navrhy na zlepseni pvp

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Odpovědět
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

chcel by som addon na forum ktory ma bude varovat v style:
pozor, sem postol byotch! ministerstvo zdravotnictva a pokoja na dusi odporuca necitat.
ale co uz . . .

inak pripomente mi prosim preco boli tie runy menene? ive forgotten :oops:
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Byotch píše:
Miky Mora píše:Máš jen štěstí v tom, že těch 15 lidí holt nemám nikdy šanci sehnat.
Ty možná nemáš, ale kovárna je byla shopna poskladat. Cili problem bude nekde jinde.

To že je systém nastavanej tak že 4PK rozprasej vypravu 6PvM hracu ti snad prijde optimalni nastaveni? Nějak to omezene musi byt.
Jo tak to máš pravdu, že kovárna tohohle schopná byla. Ale já sem asi holt jinej, páč nejsem schopnej nabrat do gildy 20 NBíků, s tím, že by mi bylo absolutně jedno s kým hraju. Já si holt na lidi s kým hraju potrpím a nedívám se na to, zda člověk chodí despy 4x týdně, má 20 TOPek, všeci mu lezou do pr...ánusu, tak já musim taky..Holt je pro mě hlavní hodnota člověka a ne to, co jsem již zmiňoval. Pak už je trošičku problém dát dohromady 15 aktivně hrajících lidí.
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

A nebylo by lepsi ty co jsou blby exemplarne trestat misto otraveni hry vsem slusnejm?
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Miky Mora píše:
Byotch píše:
Miky Mora píše:Máš jen štěstí v tom, že těch 15 lidí holt nemám nikdy šanci sehnat.
Ty možná nemáš, ale kovárna je byla shopna poskladat. Cili problem bude nekde jinde.

To že je systém nastavanej tak že 4PK rozprasej vypravu 6PvM hracu ti snad prijde optimalni nastaveni? Nějak to omezene musi byt.
Jo tak to máš pravdu, že kovárna tohohle schopná byla. Ale já sem asi holt jinej, páč nejsem schopnej nabrat do gildy 20 NBíků, s tím, že by mi bylo absolutně jedno s kým hraju. Já si holt na lidi s kým hraju potrpím a nedívám se na to, zda člověk chodí despy 4x týdně, má 20 TOPek, všeci mu lezou do pr...ánusu, tak já musim taky..Holt je pro mě hlavní hodnota člověka a ne to, co jsem již zmiňoval. Pak už je trošičku problém dát dohromady 15 aktivně hrajících lidí.
Jojo vidim to uplne stejne a je to duvod proc uz nebeham pk - nemam s kym.
professional mindfucker

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

To wire tam je tresnicka na dortu, rac se podivat na zbytek lotu a nesnaz se snizovat prukaznost tohoto obrazku tim, ze tam to wire lezi. Navic je to i dalsi dukaz toho, ze z middle dungu muzes pri trose stesti vytahnout daleko vetsi mamon, nez je equip na dung.
A nevidim zadnej duvod proc bych tam nemel pocitat poklady. To je snad soucast dungu jako vsechno ostatni.
professional mindfucker

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Chces rict, ze V.I.R. pravidelne nenavstevovali napr. DC pro nadupanej poklad +9kama a sem tam i naky to topko jo? Chces rict, ze z takovyho shame pravidelne nevynasis nakou tu +9/+25, 2-3 sutry atd.?
professional mindfucker

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Bejkal
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bejkal »

Inkvizitor Dan píše:Chces rict, ze V.I.R. pravidelne nenavstevovali napr. DC pro nadupanej poklad +9kama a sem tam i naky to topko jo? Chces rict, ze z takovyho shame pravidelne nevynasis nakou tu +9/+25, 2-3 sutry atd.?
JJ přesně tak ,tohle by rozhodně zlepšilo nynější PvP...:P
Beruska
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Beruska »

Acarus píše:mile deti, kdybyste nebyli blbi tak proste me ani nenapadne upravit runy do te podoby co jsou tedka.
Prosim (no offence), mohl bys mi rict, co bylo pricinou?

-

Takze svym zpusobem uznavas, ze je na tom neco spatne?

