Plzeň!
Plzeň!
Ahoj Ahoj.
Co takhle se my Plzeňáci někdy někde sejít a popít? Napočítal jsem nás 8 a myslím že hrajících Plzeňáků tu bude víc...
Termíny mě napadají ...
19.6 (Pá)
20.6 (So)
25.6 (Pá)
26.6 (So)
Jsou to jak jste si asi všimli víkendy, kdy nemusim druhej den vstávat, ale přizpůsobil bych se i v tejdnu.
A tak se Vás tedy ptám, kdo a kdy by šel?
Edit : A kdyby se chtěl někdo přijet podívat z Phy či odjinud, proč ne
Co takhle se my Plzeňáci někdy někde sejít a popít? Napočítal jsem nás 8 a myslím že hrajících Plzeňáků tu bude víc...
Termíny mě napadají ...
19.6 (Pá)
20.6 (So)
25.6 (Pá)
26.6 (So)
Jsou to jak jste si asi všimli víkendy, kdy nemusim druhej den vstávat, ale přizpůsobil bych se i v tejdnu.
A tak se Vás tedy ptám, kdo a kdy by šel?
Edit : A kdyby se chtěl někdo přijet podívat z Phy či odjinud, proč ne
-
- Inkless
Re: Plzeň!
...............
Naposledy upravil(a) Baron Samedi dne 09 lis 2010 15:43, celkem upraveno 1 x.
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
jako proc ne jen spis na tyhle dni mivam jiny plany .. nekdy prez tejden bych to uvidal vic ... ale asi mozna bych si cas udelalno.
kde to bude?
btw no jo to je fakt musis brat i ohled na nas 10 lety pk hosiky a devcatka, takze vyber aj neco kde toci nealko, nebo kde se neptaj na obcanky, jinak bude zle:(
kde to bude?
btw no jo to je fakt musis brat i ohled na nas 10 lety pk hosiky a devcatka, takze vyber aj neco kde toci nealko, nebo kde se neptaj na obcanky, jinak bude zle:(
Nechcete jít rovnou místo piva na zmrzku?
S místem si myslím problém nebude. Zach a Pub jsou takové tiché hezké hospody, kde by jsme se mohli i slyšet, ale můžeme jít třeba i Na Parkán či k Velbloudovi. Kam je mi jedno, jen chci aby nás bylo co nejvíc, a se týče června, je mi naprosto jedno kdy. Takže je to na vás
Edit
Pokud půjdeme v tejdnu, uvidíte mě opilého, pokud o víkendu tak na sračku :p
S místem si myslím problém nebude. Zach a Pub jsou takové tiché hezké hospody, kde by jsme se mohli i slyšet, ale můžeme jít třeba i Na Parkán či k Velbloudovi. Kam je mi jedno, jen chci aby nás bylo co nejvíc, a se týče června, je mi naprosto jedno kdy. Takže je to na vás
Edit
Pokud půjdeme v tejdnu, uvidíte mě opilého, pokud o víkendu tak na sračku :p
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Tak co dneska kdo by sel do hospy?
Videl bych to na 100$lu, podle myho infa sme 3 (ja, wilízn a Mesmeric)
takze treba jeste jednoho at je na fotbalek :p
Kdo by se nudil vecer ... ve 20:00 sraz u andelicka (ano ten na kostelu - naproti cyklo prodejne Velo).
Kdo by se nudil vecer ... ve 20:00 sraz u andelicka (ano ten na kostelu - naproti cyklo prodejne Velo).
Naposledy upravil(a) Lucky dne 17 čer 2009 11:01, celkem upraveno 1 x.
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
voe my mame dneska s ostatnima rozhodcima nakou chlastacku, takze nevim jestli se budu moct odtrhnout ...Lucky píše:Tak co dneska kdo by sel do hospy?
- Sejra
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Ste zase cinkli nejakej zapas za sud a prasE ?Wilson píše:voe my mame dneska s ostatnima rozhodcima nakou chlastacku, takze nevim jestli se budu moct odtrhnout ...Lucky píše:Tak co dneska kdo by sel do hospy?
neexistující stranka
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
v kabince sest dosli toaletni papiry zadame obsluhu aby obstarala nove a jeste ot musis zapsat jo ?Wilson píše:nene delam hlasatele a zapisovatele :pSkodic píše:Wilík jim tam nosí hokejky a pere propocený hadryWilson píše:ja budu ted od soboty do soboty pracovne v Plzni na MS v hokejbale, ale nevim jak budu mit cas :p
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.