Chtělo by to restart
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- DarthKnight
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
POsledni restart byl cca 5 dni zpet. Takze to bude nekde spis na trase, protoze koule se sama nahodit neumi a pokud by se nahodila tak by se to psalo jak restart, a to mi tu pise ze bylo celkem davno, takze asi tak.Hajek II. píše:Chci se zeptat jestli je normalni, ze to behem hry z niceho nic spadne, jak pri restartu ale bez zadny hlasky, a rozjede se to treba po 15 minutach. Dneska treba okolo 12:45. Uz se mi to stalo asi 3x. Jestli tam ty hlasky o restartu byly tak se omlouvam jsem asi slepej:p.
- Bereg Sunrise
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Se mi stalo (na ruznych mistech, kde jsem byl na netu), ze se mi sekla hra jako cc, pak sem odlogl a neslo lognout par minutek a pak to z niceho nic jelo vesele dal. Hlasilo to zpravu jako kdyz je restart a nejde se pripichnout na server. Nevim, jeslti chyba u me nebo jinde. Kdyz uz ste to tu nakousli.
Myslim ze to samy jsem psal nahore:pBereg Sunrise píše:Se mi stalo (na ruznych mistech, kde jsem byl na netu), ze se mi sekla hra jako cc, pak sem odlogl a neslo lognout par minutek a pak to z niceho nic jelo vesele dal. Hlasilo to zpravu jako kdyz je restart a nejde se pripichnout na server. Nevim, jeslti chyba u me nebo jinde. Kdyz uz ste to tu nakousli.
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
myslim, že dneska dokázala že umí všeAcarus píše:POsledni restart byl cca 5 dni zpet. Takze to bude nekde spis na trase, protoze koule se sama nahodit neumi a pokud by se nahodila tak by se to psalo jak restart, a to mi tu pise ze bylo celkem davno, takze asi tak.Hajek II. píše:Chci se zeptat jestli je normalni, ze to behem hry z niceho nic spadne, jak pri restartu ale bez zadny hlasky, a rozjede se to treba po 15 minutach. Dneska treba okolo 12:45. Uz se mi to stalo asi 3x. Jestli tam ty hlasky o restartu byly tak se omlouvam jsem asi slepej:p.