-

Ja si treba myslim, ze po vsech tech navrzich a flamu Bya aspol., zustava jednoznacne nejlepsi variantou kopat pocet frakci na pocet pk. Nekteri se zas zacnou ohanet tim, at se teda pousti i stejny pocet pk jako je modrych v dungu, ale to by dopadlo, jak uz tu bylo mockrat zminovano, tak, ze by se to proslapavalo s nb pk postavama. To, ze se sejde 15 -PK- masteru ve veritu, je odpovedi na stavajici system, verim, ze ani oni nebudou chodit Deca v 10, kdyz jim nebude hrozit 10 frakcaku... Docililo by se konecne rovnovaznyho stavu a neceho, cemu by se snad i dalo rikat pvp. Frakcaci by museli neco umet a mozna by i pomalu ziskali zpet jmeno pvperu a ne jen bandy ubozaku (to neni jen z me hlavy). Myslim, ze by se tim docililo toho, ze by lidi, jako LAW/Hated, kteri jsou schopni v malych poctech vyskillit velky vypravy, mohli zase normalne hrat a pritom by mela frakce stejnou moznost je zastavit, jen s tim rozdilem, ze by se hralo mnohem kvalitnejsi a vyrovnanejsi pvp... no a lidi, jako -PK- by se museli taky naucit hrat jinak nez na pocet, protoze by frakce byly zvykly hrat lepsi pvp.

Co se tyce kecu o tom, ze se da ve 4 rozjet 6 pvmeru, na to se da rict snad jen to, ze dneska se da i ve 2 rozjet 7 "pvmeru"... Vzdycky to tak ale bylo a neni to otazka spatne nastavenyho systemu (Byotchi), ale otazka toho, jak se rozmazleni modraci dokazi poprat s pk. Rikejte si co chcete, ale pravda je takova, ze kdyz dobehnou dobry lidi v dobrejch ekvipech vypravu, nikdy jich neni stejnej pocet, ne-li vyssi, proste proto, ze tolik tech dobrejch lidi neni. Pak prichazi u modrych vyhoda poctu. A jestlize dobehne vypravu banda oslu ve veritu a +5 robach, pak maji modri vyhodu equipu. Berte to tak, ze kdyby system nebyl takhle nastavenej, dobihaly by pk ty pvmery mnohem vic a oni by se ty zaklady proste museli naucit, tak, jak to bylo driv, a nerikejte mi, ze kdyz si stoupne ranger s +9 hc v uzavrenym prostoru a vi aspon trochu, co ma delat, ze neni schopnej rozkrajet pul cervene vypravy (pro rejpaly, kdyz by sli po nem, tak je tam war, kterej je na tom s +9 halou uplne stejne). To, ze se dneska da ve 2-3 lidech, kdyz uz se vyprava dobehne, vyndat velkej pocet lidi je taky z velke casti proto, ze se to dobiha tak strasne malo, ze to ti modraci proste neumi. Nemaji praxi. A verim, ze i tomu nejzaprisahlejsimu pvmerovi rozhodne neunikne prijemne mrazivej pocit, kdyz vidi, jak se mu pod nohama vali rozrezana pk vyprava. Staci to trochu potrenovat, nebo se jen zeptat, co delat, kdyz drzis v ruce kver jako prase a pribehne k tobe pk. Ne, odpoved neni zkusit kopnout a hidnout. Odpoved je vytahnout zalozku a delat to, pro co je muj char stvorenej.
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

Inkvizitor Dan píše:Chces rict, ze V.I.R. pravidelne nenavstevovali napr. DC pro nadupanej poklad +9kama a sem tam i naky to topko jo? Chces rict, ze z takovyho shame pravidelne nevynasis nakou tu +9/+25, 2-3 sutry atd.?
ono v posledni dobe je tam jak ty rikas ten "nadupany poklad" pro vsechny ne jen pro vir kdo driv pride ten ho driv ma ....
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

