Zdravim tak sem trochu premyslel az me to docela bolelo a vznikla mi v hlave takova myslenka, kterou si nechci nechat pro sebe, coz takhle dat si (ŠPENÁT ) na konec paladinskyho qestu nejakou tu odmenu v podobe rewardy? Na knightkach je taky rewarda tak proc by nemohla byt tady ?
Fame MC a treba nakyho coba by urcite bodlo kdys uz cena Ice vika dost a znemoznuje nekterym hracum si qest zajit...
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
z knajtek mas taky zbran ktera je dost dobra a taky je tam rewarda nehlede na to ze vstupenku tam nemusis mit temer zadnou ktezto na pal Q musis investovat docela dost :p
jenze na knajtky musis projit dva dungy ... pri kterych te muzou pojed takze riskujes Equip. muzes umrti musis jit odznova.
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Kentak píše:to je hodne diskutabilni ja ti tu muzu cpat ze na ice vika taky riskujes equip kdys ho jdes ziskat do dungu :p takze *-*
Myslim ze to diskutabilni neni...Kolik dunug musis projit abys sehnal icq vika? urcite to bude vic nez cove a wrong.Takze knajtka je podstatne dostupnejsi...
Ano, rewarda by být neměla, jelikož na Dp je vždy odměna nepřímo úměrná investici. BTW navrhuji speciální ultra mega těžký quest, u něhož bude na konci se možné vyfotit s Malou Oranžovou Kuličkou (speciální rare item, který vůbec nic neumí, a nemůžete si ho odnést - jen se s tím vyfotit).
Osobně nevidím důvod, proč by tam být neměla (a to i přesto, že osobně wara nehraju a tudíž mi to celé může být zcela ukradené).
Ardent píše:O rewardu mi nejde- stačilo by kdyby občas mrkli a promazali tam ty red zosty
Sarko 2x klik na nb kudlicku a zatergeti red zosta a zost je smazlej
Edit: tak ted ctu ze uz to tu psal SS tak nic no :p
----------------
2 Kentak: ty chces u kvestu na 15 min rewardu? lol :p Jako sry ale srovnavat palovsky spesl zbrane a knajtky to je jako srovnavat jabka s hruskama, palovsky zbrane maj mnohem vetsi dmg (sic jen do urciteho monstra), knajtka da velkej dmg jen obcas ...