Phoenix

Vaše nápady a návrhy
Odpovědět

Povolit?

Ano
132
43%
Ne
102
33%
Ano jen se stejnymi podminkami pro vsechny + kontrola na spravnost souboru(verdata etc.)
76
25%

Celkem hlasů: 310

Jaywalker
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jaywalker »

neco mi rika, ze proti sou jen ti, kteri neumi skriptit, popr. nemaj nikoho, kdo jim s tim poradi a tudiz se citi znevyhodneni vuci ostatnim = jejich problem, to uz by se mohlo zakaz i yoko a klikat vsechno rucne jako driv, ze? Myslim, te tenhle program vyresil spoustu neresitelnych/tezko resitelnych vecech v yoku a celkove dela samotnou hru mnohem hratelnejsi .. nez tu do toho budete hrotit, zkuste to je to vyborny :-)
Blecha
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blecha »

Jaywalker píše:neco mi rika, ze proti sou jen ti, kteri neumi skriptit, popr. nemaj nikoho, kdo jim s tim poradi a tudiz se citi znevyhodneni vuci ostatnim = jejich problem, to uz by se mohlo zakaz i yoko a klikat vsechno rucne jako driv, ze? Myslim, te tenhle program vyresil spoustu neresitelnych/tezko resitelnych vecech v yoku a celkove dela samotnou hru mnohem hratelnejsi .. nez tu do toho budete hrotit, zkuste to je to vyborny :-)

Se divíš? Kdyby lidi co uměj scriptovat udělali scripty a někam je dali tak by to nikdo neřešil .... ale to se budou radči měsíc hádat , aby měli jedinečnej script a ostatní ne.Jo daj si s timm sice práci ...... ale podívej se na GMka kteří taky dělaj a nic z toho nemaj.Mě osobně je to jedno ,dal sem třetí možnost ..... hold dokud lidi budou sobecký a budou chtít mít script jenom pro sebe, tak ať se nediví , že je spousta hráču proti :wink:
Sikulka
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sikulka »

Cpt.Rookie píše:dokumentace...
http://www.kdynenet.cz/madmojo/yoko/index.php
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

Nvm jak vy pani ale ja som na DP nedosiel programovat ale hrat UO tak by ste aj vy mohli tak postupovat :))
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Cpt.Rookie
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cpt.Rookie »

Sikulka píše:
Cpt.Rookie píše:dokumentace...
http://www.kdynenet.cz/madmojo/yoko/index.php
Bohužel popis pro tento příkaz nenalezen :(
Nicméně ano, určité kvantum obecných informací tam je.
post++;
Michaels
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michaels »

phoena je hezka vec , ale kdyz mate jinoui verzi , tak pro kazdou funguje/nefunguje script, ja treba mam skoro vsechny potrebne scripty, ale na jiny verzi nefunguji apod :P
Dante
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dante »

hlasoval som za 3. moznost... mozno si tu zacne par ludi privyrabat: "pisem scripty do phoenixu za gepe/itemy" a potom sa to uz nejako rozsiri kazdopadne bolo by dobry aby sme si boli vsetci rovny, ale ajtak budu ti ktory budu "rovnejsi" ;]
Breezeway
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Breezeway »

Mohu hrát s upraveným klientem, který má už implementovaný party system s nemizejícíma záložkama ??? :paranoid:

Ja jenom, že když se tu hádáte o oficiálně nepovoleném externím programu .........
Slovo "Matka", je Boží jméno na rtech a v srdcích našich dětí.

Breezeway [Sanct Lor] - Vánek před bouří (Důchodkyně)
Phawna [Sanct Lor] - Sestra noci (Unavená alchymistka)
Jindriska [Sanct Lor] - Craftswoman (Vzteklá pracantka)
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

Jaywalker píše:neco mi rika, ze proti sou jen ti, kteri neumi skriptit
To sem nevedel ze je na DP tolik schopnych programatoru :D
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Pallando
Poskok
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pallando »

Byotch píše:
nemusis byt schopnej programator, staci trochu myslet a nebejt linej...
Přeji pěkný den!
Unknown
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Unknown »

Ted sem toho phoenixe zkousel, nevim lidi jak vy ale zda se mi to ci sem ted za maga castil vse snad o pul sekundy rychleji? ale hlasoval sem pro jen v pripade ze budou mit vsici stejne podminky... me staci jen to ze nebudu mit i v blbym pvp 10x cc v delu
Naposledy upravil(a) Unknown dne 04.06.2009 09:10:48, celkem upraveno 1 x.
Amadeus
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amadeus »

Pallando píše:
Byotch píše:
Já jsem IT, a jsem proti, asi jsem nějaká výjimka :) (skriptit jakž takž umím, prográmko mi jde, takže proti nebudu asi jenom z důvodu napsání pár řádků kódu...)
Hlasování o takovejch věcech je beztak o počtu acc (jednoho člověka) na forku, ne? ;) (nějaká kontrola na IP by nebyla?)
"...a rudé budou vaše slzy..."
Mr. PeKař

