pozor, sem postol byotch! ministerstvo zdravotnictva a pokoja na dusi odporuca necitat.
ale co uz . . .
inak pripomente mi prosim preco boli tie runy menene? ive forgotten

Jo tak to máš pravdu, že kovárna tohohle schopná byla. Ale já sem asi holt jinej, páč nejsem schopnej nabrat do gildy 20 NBíků, s tím, že by mi bylo absolutně jedno s kým hraju. Já si holt na lidi s kým hraju potrpím a nedívám se na to, zda člověk chodí despy 4x týdně, má 20 TOPek, všeci mu lezou do pr...ánusu, tak já musim taky..Holt je pro mě hlavní hodnota člověka a ne to, co jsem již zmiňoval. Pak už je trošičku problém dát dohromady 15 aktivně hrajících lidí.Byotch píše:Ty možná nemáš, ale kovárna je byla shopna poskladat. Cili problem bude nekde jinde.Miky Mora píše:Máš jen štěstí v tom, že těch 15 lidí holt nemám nikdy šanci sehnat.
To že je systém nastavanej tak že 4PK rozprasej vypravu 6PvM hracu ti snad prijde optimalni nastaveni? Nějak to omezene musi byt.
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Jojo vidim to uplne stejne a je to duvod proc uz nebeham pk - nemam s kym.Miky Mora píše:Jo tak to máš pravdu, že kovárna tohohle schopná byla. Ale já sem asi holt jinej, páč nejsem schopnej nabrat do gildy 20 NBíků, s tím, že by mi bylo absolutně jedno s kým hraju. Já si holt na lidi s kým hraju potrpím a nedívám se na to, zda člověk chodí despy 4x týdně, má 20 TOPek, všeci mu lezou do pr...ánusu, tak já musim taky..Holt je pro mě hlavní hodnota člověka a ne to, co jsem již zmiňoval. Pak už je trošičku problém dát dohromady 15 aktivně hrajících lidí.Byotch píše:Ty možná nemáš, ale kovárna je byla shopna poskladat. Cili problem bude nekde jinde.Miky Mora píše:Máš jen štěstí v tom, že těch 15 lidí holt nemám nikdy šanci sehnat.
To že je systém nastavanej tak že 4PK rozprasej vypravu 6PvM hracu ti snad prijde optimalni nastaveni? Nějak to omezene musi byt.
Prosim (no offence), mohl bys mi rict, co bylo pricinou?Acarus píše:mile deti, kdybyste nebyli blbi tak proste me ani nenapadne upravit runy do te podoby co jsou tedka.
ono v posledni dobe je tam jak ty rikas ten "nadupany poklad" pro vsechny ne jen pro vir kdo driv pride ten ho driv ma ....Inkvizitor Dan píše:Chces rict, ze V.I.R. pravidelne nenavstevovali napr. DC pro nadupanej poklad +9kama a sem tam i naky to topko jo? Chces rict, ze z takovyho shame pravidelne nevynasis nakou tu +9/+25, 2-3 sutry atd.?
Ano jelikoz hraji PvM tak to třeba nevi. To ze je ve skupine TOP hrac jako jaBig Bud píše:Myslel sem 6pvm hracu proti 4 pk jak psal byotch ... proste mi nerikejte, ze i clovek co nehraje pvp absolutne netusi co ma delat kdyz na nej nabehnou pk.
Jenze o tom to je, to ze jsi skill a dokazes v malem poctu pojet cokoli je pekny, ale pro toho dungare nez ziska slusny equip to je mnohdy i mesic, protoze kazdy tu nehraje 24/7. Kdyz hold nemas 10 kamosu na pojezd dungu tak tam nelez a obihej si respy a doly. Co vic rict. To pak muzu zalozit topic ze dojduti Despu je moc tezky pro 2 lidi at ho zlehcej.Miky Mora píše:Jo tak to máš pravdu, že kovárna tohohle schopná byla. Ale já sem asi holt jinej, páč nejsem schopnej nabrat do gildy 20 NBíků, s tím, že by mi bylo absolutně jedno s kým hraju. Já si holt na lidi s kým hraju potrpím a nedívám se na to, zda člověk chodí despy 4x týdně, má 20 TOPek, všeci mu lezou do pr...ánusu, tak já musim taky..Holt je pro mě hlavní hodnota člověka a ne to, co jsem již zmiňoval. Pak už je trošičku problém dát dohromady 15 aktivně hrajících lidí.
Tak jako dane ten obrazek shame je hodne luxusni co jen tak nebyva. Mam ti najit obrazek kde sme vynesly par gold ringu, titan neclesu a 4 roby?Inkvizitor Dan píše:Chces rict, ze V.I.R. pravidelne nenavstevovali napr. DC pro nadupanej poklad +9kama a sem tam i naky to topko jo? Chces rict, ze z takovyho shame pravidelne nevynasis nakou tu +9/+25, 2-3 sutry atd.?
Malinko doplnim, zaklad statistiky aneb jak se to s temi poklady ma.Inkvizitor Dan píše: A nevidim zadnej duvod proc bych tam nemel pocitat poklady. To je snad soucast dungu jako vsechno ostatni.
Byotch píše:Ano jelikoz hraji PvM tak to třeba nevi. To ze je ve skupine TOP hrac jako jaBig Bud píše:Myslel sem 6pvm hracu proti 4 pk jak psal byotch ... proste mi nerikejte, ze i clovek co nehraje pvp absolutne netusi co ma delat kdyz na nej nabehnou pk.je pekny, ale staci aby 3 lidi byly vikendovy dungari typu Shame/hytl a ses uplne jinde. Dobre to nazval Balt neni to PvP ale farmeni dungaru. Osobne proti tomu nic nemam, kdyz me PK pojede 2x do roka v dungu, ale serou me kecy jak vyrovnanej boj to je. Pokud ti to prijde jako breceni tvoje vec, me prijde breceni ze si PK stezuji ze je pojizdi frakce. Jednou jsi vrahem tak se s tim smir.
Jenze o tom to je, to ze jsi skill a dokazes v malem poctu pojet cokoli je pekny, ale pro toho dungare nez ziska slusny equip to je mnohdy i mesic, protoze kazdy tu nehraje 24/7. Kdyz hold nemas 10 kamosu na pojezd dungu tak tam nelez a obihej si respy a doly. Co vic rict. To pak muzu zalozit topic ze dojduti Despu je moc tezky pro 2 lidi at ho zlehcej.Miky Mora píše:Jo tak to máš pravdu, že kovárna tohohle schopná byla. Ale já sem asi holt jinej, páč nejsem schopnej nabrat do gildy 20 NBíků, s tím, že by mi bylo absolutně jedno s kým hraju. Já si holt na lidi s kým hraju potrpím a nedívám se na to, zda člověk chodí despy 4x týdně, má 20 TOPek, všeci mu lezou do pr...ánusu, tak já musim taky..Holt je pro mě hlavní hodnota člověka a ne to, co jsem již zmiňoval. Pak už je trošičku problém dát dohromady 15 aktivně hrajících lidí.
Wilson píše:kdyz je nb, tak jak ti ji muzou lotnout? Proboha premejslej, nez neco vyplodis ...The Hardy píše:ale jak říkám to by bohové zakročily dalším výrazným upgradem v podobě například nelootovatelnejch nb minotaurek na pk atd...
ano ? a ten war de do toho pvp sam ? a prsci co s nim dou ? kteri maji vybavu za 50k ?The Hardy píše:
pk warr co jde dobohat pojezd sebou netahá +5 komplet s +3 zbraní ale vytahne taky kvalitní equip na kterej si nějak musí vidělat
pokud to nejsou pk socky nebudou tahat do dungu equipy za 20K koukni se na law fotky a uvidíš tam sombreho jako běhá s invul kombem a ancestralkou tohle je kvalitní equip. Sám vím co beru za warra na pojezdy a equip to není rozhodně z nižší kategorie nechci se s tebou o tomhle přít samozřejmě uznávám že pvm hráči sou oblečený mnohem dráž nehledě že tahaj tunu kádí klamáky zbraně na pvm jako silver hc atd. ale zase mi nemužeš tvrdit že equip dobrýho pvp warra stojí za velký h...King píše:ano ? a ten war de do toho pvp sam ? a prsci co s nim dou ? kteri maji vybavu za 50k ?The Hardy píše:
pk warr co jde dobohat pojezd sebou netahá +5 komplet s +3 zbraní ale vytahne taky kvalitní equip na kterej si nějak musí vidělat
mylsis ze pvm prsk se muze srovnavat v equipu s pk prskem ? imho mylsim ze ne to same nejaky war pk se nemuze srovnavat ani zdaleka equipove s pvm warem