Dan píše:To ze prsk unese duska je vec co mi prijde trochu preboost. Od boosteni HP ma morfy a verim, ze myst dusk nebyl koncipovanej jako ultimatni nonfamovka pro vsechny povolani...
A navic jaky sutrovky se pouzivaji?
Dusk, midnajtky, flejm vEmpajr, garou strenga, lajtšíldy, obcas moonšíld dawnka a vEmpaj hant s bloodynou na prebust kdyz neni zbyti, mozna ete nakej můnraj se sajlenthantkou a modli se ze da grejtr sajlencra aspon jednou za dung.
Zbytek sutrovek se pouziva jako ty ve mi fizlo tohle, du to vzit do pvp at se toho zbavim, je to k nicemu. speara of lightwave je toho krasnym prikladem.
Neslo by je treba tosku vyvazit? (klidne i nekterym na efektech ubrat) aby byly tak nak stejne k vyuziti?
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kamenovky
hmm jsou to i pvm zbrane... co zasah to - durab... spocitej si toAlino píše:dotazna Durabky kamenovek neni prehnana durabka ? takto sa na pvp pouzivaju len kamenovki a +9 zbrane alebo tak uz moc nejdu neslo by durabku kamenov znizit tak na 150 ked je new ? lebo toto je trochu prehnane
vopred dakujem za nadavki
Omlouvam se za svuj dobry humor...
Pod vlivem Mamonstva
Pod vlivem Mamonstva
- Sejra
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Ok tak maj stejnej no . Porad by ale tedy vamp mohl utahnout mackySpike píše:Vampire že má vyšší MF než mág? Další chyba na stránkách?Bidas píše:Ja myslim, ze Kdyz takovej dusk unese takovej slabounkej mag, takovej silnejsi vampik by ji taky mohl utahnout. Precijenom ma vyssi MF skill nez mag:p a muze pouzivat MF zbrane:pp
neexistující stranka
-
- Inkless
-
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
to je zase topik..
pvm hráč durabku využije..jeden z naší guildy /věčně bez fame nebo co/ roztříská šutrovky v pridu - uplně nový..
pvp hráč šutrovku vezme většinou poničenou, například když zbyde z dungu
- kde je problem s durabkou? to ze jsou silne je kompenzovano cenou a vyrobou.. esli si nezkoušel zkus a pak poznáš, že tak jak to je je to dobrý a esli tolik durabky nevyužiješ kup si zbraně poničené..
pvm hráč durabku využije..jeden z naší guildy /věčně bez fame nebo co/ roztříská šutrovky v pridu - uplně nový..
pvp hráč šutrovku vezme většinou poničenou, například když zbyde z dungu
- kde je problem s durabkou? to ze jsou silne je kompenzovano cenou a vyrobou.. esli si nezkoušel zkus a pak poznáš, že tak jak to je je to dobrý a esli tolik durabky nevyužiješ kup si zbraně poničené..
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...