18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
Jaywalker
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jaywalker »

Pallando píše:
Byotch píše:
Jaywalker píše:.......
na zakladni makra ti staci umet 4 prikazy, jestli tohle nekdo nezvladne a proto je proti, tak muze jit hrat trebas tetris, nebo pampucha.. tam nemusis skriptit nic ne? I stema 4ma prikazama co umis tu hru posunes o pricku vejs, uz jen proto, ze to za tebe dela vsechny ty otravny veci, jako jmenovani summu, nebo tahani zalozek ( rekl bych, ze zrovna ty zalozky sou to proc nikdo nechce klerit ) proc je nekdo proti pokroku? :-)
Cukrar
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Cukrar »

Jaywalker píše:na zakladni makra ti staci umet 4 prikazy, ...... tahani zalozek ( rekl bych, ze zrovna ty zalozky sou to proc nikdo nechce klerit )
1)nejde o příkazy ale o sintax a o to vědět co/jak chceš/můžeš použít, je fakt, že v joku suma tak rychle nepřejmenuješ, a že žáložky nevytaháš, ale i v joku si musel přemejšlet, než si spoldil alchemku, nebo vymyslel vlastní autoloot a taky to šlo...

2)je fakt že to má budoucnost, ale ne pro 80% lidí co tu hrajea postí na forko

3)záložky- ano je to otrava to tahat, ale pokud má celá grupa macro který křičí kolik mají HP. a ty máš na tlačítkach každýho zvlášť, tak neni až tak velkej problém to chvilku ustát i bez záložek (ikdyž je fakt, že je to vos*r)

jinak zatím dávam přednost sitě zelenejm kolonkam v hlavičce programu :-)
Amen
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Amen »

A to, ze to vie same premenovat summony to tu niekto spomenul? a party system? Neni clerik dobry clerik aj preto ze v hociakej situaciii po hociakom skoku vie uhealit vsetkych ktorych ma? lebo ten party system neni dp system... podla mna to ma kopec inych vyhod ktore tu nikto nespomenie aby sa nechali gm ukecat, ale je vela ludi co si drelo na scriptoch a maju svoje scriptove poklady, pochybujem ze prejdu na fenu, zatial co ty s fenov maju vyhodu ako v pvp tak aj v pvm, sa nedivim ze tolko ludi zrazu vie hrat pvp a pvm=P
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

Cukrar píše: pokud má celá grupa macro který křičí kolik mají HP. a ty máš na tlačítkach každýho zvlášť, tak neni až tak velkej problém to chvilku ustát i bez záložek
Cim dal tim vic mi pripada ze jsi videl Ultimu (PvM) jen z obrazku co maj guildy ve fotogalerii, protoze vetsi nesmysle sem neslysel.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Empair
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Empair »

Byotch píše:
Cukrar píše: pokud má celá grupa macro který křičí kolik mají HP. a ty máš na tlačítkach každýho zvlášť, tak neni až tak velkej problém to chvilku ustát i bez záložek
Cim dal tim vic mi pripada ze jsi videl Ultimu (PvM) jen z obrazku co maj guildy ve fotogalerii, protoze vetsi nesmysle sem neslysel.
tak mi celou výpravu na makrech je nemožná bo při 10 lidech by ti pomalu nestačila celá klávesnice ale ... :)

Mága máš na objektu aby si ho mohl léčit aniž by si ho musel hledat a se zbytkem je to tak, že i když nemáš všechny záložky je to jedno ... padne flus všichni dostanou demage, a stejně si musíš vybrat jednoho kterého musíš léčit ... to že mají všichni půlku života sice víš ale nic to nezmění na tom že léčit můžeš jenom jednoho ... mit vytáhlou celou výpravu se sice občas hodí ale ve výsledku ti to nepomůže. Jediné v čem je to dobré je to, že odpadne to trapné neustálé opětovné vytahování po každém skoku.
Pallando
Poskok
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pallando »

navic co vim, yoko ma uz dlouho dobu v sobe taky upravu na nepadani zalozek, sice nefunguje uplne jak by mela, ale zalozky nepadaji (akorat na ideal hrani by to chtelo ickoveho klienta)
Přeji pěkný den!
Castian
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Castian »

mas na mysli "Status bars fix"?
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
Pallando
Poskok
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pallando »

Castian píše:mas na mysli "Status bars fix"?
myslim, ze tak nejak se to jmenuje, co jsem to testoval, tak mi to fungovalo, ma to akorat jedinou nevyhodu, ze ty zombici nejdou projit bez plny stamky, coz je fatalni
Přeji pěkný den!
Odpovědět