Big Bud píše:Myslel sem 6pvm hracu proti 4 pk jak psal byotch ... proste mi nerikejte, ze i clovek co nehraje pvp absolutne netusi co ma delat kdyz na nej nabehnou pk.
Ano jelikoz hraji PvM tak to třeba nevi. To ze je ve skupine TOP hrac jako ja :) je pekny, ale staci aby 3 lidi byly vikendovy dungari typu Shame/hytl a ses uplne jinde. Dobre to nazval Balt neni to PvP ale farmeni dungaru. Osobne proti tomu nic nemam, kdyz me PK pojede 2x do roka v dungu, ale serou me kecy jak vyrovnanej boj to je. Pokud ti to prijde jako breceni tvoje vec, me prijde breceni ze si PK stezuji ze je pojizdi frakce. Jednou jsi vrahem tak se s tim smir.
Miky Mora píše:Jo tak to máš pravdu, že kovárna tohohle schopná byla. Ale já sem asi holt jinej, páč nejsem schopnej nabrat do gildy 20 NBíků, s tím, že by mi bylo absolutně jedno s kým hraju. Já si holt na lidi s kým hraju potrpím a nedívám se na to, zda člověk chodí despy 4x týdně, má 20 TOPek, všeci mu lezou do pr...ánusu, tak já musim taky..Holt je pro mě hlavní hodnota člověka a ne to, co jsem již zmiňoval. Pak už je trošičku problém dát dohromady 15 aktivně hrajících lidí.
Jenze o tom to je, to ze jsi skill a dokazes v malem poctu pojet cokoli je pekny, ale pro toho dungare nez ziska slusny equip to je mnohdy i mesic, protoze kazdy tu nehraje 24/7. Kdyz hold nemas 10 kamosu na pojezd dungu tak tam nelez a obihej si respy a doly. Co vic rict. To pak muzu zalozit topic ze dojduti Despu je moc tezky pro 2 lidi at ho zlehcej.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

Tak jako dane ten obrazek shame je hodne luxusni co jen tak nebyva. Mam ti najit obrazek kde sme vynesly par gold ringu, titan neclesu a 4 roby?

Ale jinak souhlasim VIR muze za spatny PvP v dungu, maly poklady, lagy a ja nevim co jeste. :oP
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Inkvizitor Dan píše: A nevidim zadnej duvod proc bych tam nemel pocitat poklady. To je snad soucast dungu jako vsechno ostatni.
Malinko doplnim, zaklad statistiky aneb jak se to s temi poklady ma.

Mame dejme tomu Shame, dejme tomu (cisla pro ilustraci) se jde 2x denne 250 dni v roce (takze 500x), v lootu padnou 2 draty, jinak za cestu padne dejme tomu 200k lootu.
Pokladu se za tu dobu vybere 50, z toho jednou drat, vetsinou v cene 500k, 10x s topkama za 2M.
Fizz dratu je 50%, cena stringu 10M -> 1 drat ma statisticky ceny 5M

Takze celkovy zisk je 500*200k + 2*5M + 5M +50*500k + 10*2M = 160M
a konecne prumerny zisk na vypravu je 155M/500 = 320k

I kdyz padly nejake draty, obcas topka apod.
srbqf
The Hardy
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od The Hardy »

Byotch píše:
Big Bud píše:Myslel sem 6pvm hracu proti 4 pk jak psal byotch ... proste mi nerikejte, ze i clovek co nehraje pvp absolutne netusi co ma delat kdyz na nej nabehnou pk.
Ano jelikoz hraji PvM tak to třeba nevi. To ze je ve skupine TOP hrac jako ja :) je pekny, ale staci aby 3 lidi byly vikendovy dungari typu Shame/hytl a ses uplne jinde. Dobre to nazval Balt neni to PvP ale farmeni dungaru. Osobne proti tomu nic nemam, kdyz me PK pojede 2x do roka v dungu, ale serou me kecy jak vyrovnanej boj to je. Pokud ti to prijde jako breceni tvoje vec, me prijde breceni ze si PK stezuji ze je pojizdi frakce. Jednou jsi vrahem tak se s tim smir.
Miky Mora píše:Jo tak to máš pravdu, že kovárna tohohle schopná byla. Ale já sem asi holt jinej, páč nejsem schopnej nabrat do gildy 20 NBíků, s tím, že by mi bylo absolutně jedno s kým hraju. Já si holt na lidi s kým hraju potrpím a nedívám se na to, zda člověk chodí despy 4x týdně, má 20 TOPek, všeci mu lezou do pr...ánusu, tak já musim taky..Holt je pro mě hlavní hodnota člověka a ne to, co jsem již zmiňoval. Pak už je trošičku problém dát dohromady 15 aktivně hrajících lidí.
Jenze o tom to je, to ze jsi skill a dokazes v malem poctu pojet cokoli je pekny, ale pro toho dungare nez ziska slusny equip to je mnohdy i mesic, protoze kazdy tu nehraje 24/7. Kdyz hold nemas 10 kamosu na pojezd dungu tak tam nelez a obihej si respy a doly. Co vic rict. To pak muzu zalozit topic ze dojduti Despu je moc tezky pro 2 lidi at ho zlehcej.

