"je to trochu dost zmeneny" enjoy hledani :pMiki píše: On uz to kay otevrel? Nebo ty krapniky mas prelitnout nebo podlezt?:)
Vampire
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Castian
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
ja si myslim, ze wizzy je vcelku zorientovany v tom co sa dialo so stone impom:p
k tomu imp pribehu: ten fakt nenapoveda ani houby ohladom vlezu alebo jak a kde ho hladat, v tom je vazne univerzalny:p ...ale pekne napisany, treba uznat. keby mi to posledne niekto neporadil, tapal by som asi do dnes, ked som vlez do stareho stone impa nepoznal...
k tomu imp pribehu: ten fakt nenapoveda ani houby ohladom vlezu alebo jak a kde ho hladat, v tom je vazne univerzalny:p ...ale pekne napisany, treba uznat. keby mi to posledne niekto neporadil, tapal by som asi do dnes, ked som vlez do stareho stone impa nepoznal...
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
udelej serpu a hledej rakevAmen píše:Mame dost clanovych rakiev? Alebo sa nejako drazia, kazdy ma sancu jednu si prenajat alebo je len obmedzeny pocet a len dvaja vampici si tam mozu pospat? Ma obycajny nesmrtelnik moznost si jednu najst aj pre seba?
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Som ti nehovoril? Musim ma zobrat pre nu=D viem ze si rad ked ma mas tak rad=)King píše:udelej serpu a hledej rakevAmen píše:Mame dost clanovych rakiev? Alebo sa nejako drazia, kazdy ma sancu jednu si prenajat alebo je len obmedzeny pocet a len dvaja vampici si tam mozu pospat? Ma obycajny nesmrtelnik moznost si jednu najst aj pre seba?
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
cca rok dozadu zacali novym upirom bugovat zakladne morfovacie krystaly. jednoducho zmizne a treba kupit novy. vo svete to az taky problem nieje, ale co ked zmizne krystal niekomu v nb dungu?
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit