Vampire
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
-
- Misspelling Chicken
-
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
Quest je quest, tady nenajdes navody, tady najdes hlaseni chyb a hadky a spamy... Bud napis kamaradovi na icq nebo si na to dojdi sám ve hřeDandagatoot píše:Tak jsem to tu pročetl a kromě hádek o nesmyslech jsem se nedozvědel vůbec nic. Škoda, že mi nikdo nevrátí tu hodinu života![]()
Jak je to s klanama? Nikde jsem nic nevyčetl. Jak se můžu k nějakému připojit? Jaké jsou výhody/nevýhody?

- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
-
- Misspelling Chicken
No, kamarady tady zadny nemam, hraju tejden. Ve hre nikdo nic nevi, a kdyz jsem koukal na stranky na ty questy, tak jsem z toho taky levejCiarny Jazdec píše:Quest je quest, tady nenajdes navody, tady najdes hlaseni chyb a hadky a spamy... Bud napis kamaradovi na icq nebo si na to dojdi sám ve hřeDandagatoot píše:Tak jsem to tu pročetl a kromě hádek o nesmyslech jsem se nedozvědel vůbec nic. Škoda, že mi nikdo nevrátí tu hodinu života![]()
Jak je to s klanama? Nikde jsem nic nevyčetl. Jak se můžu k nějakému připojit? Jaké jsou výhody/nevýhody?

Samotnymu ti to pujde tezko, i kdyz uznavam, ze asi nekoho sehnat bude problem, ale najdou se snad jeste naky lide co pomuzou a postupne casu se dozvis vic veci. Ono stejne splneni toho je celkem nad sily tyden stare postavy.Cimz te nechci zrazovat od toho abys zjistoval dal, ale ve hre se to tezko asi neco primo dozvis, teda aspon o tomto kvestiku.Dandagatoot píše: No, kamarady tady zadny nemam, hraju tejden. Ve hre nikdo nic nevi, a kdyz jsem koukal na stranky na ty questy, tak jsem z toho taky levejNavody nepotrebuju, spis jenom proste neco na zorientovani. Vam se to mluvi, hrajete tu X let, tak je to pro vas proste pohoda nebo rutina. Hrali jste v dobe, kdy tu byli nejaci hraci. Ted je tu proste mrtvo a ja jsem trochu ztracenej no.
-
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
Acarus píše:Samotnymu ti to pujde tezko, i kdyz uznavam, ze asi nekoho sehnat bude problem, ale najdou se snad jeste naky lide co pomuzou a postupne casu se dozvis vic veci. Ono stejne splneni toho je celkem nad sily tyden stare postavy.Cimz te nechci zrazovat od toho abys zjistoval dal, ale ve hre se to tezko asi neco primo dozvis, teda aspon o tomto kvestiku.Dandagatoot píše: No, kamarady tady zadny nemam, hraju tejden. Ve hre nikdo nic nevi, a kdyz jsem koukal na stranky na ty questy, tak jsem z toho taky levejNavody nepotrebuju, spis jenom proste neco na zorientovani. Vam se to mluvi, hrajete tu X let, tak je to pro vas proste pohoda nebo rutina. Hrali jste v dobe, kdy tu byli nejaci hraci. Ted je tu proste mrtvo a ja jsem trochu ztracenej no.
(((ty si dycky tak ochotny nebo je to jen nejaka summer love?

(((nebo summer drunk acarus?)))
Ja sem porad takovy.Ciarny Jazdec píše:Acarus píše:Samotnymu ti to pujde tezko, i kdyz uznavam, ze asi nekoho sehnat bude problem, ale najdou se snad jeste naky lide co pomuzou a postupne casu se dozvis vic veci. Ono stejne splneni toho je celkem nad sily tyden stare postavy.Cimz te nechci zrazovat od toho abys zjistoval dal, ale ve hre se to tezko asi neco primo dozvis, teda aspon o tomto kvestiku.Dandagatoot píše: No, kamarady tady zadny nemam, hraju tejden. Ve hre nikdo nic nevi, a kdyz jsem koukal na stranky na ty questy, tak jsem z toho taky levejNavody nepotrebuju, spis jenom proste neco na zorientovani. Vam se to mluvi, hrajete tu X let, tak je to pro vas proste pohoda nebo rutina. Hrali jste v dobe, kdy tu byli nejaci hraci. Ted je tu proste mrtvo a ja jsem trochu ztracenej no.
(((ty si dycky tak ochotny nebo je to jen nejaka summer love?)))
(((nebo summer drunk acarus?)))
Mam takovy dotaz... Je normalni, ze vampikovi nekonci otrava od Orku? Nebo je to bug?
Vnucka Carolinka si vykopala vampirku a dnes ji malem lehla na otravu, kterou ji dal ork co je na tom paloucku u cechu vampiru. Mela otravu tak 10 minut, pak ji nastesti pomohlo GC od Coraxe.
Vnucka Carolinka si vykopala vampirku a dnes ji malem lehla na otravu, kterou ji dal ork co je na tom paloucku u cechu vampiru. Mela otravu tak 10 minut, pak ji nastesti pomohlo GC od Coraxe.
Čím více zrnek písku odteklo z přesýpacích hodin našeho života, tím jasněji vidíme skrze jejich sklo...
..Jean Paul
..Jean Paul
To je normální, ty orkové dávaj dost dlouhej poison..Caroline píše:Mam takovy dotaz... Je normalni, ze vampikovi nekonci otrava od Orku? Nebo je to bug?
Katatonia[Hated] - Samik[Hated]
http://hejtyd.xf.cz/
http://hejtyd.xf.cz/