byo plácáš tu dvě věci dohromady říkáš jak dungař má těžký si vydělat na pořádnej equip ale sám dobře víš že pk warr co jde dobohat pojezd sebou netahá +5 komplet s +3 zbraní ale vytahne taky kvalitní equip na kterej si nějak musí vidělat a argumenty typu že pk má vydělanejch 20M za jeden den je stupidní. Ohledně Miky M. mno je hezký že do guildy nechceš brát njubíky tak je neber imho v cove pvp se ukáže pravej skill koukni se třeba na nycteho kdyby jste ho nepojížděli a on nepojížděl vás a hodily by jste se s lawem dohromady myslím si že by nebyl problem ani pojetí despu. Jinak další pvp jako Filjins všimni si nasadí na sebe kosti a hraje kvalitní pvp...ano pamatuju si ho jako njubka 2 roky zpátky co běhal v ress robě 20 regu u sebe 3 kvf a na každým rohu jeho tělo ale za ty dva roky toho dost pochytil koukal jsem na jeden fight co s nim dával nycte a myslím že pěkný pvp...
The Hardy
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od The Hardy »

Wilson píše:
The Hardy píše:ale jak říkám to by bohové zakročily dalším výrazným upgradem v podobě například nelootovatelnejch nb minotaurek na pk atd...:D
kdyz je nb, tak jak ti ji muzou lotnout? Proboha premejslej, nez neco vyplodis ...

nauč se číst...napsal jsem že nejdou lootit z důvodu toho že ne každej ví jak je tahle zbran mocná jak do pvp i pvm... a hlavně si myslím že lidi co to znaj pochopily co tím myslím..
Naposledy upravil(a) The Hardy dne 05.05.2009 13:54:07, celkem upraveno 2 x.
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

The Hardy píše:

pk warr co jde dobohat pojezd sebou netahá +5 komplet s +3 zbraní ale vytahne taky kvalitní equip na kterej si nějak musí vidělat
ano ? a ten war de do toho pvp sam ? a prsci co s nim dou ? kteri maji vybavu za 50k ?

mylsis ze pvm prsk se muze srovnavat v equipu s pk prskem ? imho mylsim ze ne to same nejaky war pk se nemuze srovnavat ani zdaleka equipove s pvm warem
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Beruska
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Beruska »

an O ther brick in T he wall
The Hardy
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od The Hardy »

King píše:
The Hardy píše:

pk warr co jde dobohat pojezd sebou netahá +5 komplet s +3 zbraní ale vytahne taky kvalitní equip na kterej si nějak musí vidělat
ano ? a ten war de do toho pvp sam ? a prsci co s nim dou ? kteri maji vybavu za 50k ?

mylsis ze pvm prsk se muze srovnavat v equipu s pk prskem ? imho mylsim ze ne to same nejaky war pk se nemuze srovnavat ani zdaleka equipove s pvm warem
pokud to nejsou pk socky nebudou tahat do dungu equipy za 20K koukni se na law fotky a uvidíš tam sombreho jako běhá s invul kombem a ancestralkou tohle je kvalitní equip. Sám vím co beru za warra na pojezdy a equip to není rozhodně z nižší kategorie nechci se s tebou o tomhle přít samozřejmě uznávám že pvm hráči sou oblečený mnohem dráž nehledě že tahaj tunu kádí klamáky zbraně na pvm jako silver hc atd. ale zase mi nemužeš tvrdit že equip dobrýho pvp warra stojí za velký h...
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Mimo jine zalezi na tom co des zrovna pojet a koho, nekdy maj pk lepsi equipy a nekdy zase horsi (-pk- napr).
E: vzpominam na vir v destu .... ja invul kosti a ancestralku, wrall archmagi, hulku na morf a invul kuze ... dmg midnajtky, crescenty, myst. dusk... z toho by se uz docela vydelat dalo.
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

ja nevim vy vsichni tvrdite jak nenosite super uber za pekacka top veci ale ja nikdy nepotkal pekacko ktere by melo veci aby se aspon z casti vyrovnali lidem co sli semnou dung
Duffy
Moucha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duffy »

A když půjdu za warra v blood helma, krk, rukavice nohy, s +5 halou a pvp věcma v báglu, tak nejsem dobrej warr? Já nevim, vy tu pořád mluvíte o tom, že dobrej warr, dobrej prsk...to jako když na sebe obleču ten equip, tak jsem dobrej, jo?
podpis
Odpovědět