Vampire

Odpovědět
Deacon Frost
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Deacon Frost »

Čas je pro božstvo pomíjející... :)
-J-afk:
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

Musime to zahrat prez Sofi. Ta aspon kontroluje AFK hrace. Tak treba ho alespon trochu navnadi a pusti se do prace. Ikdyz rikal ze to bude hotove v breznu.
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Tak zase, nenechte se mýlit komsomolci. Káj sice psal do konce února, nýbrž imho nespecifikoval kterého roku. Čili .. ;P
Nexios
Night Storm
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Night Storm »

asi jako "koncem tydne na to kouknu" :D:D:D
Dandagatoot
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Dandagatoot »

Tak jsem to tu pročetl a kromě hádek o nesmyslech jsem se nedozvědel vůbec nic. Škoda, že mi nikdo nevrátí tu hodinu života :D

Jak je to s klanama? Nikde jsem nic nevyčetl. Jak se můžu k nějakému připojit? Jaké jsou výhody/nevýhody?
Ciarny Jazdec
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ciarny Jazdec »

Dandagatoot píše:Tak jsem to tu pročetl a kromě hádek o nesmyslech jsem se nedozvědel vůbec nic. Škoda, že mi nikdo nevrátí tu hodinu života :D

Jak je to s klanama? Nikde jsem nic nevyčetl. Jak se můžu k nějakému připojit? Jaké jsou výhody/nevýhody?
Quest je quest, tady nenajdes navody, tady najdes hlaseni chyb a hadky a spamy... Bud napis kamaradovi na icq nebo si na to dojdi sám ve hře :)
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Bidas
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bidas »

tve nikomu nepis, klikej a klikej a uvidis co to umi.
Dandagatoot
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Dandagatoot »

Ciarny Jazdec píše:
Dandagatoot píše:Tak jsem to tu pročetl a kromě hádek o nesmyslech jsem se nedozvědel vůbec nic. Škoda, že mi nikdo nevrátí tu hodinu života :D

Quest je quest, tady nenajdes navody, tady najdes hlaseni chyb a hadky a spamy... Bud napis kamaradovi na icq nebo si na to dojdi sám ve hře :)
No, kamarady tady zadny nemam, hraju tejden. Ve hre nikdo nic nevi, a kdyz jsem koukal na stranky na ty questy, tak jsem z toho taky levej :D Navody nepotrebuju, spis jenom proste neco na zorientovani. Vam se to mluvi, hrajete tu X let, tak je to pro vas proste pohoda nebo rutina. Hrali jste v dobe, kdy tu byli nejaci hraci. Ted je tu proste mrtvo a ja jsem trochu ztracenej no.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Dandagatoot píše: No, kamarady tady zadny nemam, hraju tejden. Ve hre nikdo nic nevi, a kdyz jsem koukal na stranky na ty questy, tak jsem z toho taky levej :D Navody nepotrebuju, spis jenom proste neco na zorientovani. Vam se to mluvi, hrajete tu X let, tak je to pro vas proste pohoda nebo rutina. Hrali jste v dobe, kdy tu byli nejaci hraci. Ted je tu proste mrtvo a ja jsem trochu ztracenej no.
Samotnymu ti to pujde tezko, i kdyz uznavam, ze asi nekoho sehnat bude problem, ale najdou se snad jeste naky lide co pomuzou a postupne casu se dozvis vic veci. Ono stejne splneni toho je celkem nad sily tyden stare postavy.Cimz te nechci zrazovat od toho abys zjistoval dal, ale ve hre se to tezko asi neco primo dozvis, teda aspon o tomto kvestiku.
Ciarny Jazdec
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ciarny Jazdec »

Acarus píše:
Dandagatoot píše: No, kamarady tady zadny nemam, hraju tejden. Ve hre nikdo nic nevi, a kdyz jsem koukal na stranky na ty questy, tak jsem z toho taky levej :D Navody nepotrebuju, spis jenom proste neco na zorientovani. Vam se to mluvi, hrajete tu X let, tak je to pro vas proste pohoda nebo rutina. Hrali jste v dobe, kdy tu byli nejaci hraci. Ted je tu proste mrtvo a ja jsem trochu ztracenej no.
Samotnymu ti to pujde tezko, i kdyz uznavam, ze asi nekoho sehnat bude problem, ale najdou se snad jeste naky lide co pomuzou a postupne casu se dozvis vic veci. Ono stejne splneni toho je celkem nad sily tyden stare postavy.Cimz te nechci zrazovat od toho abys zjistoval dal, ale ve hre se to tezko asi neco primo dozvis, teda aspon o tomto kvestiku.

(((ty si dycky tak ochotny nebo je to jen nejaka summer love? :D)))
(((nebo summer drunk acarus?)))
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Ciarny Jazdec píše:
Acarus píše:

(((ty si dycky tak ochotny nebo je to jen nejaka summer love? :D)))
Ja sem porad takovy.
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Acarus píše:
Ciarny Jazdec píše:(((ty si dycky tak ochotny nebo je to jen nejaka summer love? :D)))
Ja sem porad takovy.
Potvrzuji. Akarus je ochotný .. často k takovejm věcem, že ..
Nexios
Bidas
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bidas »

Hunter píše:
Acarus píše:
Ciarny Jazdec píše:(((ty si dycky tak ochotny nebo je to jen nejaka summer love? :D)))
Ja sem porad takovy.
Potvrzuji. Akarus je ochotný .. často k takovejm věcem, že ..
rozhodne:pp
Caroline
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caroline »

Mam takovy dotaz... Je normalni, ze vampikovi nekonci otrava od Orku? Nebo je to bug?
Vnucka Carolinka si vykopala vampirku a dnes ji malem lehla na otravu, kterou ji dal ork co je na tom paloucku u cechu vampiru. Mela otravu tak 10 minut, pak ji nastesti pomohlo GC od Coraxe.
Čím více zrnek písku odteklo z přesýpacích hodin našeho života, tím jasněji vidíme skrze jejich sklo...
..Jean Paul
Samial
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Samial »

Caroline píše:Mam takovy dotaz... Je normalni, ze vampikovi nekonci otrava od Orku? Nebo je to bug?
Vnucka Carolinka si vykopala vampirku a dnes ji malem lehla na otravu, kterou ji dal ork co je na tom paloucku u cechu vampiru. Mela otravu tak 10 minut, pak ji nastesti pomohlo GC od Coraxe.
To je normální, ty orkové dávaj dost dlouhej poison..
Katatonia[Hated] - Samik[Hated]
http://hejtyd.xf.cz/
Caroline
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caroline »

Diky za info, Samiali, to jsem nevedela :)...no uz je vybavena antinapojem :) ...
Čím více zrnek písku odteklo z přesýpacích hodin našeho života, tím jasněji vidíme skrze jejich sklo...
..Jean Paul
Acarus

Příspěvek od Acarus »

kvest na stone by mel fachat.
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

Acarus píše:kvest na stone by mel fachat.
Na stone Impa?
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Miki píše:
Acarus píše:kvest na stone by mel fachat.
Na stone Impa?
ne na gargu.
Odpovědět